Counter-Strike

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Counter-Strike

Příspěvek od Predator256 »

Dobrý Den lidičky, nechcete si trochu pokecat o hre counter strike ?
kterej CS se vam nejvic libi ?
libi se vam CS ?
hrajete CS rádi ?
oznámkujte jako ve škole !
napište co vám a CS vadí a ce se vám líbí ?
co byste na nem poupravily ?
napište mi svůj názor !!!

Me se teda nejvíc líbi counter strike condition zero líbí se mi protože má single player narozdíl od ostatních :wink:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

cs 1.3 za 1
cs 1.5 za 1
cs 1.6 za 2-
cs:s za 4 :roll:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

no proč ne :D
Mě se nejvíc líbí CS:Source. Jednak kvůli grafice, kvůli většímu přiblížení reality. To co ostatní označujou jako "blbosti" které 1.6 nemá jsou ve skutečnosti ani ne tolik reálné zádrhely které by v praxi vypadaly ještě hůř :D
Ale 1.6 jsem taky hrál a jde to.
Jo hraju rád.
Známkuju 1,5
co mi vadí ? trochu mi vadí spawn time :lol:
co bych poupravil ? asi nic
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HEAD píše:cs 1.3 za 1
cs 1.5 za 1
cs 1.6 za 2-
Proč se ti líbjej starší verze ?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Predator256 píše:
HEAD píše:cs 1.3 za 1
cs 1.5 za 1
cs 1.6 za 2-
Proč se ti líbjej starší verze ?
Hral si je nekdy?Silne pochybuju.Jeto proste klasika a sou to nejlepsi verze a byli to zlaty casy cs :) CS 1.6 taky ujde,ale uz to neni ono.A cs:S je nejvetsi sracka,ktera nema s cs nic spolecnyho.Taky to skoro nikdo nehraje a neni to podporovany progamers.
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HEAD píše:
Predator256 píše: Proč se ti líbjej starší verze ?
Hral si je nekdy?Silne pochybuju.Jeto proste klasika a sou to nejlepsi verze a byli to zlaty casy cs :) CS 1.6 taky ujde,ale uz to neni ono.A cs:S je nejvetsi sracka,ktera nema s cs nic spolecnyho.Taky to skoro nikdo nehraje a neni to podporovany progamers.
Hele neviš kde ty starší CS stáhnout ?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Na gz byl pred rokem download pro cs 1.3Ale servery nato snad uz ani nejsou.Muzes si stahnout 1.5 a hrat to na nonsteam serverech,kdyz nemas orig.IP uz si nepamatuju uz jeto asi 2 a pul roku co sem hral naposled 1.5.
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

skusil bych se podivat po fileplanet.com filefront.com mel by tam byt ten cs ke stazeni.... cs 1.5 je dobrej a pak jeste je super counter_life ... :)
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

HEAD píše:
Predator256 píše: Proč se ti líbjej starší verze ?
Nech si ty kecy, a nadávky laskavě :wink: nikoho nezajímá co je a co není podporovaný progamers ... kdyby bylo podporované mario, určitě by ho polovina planety hrála.
Že nemá counter-strike:source nic společnýho s CS, je jako kdybys tvdil že značka ferrari nemá nic společného s vlastnímy modely, tj asi ještě nejsi plně vyvinut k chápání.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Muze se zeptat kolik ti je a jestli si hral nakou starsi verzi cs?(myslim 1.3 nebo 1.5.)Jinak staci se zeptat jakyhokoliv lepsiho hrace cs1.6 a ten ti rekne to samy co ja a to ze cs:s je picovina a hrajou ho jen lamky :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

CS:S je picovina.... hehe... nikto to nehraje, hehe, myslis, ze ani nikdy nebude? Neboj, za dva roky si 1.6 nebude pametat nikto.

grafika CS1.6 je to, co je totalny hnus na tejto hre.

JA som s CS zacal az na Source, neviem realne porovnavat... co je na Source taky hnus, lamkovina a pod oproti 1.6?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Co je v CSS za výhodu možná sou tam inteligentní boti ale jinak je to uplně na hovno na parbu po netu je nejlepsi
CS 1.6 a starší
CS Condition zero
Source je totální *íčo*ina
a mimoto: Source jede na Enginu half life 2 takže má pěkně velký požadavky !!
Counter Strike Condition Zero je něco jako Counter Strike Source akorát jede na Enginu half life 1 Proto to klíďo rozběháš na starších PC !
Ale Condition zero je takovej datadisk ńa Counter Strike 1,6 poněvadž tam sou stejný zbraně akorát přeskinovany a sou hezčí a sou tam přeskinovany mapy !
moje hodnocení :
Counter Strike Source-------- 3-
Counter Strike Condition Zero -------------- 1
Counter Strike 1.6 ----------------------------2
ale výhoda je u toho že Counter Strike Condition Zero má single player
A source a bys sis zapril s krásnou grafikou a bez sekání potřebuješ tak :
1024 MB-RAM
processor 2,0Ghz
a grafiku 256 MB

a by sis si zahral tak na 1152X864

a bys si mel krásnou grafiku a bez sekání u CS 1,6 ti stačí:
256 MB RAM
64 MB GRAFIKA
1200 Mhz processor
[ale řekl bych že každej na to má svůj názor já mam na to taky svůj názor můj názor je to co sem teď napsal !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :sleepy:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

HEAD píše:Muze se zeptat kolik ti je a jestli si hral nakou starsi verzi cs?(myslim 1.3 nebo 1.5.)Jinak staci se zeptat jakyhokoliv lepsiho hrace cs1.6 a ten ti rekne to samy co ja a to ze cs:s je picovina a hrajou ho jen lamky :)
Musim souhlasit. 1.5-best! "Vyrostl" jsem na CS 1.5 ted si jeste obcas svatecne zahraju 1.6 a samotny source? Reknu proc u me nikdy nezaboduje. Zacneme jeho plusy. Je graficky pekny. Tot vse :(
Starej dobrej counter je mnohem hratelnejsi a to ze uz ma zastaralejsi grafiku mi vubec nevadi. Je zabavnejsi, a je to proste klasika. Doufam ,ze Valve nenapadne skoncit s podporou 1.6
Co mi vadi. Vadi mi cheaters boys. Jsou prakticky vsude :sad:
Kazi to hru..

TO:Predator256
No tak nevim proc hodnotis singl player, kdyz u tehle jde prave o tu zabavu s ostatnima hracama :stupid:
S tim rozlisenim jsem se taky pobavil. Ja si to rozliseni vzdy snizuju i kdyz bych nemusel, ale aby bylo vsechno vetsi (hlavne hlavy nepratel :twisted: )
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Pro me jednoznacne SOURCE i kdyz hratelnost 1.x a CSS je uplne stejna.
Neni tam VSECHNO prostrelitelne.
Mensi pocet decek, blbecku a machyrku na serverech.
Hraci uz nevypadaji jak poskladany z krabic od mlika.

Jinak je opravdu jen otazkou casu, kdy se zezla ujme CSS. To je imho proste fakt, ktery se pochopitelne mnoha lidem (kteri obetovali klasickem kantru spoustu casu) nelibi. Ale co zrobis, ze? :)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Odsuzovat Source protože je náročnější na výkon počítače tak to snad ne, už mnohokrát tu byly hry co ve své době měli hodně velké požadavky a téměř nikdo si je nemohl zahrát ve velkém rozlišení s nastavením všeho na maximum ale postupem času se z nich stal herní hit – příklad - Quake III nebo Unreal Tournament v roce 1999 (vláda grafik Voodoo 3, Nvidia Riva TNT2 nebo ATi Rage 128).
Counter Strike 1.6 není špatný ale ta zastaralá grafika a animace postav už nové hráče moc nepřitáhne a tak zůstanou jen skalní příznivci.
Counter Strike Source má krásnou grafiku a kvalitní fyzikální model a za nějaké 2 roky bude běhat i na podprůměrných herních počítačích.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Predator256
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nemate prosim nekdo cestinu na 1,5 ja to mam cinsky prrrrrrroooooooooooooooooooooosssssssííííííííííííííííííííímmmmmmmmmm
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

Chodíme s kamošama do herny na 1.6. Tož bavímě to. :oops:
Někomu jde práce od ruky a někomu ruce od práce :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Palec123 píše:
HEAD píše:Muze se zeptat kolik ti je a jestli si hral nakou starsi verzi cs?(myslim 1.3 nebo 1.5.)Jinak staci se zeptat jakyhokoliv lepsiho hrace cs1.6 a ten ti rekne to samy co ja a to ze cs:s je picovina a hrajou ho jen lamky :)
Musim souhlasit. 1.5-best! "Vyrostl" jsem na CS 1.5 ted si jeste obcas svatecne zahraju 1.6 a samotny source? Reknu proc u me nikdy nezaboduje. Zacneme jeho plusy. Je graficky pekny. Tot vse :(
Starej dobrej counter je mnohem hratelnejsi a to ze uz ma zastaralejsi grafiku mi vubec nevadi. Je zabavnejsi, a je to proste klasika. Doufam ,ze Valve nenapadne skoncit s podporou 1.6
Co mi vadi. Vadi mi cheaters boys. Jsou prakticky vsude :sad:
Kazi to hru..

TO:Predator256
No tak nevim proc hodnotis singl player, kdyz u tehle jde prave o tu zabavu s ostatnima hracama :stupid:
S tim rozlisenim jsem se taky pobavil. Ja si to rozliseni vzdy snizuju i kdyz bych nemusel, ale aby bylo vsechno vetsi (hlavne hlavy nepratel :twisted: )
Jo presne vsichni lepsi hraci hrajou cs1,6 v 800x600 klidne i na 19" monitorech.Postavicky sou vetsi a lip se davaj HS i fullauto. :)
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

CS 1.5 je best hned po 1.3... ta byla ale trochu nereálná... 1.6 nehraju, protože je mi z principu a od začátku nesympatická... a CS:S sem hrál jednou a příjde mi trochu o něčem jiným... prostě už to není ono... vyrostl sem na 1.3 a pak přešel na 1.5 a tam jsem zůstal doteď! vždycky to tak na půl roku upadne a pak zase opráším CD a rozšířím po známejch ;)

takže hodnocení:
1.3 - 2 (horší realita - snažší hraní)
1.5 - 1 (výborná hratelnost a lepší realita)
1.6 - 4 (kvůli STEAM a chování Valve)
source - 3 asi ještě nenastal jeho čas ale je nepochybný, že příde
CZ - nehrál sem, takže nemůžu soudit

Predator256 :arrow: proč to máš čínsky? :-D čeština je na prd... to mluví sobota a zachvilu ti to začne lézt na mozek
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

CSS rulez

Příspěvek od Krutas57 »

No já preferuju CSS, protože boti sou oproti starším dílům docela o dost chytřejší a blíží se víc realitě a už i na low detaily vypadá líp jak CS 1.6 na High, hlavně sou tam dobrý ty malý vychytávky, jako vidiny při flashi, lepší HE i Smoky, ale třeba zbraně sou úplně stejný, jen trochu upravený a ve veších rozlišeních, takže kdo na to má stroj, tak to je nej, ale CS 1.6 je dobrá náhrada pro lidi se staršíma strojema. Takže:
CSS........1/2
CS 1.6.....2
CZ a starší sem ještě nehrál :oops:

Jinak CSS mi na Low detaily a 800*600 de na 60fps, takže to neni zas tak hrozný. :roll:
Jo a na 1.6 stačej i menší požadavky, než psal predátor, klidně i 128mb ramky 1ghz CPU a 64mb integrovaná grafika, odzkoušeno :wink:
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“