Kupujete herní časopisy?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Thellwin píše:Další z kola ven - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22892&r=top
Doupe som mal rad :( , ale v poslednych mesiacoch som ho nekupoval, ak zacnu autori casopisu viac pracovat na hernom webe bude to len dobre pretoze v poslednej dobe tam recenzie stoja za ...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Doupě jsem si občas koupil a pěkně se mi četl.
Level,Score,Chip,PCWorld nekupuji,protože to mám každý měsíc z knihovny. :roll:
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já si Doupěte koupil asi jedno nebo dvě čísla. Za tu cenu ok, litovat je nebudu, ČR je holt moc malej rybník pro tolik ryb.

Jinak v Levelu, který si kupuju se změnil šéfredaktor, tak jsem zvědavý, jakým směrem se to tam bude ubírat nadále.
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Mam uz nekolik let predplaceny Score. Stara redakce ftw. Velmi prilezitostne jsem si driv koupil Level (kdyz tam dali neco dobryho) a jeste min Gamestar.
Ted uz premejslim ze bych to predplatny zrusil. Je to spis ze zvyku, vetsinou to neprectu cely (projedu recenze vicemene titulky a tak 2-3 i prectu, testy hardware projdu a pak zvetsujici se koutek s MMO) a DVD uz dam do drajvu malokdy vetsinou tam nic neni, akorat ten porad Score Live. To je dobra zabava na volny chvilky na LAN party :).

Nejlepsi era recenzi byla za dob Iceho a Karla Papika ve Score.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Pravidelně Doupě s DVD. Score a Level jen podle obsahu (plné hry, dema, apod.).
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, já ještě pořád kupuju ze setrvačnosti mini-level. ale většinou si moc nepočtu, půlka časáku je o MMO píčovinách, jen Jáma pekel Dana Vávry to monstrózně válcuje každý číslo 8-)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Thellwin píše:Další z kola ven - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22892&r=top
To jsem vůbec nevedel :roll: Doupě jsem mel predplaceny od uplnyho začatku, takže celkem škoda, vyhovovala mi stručnost, jsem zvedavej co bude s tim predplatnym, i kdyz bylo tak maly, ze je to asi jedno :lol: To se pak človek ani nemůže divit, ze to umrelo, asi jako kdyz si človek koupí Dacii, taky ho počítam do cíle nedoveze :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Tak já kupuju jen chip a computer, ale bratřík je zarytej skóréčák. Má doma všechny Score vydání od dílu tuším 95. Pujčuju si a mám Score rád. Imho poslední dobou se recenze brutálně zlepšujou, jsou vtipný, někde až sarkastický. Mám rád Score LIVE! - místy trapné, ale místy se válim po zemi. Nejhorší část skóre je ale HW. To se válim po zemi, to i já píšu líp.

Ale Score imho kvalitou článků není tam, kde Level. Od spolužáka si občas ho půjčím. Není prostě tak vtipný.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Sentenced píše:... jsem zvedavej co bude s tim predplatnym, i kdyz bylo tak maly, ze je to asi jedno
Někde tam psali, že buď vrátí peníze a nebo bude možné si předplatit nějaký jiný časopis od nich :)

Já mám Level poslední dobou jako fajn čtivo na WC a nebo si ho beru když někam jedu. Časy kdy jsem ho přines domů a hned přečet jsou už pryč.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

asi před měsícem sem si zas prodloužil předplatný Score :)
Level si koupim občas mini, ale nic pořádnýho kromě článků od Vávry a Rybky tam není...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Thellwin píše: Já mám Level poslední dobou jako fajn čtivo na WC a nebo si ho beru když někam jedu. Časy kdy jsem ho přines domů a hned přečet jsou už pryč.
Tak tak, jestli Doupě chcíplo, tak si predplatim asi taky level, ale už to davno neni jako kdysi davno na gymplu, kdy človek hltal kazdy slovo, dnes se tam človek moc novyho nedozví, inet je mor :)

Ale furt jsou situace, kdy je papírák k nezaplacení.. (a tim nemyslim zrovna situaci kdy v celym baraku totalne dojde hajzlpapír)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ja som sa tych casopisov nakupoval. Bit, Excalibur, Riki, SCORE, Level - este stale mam doma obrovske mnozstva starych cisel. Kazdy mesiac som dlhe roky kupoval aspon tri rozne casopisy o hrach.

Potom, odkedy mam doma rychly internet a odkedy mam auto uz nemam kde a kedy citat casopisy.
MHD odpada, v praci mam internet, doma mam internet, mnozstvo stranok a ich uroven je na citanie a pozeranie obrazkov + videi je uplne dostacujuca. Na WC alebo pri jedle si radsej citam dobru Fantasy knihu.
Neutracam zarobene peniaze na nejaky predrazeny casopis so zvacsa nudnymi textami a kopou inzercie prevysujucou kvalitny text, s cenu dvihajucou prilohou so zbytocnou hrou a kopou na webe dlhu dobu dostupnych programov a patchov...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
X5h0t3r
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X5h0t3r »

no ja driv kupoval Score,pLevel a Gamestar. Level jsem prestal kupovat protoze pro se mi jejich clanky/recenze "blbe cetly" a gamestar byl skoro zrusen tak kupuji score a to mi vyhovuje.
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

Som zaryty fanusik SCORE,ale ked sa da kupujem nemecky PCGames(hlavne specialne vydania o wow).
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Jestli Score nebo Level je mi jedno,v obou se dozvím co chci,ale Score se mi čte líp.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Taky score, dobre se mi cte a to ctu nerad a maji jeste stranku o wowku kazdy mesic. Ale jak tam nemusim plne hry, tak na GTR2 se tesim. :) Doufam, ze tam fakt bude.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Už sedmým rokem SCORE a nikdy jsem nevynechal (předplatné) :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Score,level,computer(neni to herni,ale recenze tam zacli cpat)
Kupuju to tak rok,dva pravidelne vse,kupoval jsem i gamestar
Ragnaar Salter
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ragnaar Salter »

Score čtu pravidelně od č. 41, ostaní časáky příležitostně: záleží hlavně na plných verzích a někdy chci srovnat recenze u her které mě zajímají.
[img=usergallery/misc/769x985572695478c.jpg]Svět ve válce[/img]
Intel Core 6300, MS-7296, 2048MB/667MHz, PX7900 GS, 320GB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“