Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ScH0ll_kIll3r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ScH0ll_kIll3r »

velmi dobry mod, velmi se mi libi

jakoz to je u stobiho modu normalni ;)
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

nemám rád jednostranné názory, takže ... Stoobi je to humus měl by ses stydět
samo si dělám srandu, pěknej mod Stoobi
:wink:
johny-bulanek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johny-bulanek »

Stoobi pls kde jsi sehnal tu folii s imitaci kartacovanyho hliniku a kolik stala?
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

sorry za ot, ale taky by me zajimalo kdes sehnal tu folii, kolik stala a jestli se da nejak tvarovat a ohybat. Dik
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

Rosie píše:sorry za ot, ale taky by me zajimalo kdes sehnal tu folii, kolik stala a jestli se da nejak tvarovat a ohybat. Dik

UŠ TO TADY NĚKOLIKRÁT BYLO FOLII SI ŘEŠTE NA SZ NeBO V BAZARU :sly:
ps:ten dremlík chci !(jen kdyby na něj byli ty prachy)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Přesně tak, už jsem to tu psal. Kupoval jsem jí v Hornbachu a je to folie, takže jde podle toho i tvarovat...je to to stejný jako ta karbonová...
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

Hehe .. pozeram ze moje byvale LC-cko s flexom uz dostalo vyuzitie :D

Inak zatial fakt pekna praca .. ;)
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

No nevim Stoobi, zda se mi, ze ti dochazi inspirace... tenhle mod s mi zda jako Shark attack ale v zelene...

zkus vytvorit neco novyho, co tu jeste nebylo...

precizni prace, ale neni to originalni
SOLAR PRISONbude brzy
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2lord Morpheus: To jsem zvědavej na tebe, jak ta tvoje práce bude "originální"..

2dymONE: jj, je to tvůj PSU...:) Brácha na něm normálně jel, ale teď k tomu flexu přibylo ještě něco navíc... :-D

Jinak abych napsal důvod toho, že nejsou fotky. Začal jsem dělat elektriku a tam není moc co fotit, ale upřímně říkám, že bych raději přestříkal 100 skříní, než v jedný zapojovat elektriku...debilní tlačítka... :evil: :evil: :evil:
keraM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od keraM »

Zatím velmi podařená práce. Mě se nejvíce líbí to zelené plexi a držák na kabely od zdroje.
Jen tak dál :-D :-D
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

keraM píše:Zatím velmi podařená práce. Mě se nejvíce líbí to zelené plexi a držák na kabely od zdroje.
Musim se přidat. protože ať si lord Morpheus říká co chce, ten "držák" na kabely je docela unikátní dílko.
Zajímalo by mě kam na takový nápady Stoobi chodíš...
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

dR@gon píše:
keraM píše:Zatím velmi podařená práce. Mě se nejvíce líbí to zelené plexi a držák na kabely od zdroje.
Musim se přidat. protože ať si lord Morpheus říká co chce, ten "držák" na kabely je docela unikátní dílko.
Zajímalo by mě kam na takový nápady Stoobi chodíš...
ze by mnpctech a podobne :oops:
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

něco podobného se v rozvaděčích na strojích a pod. používá léta letoucí 8) nevidím na tom nic úchvatného

//Stoobi - promaz OT.
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

Stoobi hrozne rad bych vedel co je todle co se dava pod ty sroubky a kde se to da sehnat hrozne moc bych to potreboval :wink:
Obrázek
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

Stoobi děláš fakt zajímavé case. Koukat na tvoji práci je fakt požitek, ale co trošku odvahy? Chci říct, že Shark i (zatím) Master jsou good kousky ale jsou už tak trochu předdělané. Co zkusit trošku poladit třeba tady dost nepopulární ASUS Vento ? Myslim, že by ta case dostala uplně jinej rozměr...
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

maart: to su (myslim) gumene kablove prechodky .....
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

dR@gon píše:Co zkusit trošku poladit třeba tady dost nepopulární ASUS Vento ? Myslim, že by ta case dostala uplně jinej rozměr...
Ta už má myslim rozměrů víc než dost - to by klidně mohl předělat nějakej vysavač... :lol:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

kukinko má pravdu.

2dR@gon: Vento asi určitě ne, k té case rozhodně nemám takový odpor, jako mají někteří lidé, ale bohužel jsem měl tu čest prozkoumat si Vento osobně a jeho kvalita je příšerná...hlavní vadu bych viděl na tom, že hodně mechanických částí je plastových a pak to nedosedá, apod. Ale už mě napadlo zkusit něco ve stylu Venta, trochu se inspirovat tím designem. Ale rád bych teď dodělal Greena a pak Vietcong, aby bylo s čím jet do Krakowa...uvidíme, jak všechno časově výjde a třeba na to i dojde čas. :-D

Ale pokud bys věděl o levném Ventu, tak neříkám, že bych něco nezkusil...

Ale abych se taky vyjádřil k upgradu, tak jsem dneska snad už zapojil kompletně elektriku, jen jeden kabel k invertoru mi hází jen 9V místo 12V, takže to musím zítra projet ještě jednou...snad tedy zítra budou fotky... :oops:
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

LoL

Příspěvek od crash3r_cz »

Říkat že je to rulézní a takový věci mi už příjde u stoobiho trapný :D

srry za OT ,ale kdy bude další krakow ?
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: LoL

Příspěvek od Kopi. »

crash3r_cz píše:srry za OT ,ale kdy bude další krakow ?
Podzim - pravděpodobně říjen, druhá polovina (pokud to bude jako loni...)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“