Projekt "Reactor" by BAGR_001 & sauCEPan

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Projekt "Reactor" by BAGR_001 & sauCEPan

Příspěvek od bagr_001 »

Tak jsem 22.2.2008 začal s kámošem dělat svůj první mod...

(nákres mám, ale jen velmi slabou tužkou a není skoro vidět, tak ptoto ho sem asi ani nebudu dávat...)

Foto původního case:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Práce začíná:

1) Díry v bočnici na motiv radiace...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

... tady kituju díry v bočnici a větší nerovnosti...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

2) Díra ve přední části na 120mm FAN...
Obrázek
Obrázek

3) Výroba mřížky pro přední FAN...
(z kartonu je vyroben tvar a nyní je pokytován vláknem na zpevnění)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

4) Kompletní předělání předního panelu....
(tvar bude vyroben z potystyrenu a montážní pěny, nadále přijde překytování pro zpevnění...)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

5) Otvory v horním krytu...
Obrázek
Obrázek

Další fotky budu přidávat, jakmile zas něco nového přidělám. Každopádně budu rád za vaše názory a rady do budoucna (nalší mod)....
Naposledy upravil(a) bagr_001 dne ned 24. úno 2008, 11:37, celkem upraveno 2 x.
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Promin, ale zatim strašný , hlavne ten predni panel, treba to vylepsis, uvidime :sad: muj nazor :huh:

btw: zmensi fotky :)
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
Japan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Japan »

teda s tim tmelem fakt nešetříš :-D to se ubrousíš k smrti ;)
jinak doporučuju koupit frézu na vyřezávání děr... takhle s tou vrtačkou a lupénkovou pilkou to musí bejt strašnýho dření...
Mirek Japan Kobl
můj blog: http://jblog.cz/ (převážně o HW, chlazení a ztišování)
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

Japan píše:teda s tim tmelem fakt nešetříš :-D to se ubrousíš k smrti ;)
jinak doporučuju koupit frézu na vyřezávání děr... takhle s tou vrtačkou a lupénkovou pilkou to musí bejt strašnýho dření...
na hrubé sbroušení mám elektrickou brusku a do jemna už to pak není tak strašné a přemýšlel jsem o přímé brusce...asi si jí časem koupím...
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

no nevím jestli polystyren je to pravý ořechový :roll: dal bych tam něco tvrdšího :oops: připomíná mi to "zateplení" case :roll:
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

4 eXik > to mas, aby se ti do casu nedostalo teplo z okoli, to neznas ??

No fotky by to chtelo zmensit a neco mi rika, ze jestli sem to dobre pochopil teda, tak budes mit v podstate nekolik mrizek pres sebe, cimz ten vetrak dost upces IMHO :(
A radiace uz dneska nefrci, stejne jako Biohazard, kazdopadne to jeste treba nebude spatny, ale taky sem zvjedav, jak ti to bude pevny - polystyren mysleno

Sry za slovoslet sem cune :D
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

2 Bez_n1ck:
radiace a biohazadr nefrci ? Co sice uz neni doba kdy vybuchujou cernobyli ale zase to tema neni tak caste a tim padem i lepsi na mod...ptz ho pak neuvidis na kazdem rohu jako jine typy. ;)
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

docela hmm no zatim docela nijaky :D :D a fakt skus zmensit fotky kdyz dojedu dolu tak me to hodi zpatky nahoru protoze se naloadovalo par fotek :/
marcino25
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcino25 »

...připomíná mi to "zateplení" case Rolling Eyes
nejsi sám :lol: mi taky
Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

Co třeba, když už dáváš fotky přímo do fóra a ne přes odkaz, tak je zmenšit aspoň na 800x600.
Ne všichni mají 21" monitor s rozlišením 2048x1536 !!!
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

ok...fotky zmenším a nahradím je...
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

o to nejde, ale de o to ze je to otravny, kdyz pak ta stranka porad odskakuje nahoru a clovek tak musi pockat nez se vsechny natahnou, aby si moh precist prispevek
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
bigben
Nováček
Nováček

Příspěvek od bigben »

chlape proc to nerezal primocarkou to je vokousany jak vod psa.na ten predni panel pouzij 4mm pelxi po plech bo preklizku cokoliv jinyho nez ten polistiren to ti hned prdne(teda pokud to nechces laminovat)
amd x2 4000-2000mhz@2600 2GB(4*512) a-data ext. ed. 800mhz@1066 zaklad. asus m3a32-mvp deluxe grafarna 8800 gt fortron 500W 80G wd(pata) a baracuda 160 sata
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

bigben píše:chlape proc to nerezal primocarkou to je vokousany jak vod psa.na ten predni panel pouzij 4mm pelxi po plech bo preklizku cokoliv jinyho nez ten polistiren to ti hned prdne(teda pokud to nechces laminovat)
Teď už to řežu lipenkovkou, přímočarku nemám :sad: a ten potystyren sem měl v plánu laminovat, a možná bych potřebaval poradit čim... pač sem si koupil polyesterovou pryskyřici a ta do toho vyžere pěknou díru...tak nevim teď čím...možná překitovat a potom přelejt tou pryskyřicí. Jestli máte někdo nápad...sem s nim... :)
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

dej tam cokoli jinyho nez polystyren....ten rozezere prakticky vsecko co ma v sobe nejaky rozpoustedlo....i karton by byl lepsi, pokud to pak chces laminovat 8-) nebo plech/plast, pokud mas moznost ho nekde sehnat..
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

srna píše:dej tam cokoli jinyho nez polystyren....ten rozezere prakticky vsecko co ma v sobe nejaky rozpoustedlo....i karton by byl lepsi, pokud to pak chces laminovat 8-) nebo plech/plast, pokud mas moznost ho nekde sehnat..
plast nevim kde bych sehnal a prakticky jsem zkoušel všechno možný dát na ten polystyren a koukal jsem co to s nim udělá a nejlíp to dopadlo, když jsem na to dal vlákno.... ten povrch byl náramně tvrdej téměř netknutej...takže by se to asi dalo zpevnit i nějakým kitem!?...a ten předek mám v plánu trochu modelovat, tak nevim z čeho jiného... modurit je těžkej, sádra je blbá...nwm...
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

laminuj a kopyto si udelej z neceho, co nebude epoxyd zrat, treba balsa
.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Presne tak.. ten polystyren si nejak nedokazu predstavit.. budes delat do case diry prstem.. :)
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

Maxtor píše:Presne tak.. ten polystyren si nejak nedokazu predstavit.. budes delat do case diry prstem.. :)
No píchat prstem do casu a dělat do něj díry by nebylo ideální a myslel sem, že se to dá něčim zpevnit.... a ta balsa..no nevim jak se s tim dá pracovat, nikdy sem s tim nedělal...potřeboval bych udělat cca půlkruhovej tvar se spoustou výstupků a výřezů...
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Modurit rozhodne tezkej neni, ale pokud by si z nej chtel delat kopyto tak te to vyjde dost draho...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Projekty“