Projekt "Reactor" by BAGR_001 & sauCEPan

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ondrasek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrasek »

rychle to dokončete už se nemůžu dočkat
Timi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Timi »

No nikdy by me nenapadlo udelat neco tak hrozneho,ceho je moc toho je prilis, vubec se mi to nelibi.
sauCEPan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sauCEPan »

njn to uz je otazka vkusu :)
NOT WITHOU INCIDENT
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

Tak, konečně je vše hotovo, Projekt trval dva měsíce a naše očekáváni úprava splnila... osobně myslím, že to vypadaá velmi zajímavě. I když všechny pracovní postupy nebyly úplně správné, tak přesto to nevypadá špatně.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

no až na ten přesahující přední panel to vypadá dobře takže :up:
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
osprey
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od osprey »

no jak tak na to koukam zvrchu mozna by bylo zajimave udelat ten predni panel do kruhu.. ale nevim jestli by to bylo technicky mozne
Grohic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grohic »

no az na tu sedivou a krivy cerny pruhy na bocnici celkem zajimavy! urcite to predcilo ocekavani po tom zacatku :wink:
CollerMaster Cavalier 3 | Gigabyte P35-DS3 | Intel C2D E6750 | Sapphire Ati HD3870 | A-data 2×2GB 800MHz | Seasosonic SS-500ET 500W | Western Digital Caviar 500GB
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

pěkný pěkný.. doufám že ses s tim lakováním poučil a příště to pořádně vyhladíš... :)
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

Nism0 píše:pěkný pěkný.. doufám že ses s tim lakováním poučil a příště to pořádně vyhladíš... :)
Jo to jo, hlavně se to musí do hladka vybrousit, nechat pořádně zaschnout a používat porádnou pásku, která dobře lepí (ne zas moc, aby nastrhla barvu), ale nepropouští
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

no pokud vezmu v potaz, ze je to prvni vytvor, tak bych ohodnotil tak napad 5/10 a zpracovani 1/10
Doufam, ze jste se do priste poucili
.
sauCEPan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sauCEPan »

No poucili sme se hodne :) hlavni problem na ty bocnici je ze nam lak rozezral cernou barvu a tky sm emeli blbou pasku, ktera tu barvu naleptavala.. :(
NOT WITHOU INCIDENT
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

co ty kabely?des hruza... a to celo se mi osobne nelíbí...můj názor...ale jinak celkem dobry...da se ....
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

na vnitřku zas tolik nezalezi :D
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
bigben
Nováček
Nováček

Příspěvek od bigben »

jo tak po te ptaci budce na zacatku se jaks taks vyklubalo a da se na to aspon podivat.Na poprve prijatelny.Resenim te barvy je,pouzivat barvu od stejnyho vyrobce a nekombinovat rutny druhy barev
amd x2 4000-2000mhz@2600 2GB(4*512) a-data ext. ed. 800mhz@1066 zaklad. asus m3a32-mvp deluxe grafarna 8800 gt fortron 500W 80G wd(pata) a baracuda 160 sata
00Inferno00
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 00Inferno00 »

jj, na prvni mod pekny :up:
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

O tomhle modu jsem měl už od začátku pochybnosti...
Ale nakonec musím říct že to vypadá celkem dobře, pár vecí bych sice změnil, zpracování třošku pokulhává, ale ve výsledku to na první mod vůbec není špatný :up: .

Ještě bych ale něco udělal s tím předkem, zbytek beny se mi totiž líbí mnohem víc.
Jen další blázen, v bláznivém království.
sauCEPan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sauCEPan »

barvy byly od stejneho vyrobce.... :( nechapu jak to ten lak mohl takle vyzrat :(
NOT WITHOU INCIDENT
Koleso
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koleso »

Je to takovy zvlastni..... Urciteto vypada dobre, kdyz si vzpomenu na zacatek praci..... Ale ten predni panel mi prijde takovej nedodelanej....... Jak je to tam cerny a stribrny......... takovy "holy" mi to prijde. Ale na prvni mod to je hodne dobry, mozna ste si nalozili vic, nez zvladnete...... Gratuluju kuci :)
Obrázek
LWK.cz >> Tvorba webovych stranek, redakcni system, tvorba grafiky, banneru a dalsi...
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tedy takové množství vad a chyb na jednom casu jsem ještě neviděl. Jinak bych tedy řekl, že nápad a vize nebyly špatné, ale zpracování už opravdu hodně pokulhává, ba dokonce kulhá jako stará babka. Přijde mi to jako by jste to najednou chtěli mít fofrem hotové na úkor kvality (že by soutěž czc?) a kdyby jste se tomu trochu více věnovali, tak to mohlo dopadnout lépe.
Snad tedy další mod bude za něco stát, ale je škoda, že nevyšel už tenhle, prootže i první mod se dá udělat kvalitně a ne se jen učit na nepodařeném kusu. Tedy hodně štěstí a hlavně zručnosti pro příště.
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

Project Rektor je hotovy reknete 'Wow' :D :D :D jinak vypada to velmi zajimave ale predni panel castma vypada jako ze je z modeliny >D >D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“