Project: SilentX by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jak jsi to podsvetloval.. ta modro-zelena barva je opravdu takova, nebo fota tradicne klamou..?
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

No musím uznat že tahle CASE je dost parádní..
Nejvíc se mi líbilo jak sis pohrál s předkem case a že toho tahokovu není málo... :)

ps.... ale stejně se mi nejvíc líbí Green master 8)
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Mě se líbí jak to svítí přes to kouřové sklo :) :up:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Maxtor píše:Jak jsi to podsvetloval.. ta modro-zelena barva je opravdu takova, nebo fota tradicne klamou..?
Samozřejmě špatné vyvážení bílé - uvnitř jsou bílé katody, takže světlo je nádherně bělonké a to kouřové plexi ho jen zdecentní, ale bílá zůstala zachována... :wink:
Rc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rc »

hele mam dotaz na ty ledky a vypinace, chtel bych si dat na vrch case neco takoveho :) Da se to taky schrastit normalne v elektroshopu ne?
Jinak stoobi fakt respect... delas dost dobry mody :) U me zalezi na financich a dostupnosti materialu, a pak taky nemam moc naradi :(
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Oboje je kupovaný v tipě, tedy elektroobchod. Spínače jsou železný - tuším cena 48,-Kč/ks a ty LEDky - to jsou železný pozdra na 5mm LED a 5mm difuzní bilé LED. :wink:
Chata Gym
Nováček
Nováček

Příspěvek od Chata Gym »

kokooos úplne nechápem všetky práce od stoobiho ale úplne...čístý matroš...pekne všetko premyslené...majster jak das...ani sa mi nechce veriť, že je to vôbec človek...kde je jeho nejaká fotka...mimochodom minule som si len tak prehliadal fotky z Invexu 06 a kukám mod by stoobi...ebem ci som zvedavý čo nachystáš aký "náklad" na tohtoročný Invex...neviem sa dočkať...neboli by zle keby tam vystavia aj all prác čo robil :wink: veľa štastia a nápadov do dalšej práce a pozor na flexu :P
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

Hehehe, fotka toho nadčlověka by byla - třeba po tom, co nadměrně požíval polské pivo, že jo... :wink: :D :twisted:

(Sorry za OT.)

//Stoobi: Raději potichu... :oops: :oops: :oops: :oops:
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

Podívej se na WWW.modding.cz tam najdeš spoustu fotek z akcí .
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

hm pres nastrikanim to byl absolutni hnus, ale po striknuti to je hodne luxusni skrin. hned bych ji bral, bohuzel neni jako vzdy na prodej (a i tak bych se asi nedoplatil, vypada dost draze :-D )
sysel
Začátečník
Začátečník

skoro best

Příspěvek od sysel »

tenhle mod vypada fakt skvěle. ale ta cd romka vapada tak zvlastne. kdyz uz skrvat mechaniku tak poradne. nerikam ze to je hnusny ale neni to ono. jinak je tenhle mod fakt hodně dobrej
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
NOTEBOOK: Asus EEE PC 4G surf
chello
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chello »

je by mě tak zajimalo kolik tě stal dohromady material :)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Cena materiálu nebyla vysoká - když to vezmu s tím, že se tam dával novej zdroj za skoro 2tis, apod, tak to bylo někde kolem 6tis. tuším...
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

Mam jeden dotaz, nedela pruchod vzduchu tim perforovanim plechem vzadu nejakej ramus, ja jak mam postraně nejjěmější tahokov, tak pokud běžej větráky na max, tak to není zrovna příjemnej zvuk, takže jen a pouze můžu jet na 5V. Tak se chci zeptat jestli to u tohohle neni to samy. Díky
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

nedavno se to tady resilo.. u tahokovu jsou ostre hrany tak proto ten hluk
tento plech je v pry pohode :wink:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

ne, samozřejmě, že to úplně v pohodě není, protože ten perforovanej plech má dost velkou krycí plochu, ale ten fan jede na 5V, takže mi to příšlo hodně v pohodě...a případně není problém tu mřížku sundat, kdyby to dělalo bordel...
Daviid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Project: SilentX by Stoobi

Příspěvek od Daviid »

Stoobi píše:...
Opravdu FFFFFÁÁÁÁÁKKKKKTTTTT HHHŮŮŮSSSTTTÝÝÝ PC TTUUNNNNIIGG
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

boze muuuuuj opravte mu tu citaci nebo modemisti usnou a lidi na rychle lince si utoci prst s koleckem :evil: jinak abych nebyl OT tak stejne jako temer kazdy tvuj mod vypada velice dobre i vizualne i kvalitou prace
KDO mi odebral moji zlutou kartu
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

grr mas pravdu, boli me prst.

mimochodem jak jsem tedka koukal na celej predek, prijde mi podivne ulitlej, jako ze je nerovnomerne zaplnenej. a hodne mi tam nesedi to logo, ale to je stoobi cetka, tak at si ji tam ma :-D
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Musím se přiznat že tenhle mod se mi taky těžce trefil do vkusu, nasvětlení vnitřku je super
Odpovědět

Zpět na „Projekty“