Project: SilentX by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Project: SilentX by Stoobi

Příspěvek od Stoobi »

Obrázek

Tak po delší době od zveřejnění na serveru PCtuning.cz zde zveřejním velkou část fotek z průběhu úprav, jelikož na PCT nebyl bohužel takový prostor. Informace o úpravě, apod je možné si přečíst v tomto článku. Samozřejmě mohu případně některé dotazy zodpovědět i zde, ale tento thread je samozřejmě spíše o fotkách, tedy zde jsou:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
Mastros
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastros »

Cim si spravil tu zvukovu spiralu (alebo ako to mam nazvat) na napise "silent"?
Obycajny silikon?
Inak bravurna praca.
MotherBoard:Dell Computer Corp.;Cipset:i865GV;Proc.:Intel Celeron D 2533MHz;RAM:1x256MB DDR400;Grafika:Intel Extreme Graphics 2;HDD:Hitachi 79GB;DVD-ROM:TSST Corp.DVD+RW:SONY DRU-800A (externa USB napalovacka);CD-RW:SONY CRX217E;Monitor:16" CRT;Sietova karta:Intel Corp. PRO/100 VE Network Connection;OS:MS Windows XP Prof. SP1;DirectX:Version 9.0c
Vova
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vova »

ouuu nadhera :-D
Naposledy upravil(a) Vova dne stř 25. črc 2007, 20:41, celkem upraveno 1 x.
nLpT
Nováček
Nováček

Příspěvek od nLpT »

Vova píše:ouuu nadhera :-D
Vovo každý ví že stoobi dělá jen nádherný věci, tak ses mohl vyjadřit konkrétněji že.
Vova
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vova »

nLpT píše:
Vova píše:ouuu nadhera :-D
Vovo každý ví že stoobi dělá jen nádherný věci, tak ses mohl vyjadřit konkrétněji že.
adame nech toho! dobraa... libi se mi nazev silent s tou zvukovou vlnou a take ta mrizka vepredu! ale myslim ze kdyz je tam silent tak by tam mela byt jen cara. ale takhle je to hezke.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

twe stoobi, tak tohle je asi nejhezci mod co jsi udelal. respektive ses mi timhle presne strefil do vkusu. tohle bych si do pokoje dal hned. mooooc pekna prace. :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Mastros píše:Cim si spravil tu zvukovu spiralu (alebo ako to mam nazvat) na napise "silent"?
Obycajny silikon?
Inak bravurna praca.
Je to vyřezané přímou bruskou z 1mm měkkého plastu. Pak samozřejmě plnič a barva.

Jinak samozřejmě díky, ale tenhle project jsem sem dal hlavně z toho důvodu, aby byly vidět i ostatní fotky, které na PCT nebyly zveřejněny.
DeamonHunter
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeamonHunter »

Jo tohle tu dost pomohlo, na PCT fakt fotek moc nebylo. A dotaz, jen se mi to zdá, nebo ten tahokov kolem USB konektorů je v jiné barvě než celá case? je možné žě to dělají fotky, ale zdá se mi černý.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Teď si neuvědomuju, jestli's v PMC uváděl, kolik tahle úprava stála. Můžeš to sem prosím napsat?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

2DeamonHunter:ty USB s tahokovem jsou ve stínu,proto to vypadá tmavší než ostatní tahokov
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
MAOrh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MAOrh »

DeamonHunter píše:Jo tohle tu dost pomohlo, na PCT fakt fotek moc nebylo. A dotaz, jen se mi to zdá, nebo ten tahokov kolem USB konektorů je v jiné barvě než celá case? je možné žě to dělají fotky, ale zdá se mi černý.
presne tak cast kolem USb je vic cerna nez zbytek pc...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
MB GIGABYTE B550 GAMING X V2 CPU AMD Ryzen 5 5600 + Noctua NH-U12F GPU NVIDIA GeForce RTX 3070 RAM Kingston FURY Beast DDR4 32GB 3600MHz SSD WD Blue SN570 1TB HDD Seagate SkyHawk 16TB ZDROJ SEASONIC FOCUS GX-750 CASE Fractal Design Define 4+window MONITOR MSI Optix G273QF + Philips 55PUS8303
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Je to fakt krasa :D a ta folie vypada velmi dobře a jde vydět že je kvalitně nalepena jsem to taky zkoušel a nic moc :roll: a ta bočnice se povedla , myslim že tomu neni co vytknout :D
DeamonHunter
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Blue Storm píše:2DeamonHunter:ty USB s tahokovem jsou ve stínu,proto to vypadá tmavší než ostatní tahokov
Jo já jsem si to myslel, sem asi detailista, ale stoobi by to černý asi nepustil
DeamonHunter
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2 Trinom měli na všechno rozpočet 10 000 tuším.
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

jo jenze v kompu udelali upravu tak za litr :)

stoobi nedelas nejakej modding camp? prihlasil bych se :)
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Opět stoobi přišel s nádherným modem :worship: detaily a upravy sou udělaný fakt kvalitně.

btw: budeš dělat ještě ňákej projekt pro pimp my computer?
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Skvělá práce, moc ses mi to líbí, jinak kde si sehnal ty gumové kroužky pro ventilátory. Folie je asi z Bauhausu, že ? :roll:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak pokusím se zodpovědět všechny dotazy.

USB rámeček je opravdu černý - černá kouřový mat - a to především z důvodu, že o přidělání USB na předek si majitel požádal trošku pozdě - ve fázi, kdy byla už celá case po laku a já už jsem neměl tu metlu - tedy kupovat barvu a špinit pistoli na takový kousek, to bych umřel, takže jsem zvolil černou, která podle mě slušně koresponduje s folii v zadní části a černým plexi, takže to za rušivý element rozhodně nepovažuji.

Rozpočet byl nějakých 8000,-+práce s tím, že v té ceně jsou i všechny chladiče, nový zdroj (2000,-), paměť, apod. Takže cena samotné upravy je samozřejmě o něco nižší. Časově úprava vycházela asi na 50hodin práce.

Modding camp? :) Zajímavej nápad, ale zatím jsem o ničem takovém neuvažoval.

A co se týká dalších kol PMC, tak měl bych dělat i další úpravu, která bude snad po prázdninách - zatím je tu prázdninová pauza...

No a folie je kupovaná v místním papírnictví a lemovka je z gumexu. :wink:
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

No to vím že lemovka je z gumexu, jen se mi jedná o ty malé o kroužky pro šrouby na ventilátory, to je taky z Gumexu.. :?
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Aha, sorry...ty kroužky jsou gumové průchodky, koupíš je v elektroshopech...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“