Intel D201GLY /GLY2 (Celeron 215/220, SiS662 + SiS964L, ITX)

Pro procesory Intel Core, Pentium, Celeron, Xeon a další.

Moderátor: Eddward

aneon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aneon »

sovicka píše:Jo, mám přesně ten samý nápad - strčit to do auta :)
ten zdroj je super, jen bude potřeba dodělat/dokoupit (nevím jestli se ještě dělá) redukci z jednoho molexu na ten 12V čtyřpin na základovce, protože ten picoPSU ho prostě nemá...

//taky ironie - nadupaná deska za 1500 a zdroj za tu samou cenu :D
ty vole je nevim ze,to je pridavny napajen, to by melo jet jen na ten jeden konektor.Nema nekdo skusenost ??
asus k50ab
VaSiL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rozměr

Příspěvek od VaSiL »

Mam maly dotaz: nevite jak je ta deska vysoka ? s original chladičem ? a jak ma rozměr ventilator?

//edit: Tak deska je vysoka 2mm a chladic na ni je 44mm, a ventilator ma rozměr 4x4.
Dik za odp. Guli
Naposledy upravil(a) VaSiL dne čtv 9. srp 2007, 15:35, celkem upraveno 2 x.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

aneon píše:ty vole je nevim ze,to je pridavny napajen, to by melo jet jen na ten jeden konektor.Nema nekdo skusenost ??
Ty woe, nato je vuplne rulezni redukce z molexu :lol:
Obrázek
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Přesně tu jsem hledal a najít nemohl - můžeš dát link kde se to dá u nás koupit? Myslím že nebudu sám kdo to ocení ;)

//edit: Vasil: díky
Naposledy upravil(a) sovicka dne stř 8. srp 2007, 22:08, celkem upraveno 1 x.
Francie ... sladká Francie
VaSiL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VaSiL »

sovicka píše:Přesně tu jsem hledal a najít nemohl - můžeš dát link kde se to dá u nás koupit? Myslím že nebudu sám kdo to ocení ;)
treba tady za 17Kč
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0D40000K1
( Kabel napájení 1x 5.25 na 1x 5.25 a P4 )
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
tomm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zdroj

Příspěvek od tomm »

Zajímalo by mě, jestli je možno tuto desku napájet zdrojem specifikace ATX 2.03 (s 2x2 12V konektorem), nebo jestli je opravdu nutný zdroj ATX12V (nebo SFX12V), jak uvádí Intel.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: zdroj

Příspěvek od -HoNY- »

tomm píše:Zajímalo by mě, jestli je možno tuto desku napájet zdrojem specifikace ATX 2.03 (s 2x2 12V konektorem), nebo jestli je opravdu nutný zdroj ATX12V (nebo SFX12V), jak uvádí Intel.
Fungovat to bude, EC stejně přelepuje nálepky a Chieftec uvádí několik větví i když je v něm fyzicky jedna.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Chyba mi k tym malym rozmerom aspon jeden alebo aj dva konektory SATA ... toho je skoda .. predsa len do malej skrine sa lepsie vprace SATA kablik
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

IQLogic píše:Chyba mi k tym malym rozmerom aspon jeden alebo aj dva konektory SATA ... toho je skoda .. predsa len do malej skrine sa lepsie vprace SATA kablik
Ona totiž chybí i "hi-end" verze s Pentiem M + novějším jižním mostem (SATA) + VIDEO akcelerátor.
Nettle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nettle »

Myslíte že by na tuhle verzi desky sel priletovat ten sata konektor (na PCB sou mista urcena prave pro ty konektory) nebo myslite že je vypnuty celý řadič?
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

myslim si ze tam chyba cely radic, lebo VIA v sebe asi SATA nema.. alebo je nejako poruchany ten vo VII
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

to je skoda pac kdyby mela tahle deska satu tak se uz u me vali pekne v teplicku intru.. no nic musim pockat na dalsi levnej SkvoSata :lol:
NB:Acer Aspire V3 571G
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

socket píše:myslim si ze tam chyba cely radic, lebo VIA v sebe asi SATA nema.. alebo je nejako poruchany ten vo VII
Co do toho pletes VIU? :twisted:
Deska má sis chipset a tato verze jižního mostu ho v sobě nemá integrovaný. :oops: Nevíc by bylo nutné osadit pár dalšich součastek, ne jenom SATA konektor.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

jj... vyslo by to potom drahsie so sata konektormi ... bolo by treba okrem ineho dalsi cip ... a s tym dalsie naklady ... ale tak PC postaveny na tomto zaklade aj tak SATU moc nevyuzije ... jedine by to usetrilo miesto ...
Nettle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nettle »

Ok, no je mě jasný že tahle SATAnevyužije ))
ale chtěl sem tam zapojit nějakej flash modul misto disku ale nevim jak sou na tom s rychlosti?
myslite ze sou aspon vykonove na urovni normalniho 7200 disku?
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Nettle píše:Ok, no je mě jasný že tahle SATAnevyužije ))
ale chtěl sem tam zapojit nějakej flash modul misto disku ale nevim jak sou na tom s rychlosti?
myslite ze sou aspon vykonove na urovni normalniho 7200 disku?
Pokud budes kupovat tak se divej pro rychejsi verzi. Mohlo by to mit +-25MB/s. Nejvetsi low-end disky od WD maji nejhorsi 35MB/s.
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

celekem me je lito toho ze by mohl intel vydat intel treba tuhle desku bez IDE ale jenom se sata (i kdyby byla cena okolo 2000Kc) pac by se to vyplatilo pro me nema cenu kupovat nejakej IDE disk
:(
NB:Acer Aspire V3 571G
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Na IDE se vyplatí koupit jetý 2.5" disk. Svůj účel to u tohodle krámu s přehledem splní.
zdeko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

D201GLY

Příspěvek od zdeko »

Tato deska mě zaujala pro použití v jukeboxu.Protože v nich používám starší operační system (W ME) nešly mi nainstalovat ovladače.Neví někdo jestli se někde dají stáhnout?Taky sem měl problém s instalací těchto windows.Z DOSU to prostě nešlo.Ani vypálené botovací CD s XP mi nejelo.Pouze original instalačka.U XP je problém,že pokud si je nainstaluju,tak ten HDD už nemůžu dát jinam.Proto používám ty starý okna.
Odpovědět

Zpět na „Socket 423, 478, 479, J a T“