OLED diskuze a zkušenosti

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: OLED diskuze a zkušenosti

Příspěvek od AllowedCry »

Za sebe můžu říct, že mi ta matná úprava vadí ve smyslu čistoty obrazu, zatímco lesklý panel působí dojmem otevřeného okna + dnešní antireflexní vrstva je na opravdu vysoké úrovni a pokud nemáš francouzská okna na jih i s monitorem, tak je to víc než dostačující.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
jctrnacty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jctrnacty »

Nechal jsem se "zblbnout" mistnimi adorovateli OLEd displayu a poridil 32" LG UltraGear 32GX850A-B.

Obraz o tridu lepsi nez IPS, pro me je nezvyk , ze cerna je opravdu cerna. Jedina vada na tom monitoru, zte nema aspon nejaky reproduktory a ovladani ma lepsi benq. Jinak naprosta spokojenost.

Mam lesklou upravu.
AMD 9800x3D, Asus X670E ProArt, Dark rock 4, 64GB DDR5 CL30 Patriot Viper Venom. Saphire 9070 XT Pulse, Fractal Define C, Seasonic focus gold+ 650W, samsung evo plus 970 2TB, X52 Pro, Benq ew3280u, WMR HP Reverb G1
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Já teď byl u známeho který má 34" Odyssey OLED G8 (G85SD) takže jedno z prvních OLED a má právě lesklou úpravu a okometricky mi obraz přijde o doooost hezčí jak na mém asus pg27aqdm, ne že by ten můj měl škaredý obraz, to fakt ne. Jen je prostě na tom samsungu je takový hezčí a ostřejší mě přijde.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Sasakr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sasakr »

Já jsem za tu matnou televizi rád, protože i s přihlédnutím ke slabšímu fullscreen jasu (oproti předchozímu VA) by mě asi štvalo, že tam kdykoliv během dne vidím primárně sebe.
PC: Gigabyte B550M DS3H, Ryzen 7 5700x3D; 2×8 GB DDR4 3600 Mhz, Sapphire Pulse RX 9070, WD SN7100 1TB
TV: Samsung S95F
Audio: Denon X1500h, Wilson Movix 5.0
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“