Projekt "Reactor" by BAGR_001 & sauCEPan
Moderátor: L4mka
- ondrasek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Timi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- sauCEPan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bagr_001
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mirek E.
- Začátečník

-
- osprey
- Začátečník

- Grohic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nism0
- Začátečník

- bagr_001
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- sauCEPan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- LeaderS
- Začátečník

- Nism0
- Začátečník

- bigben
- Nováček

-
jo tak po te ptaci budce na zacatku se jaks taks vyklubalo a da se na to aspon podivat.Na poprve prijatelny.Resenim te barvy je,pouzivat barvu od stejnyho vyrobce a nekombinovat rutny druhy barev
amd x2 4000-2000mhz@2600 2GB(4*512) a-data ext. ed. 800mhz@1066 zaklad. asus m3a32-mvp deluxe grafarna 8800 gt fortron 500W 80G wd(pata) a baracuda 160 sata
- 00Inferno00
- Začátečník

- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

O tomhle modu jsem měl už od začátku pochybnosti...
Ale nakonec musím říct že to vypadá celkem dobře, pár vecí bych sice změnil, zpracování třošku pokulhává, ale ve výsledku to na první mod vůbec není špatný
.
Ještě bych ale něco udělal s tím předkem, zbytek beny se mi totiž líbí mnohem víc.
Ale nakonec musím říct že to vypadá celkem dobře, pár vecí bych sice změnil, zpracování třošku pokulhává, ale ve výsledku to na první mod vůbec není špatný
Ještě bych ale něco udělal s tím předkem, zbytek beny se mi totiž líbí mnohem víc.
Jen další blázen, v bláznivém království.
- sauCEPan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Koleso
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to takovy zvlastni..... Urciteto vypada dobre, kdyz si vzpomenu na zacatek praci..... Ale ten predni panel mi prijde takovej nedodelanej....... Jak je to tam cerny a stribrny......... takovy "holy" mi to prijde. Ale na prvni mod to je hodne dobry, mozna ste si nalozili vic, nez zvladnete...... Gratuluju kuci 
LWK.cz >> Tvorba webovych stranek, redakcni system, tvorba grafiky, banneru a dalsi...
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tedy takové množství vad a chyb na jednom casu jsem ještě neviděl. Jinak bych tedy řekl, že nápad a vize nebyly špatné, ale zpracování už opravdu hodně pokulhává, ba dokonce kulhá jako stará babka. Přijde mi to jako by jste to najednou chtěli mít fofrem hotové na úkor kvality (že by soutěž czc?) a kdyby jste se tomu trochu více věnovali, tak to mohlo dopadnout lépe.
Snad tedy další mod bude za něco stát, ale je škoda, že nevyšel už tenhle, prootže i první mod se dá udělat kvalitně a ne se jen učit na nepodařeném kusu. Tedy hodně štěstí a hlavně zručnosti pro příště.
Snad tedy další mod bude za něco stát, ale je škoda, že nevyšel už tenhle, prootže i první mod se dá udělat kvalitně a ne se jen učit na nepodařeném kusu. Tedy hodně štěstí a hlavně zručnosti pro příště.
- Nightavanger
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele: