Vychazim z techto fotek.
http://www.cooling-station.net/index.ph ... sts&id=171

kurna ale hodnoceni 9/10... umi nekdo nemecky? co tam na to rikali. ale za 3k mit 3 radiatory.... to by nemuselo byt spatne. tloustka ramu je 46mm takze 40mm jsou maximalne lamely. kdyz tam dam vetraky, ktere pudou hooodne pomalu, tak uplne perfektni. a to, ze si to musim pospojovat mi zily moc netrha. rozhodne za 3k neni spatna nabidka.Woyta píše:To asi nebudou 3 rady. To bude stejna mrcha jako mora.
Vychazim z techto fotek.
http://www.cooling-station.net/index.ph ... sts&id=171

Chválí to za výkon a poměr výkon/cena. Akorát že prej nejsou přibalený žádný šroubky na přidělání větráků.myom píše:kurna ale hodnoceni 9/10... umi nekdo nemecky? co tam na to rikali. ale za 3k mit 3 radiatory.... to by nemuselo byt spatne. tloustka ramu je 46mm takze 40mm jsou maximalne lamely. kdyz tam dam vetraky, ktere pudou hooodne pomalu, tak uplne perfektni. a to, ze si to musim pospojovat mi zily moc netrha. rozhodne za 3k neni spatna nabidka.
wector: jiste ze, stejne jsem chtel kupovat v ramci setreni led zarovky, tak nebudu muset.

Jenže ten větší má nějak moc děr, narozdíl od toho menšího to vypadá na svařené tři 360-ky, takže "paralelnost" ( existuje vůbec takový slovo? ) je otázka hadiček.Highlander píše:Mě se ten radiátor taky libí cenově,ale asi bych do něj nešel vzhledem k tomu,že celej ten okruh je řazenej seriově,to znamena že všechny ty 3 kusy jsou v za sebou.....>>> velkej odpor vuci tomu kdyz zaradim stejny radiatory paralelne,i přesto že to má dva vstupy/vystupy.
Navic to je neskutečně neskladny :-E
Daleko vyššího výkonu dosáhnu, když si koupim blby BI 3 pro a zařadím je paraleně.Navic jsou skladny...

1048 a mora neni moc dobra kombinace, to cerpadlo muzes klidne spalit (hodne nadneseno).. vem lainga D4 nebo D5Snake123 píše:Chci si udělat Super tichýho vodníka a nevim jaký čerpadlo. Přemejšlim o Eheim 1048 s pasivem Watercool MO-RA 2. Stačí mi když to uchladí CPU a Grafiku. Co mi poradíte?

laing DDC s topem, nebo D4/5 ale na ticho jedině zavěsit, pokud se budou dotýkat case i přes třeba molitan tak to neni onoSnake123 píše:Chci si udělat Super tichýho vodníka a nevim jaký čerpadlo. Přemejšlim o Eheim 1048 s pasivem Watercool MO-RA 2. Stačí mi když to uchladí CPU a Grafiku. Co mi poradíte?