LG 20" TFT L204WT-SF 5000:1 pls poradte dík

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Kingpin087
Nováček
Nováček

re kraken....

Příspěvek od Kingpin087 »

Tak a) to co jsem psal já bylo nadneseně řečeno...takový odlehčení....od kampaně samsung na HRAD

Za to ,ale tvůj příspěvek už má docela ostrý lokty.....
:-D pominu oslovení chlapče což mě příjde usměvný...... :-D

za b),
Mě to připadá jako bych si měl s toho samsungu posadit na zadek.
Nejsme v posluchárně VŠ abych vaše tvrzení měl brát směrodatně....
Tóhle je forum....

A už tady jednou psal ,že kdybych měl o 1500kč navíc tak jdu do SAMSUNG 206BW ,ale to bych za chvíly moch přidávat a přídávat a koupit něco za 15000kč...

Umpřímě řečeno vechno jsou to TN panely ,takže by někdo mohl napsat že samsung je TN tudíž 10let stará technologie...tedy křáp....¨

A asi nejhorší věci na LCD je to že ted LCd samsung je namakaný ,,,a za rok dva po něm neštěkne ani pes....

Můj názor a to uplanuju na celý pc ...udělán si sestavu lepší mainstream .protože u mainsteamu je dobrej poměr cena výkon...
používám ho jak to jde a pak ho prodám na bazar,, a koupín novej...
než kupovat Highend Grafátnu za 13000kč která je příští ro ka za 3000kč..

To samý platí u lcd...za tu dobu co ho budu mít se stane bezcenný jako crt který stálo 10000kč..budou daleko lepší panely a za lepší ceny než ted... Všechno v IT je relativní..... :wink:

Jen uživatel busy napsal ,že LG je dobrej .... ,protože ho už rok používá..

Budu tedy ,černá ovce a za nejakou dobu čekejte report o LG.... :wink:

Abych to uzavřel děkuji za všechny přízpěvky..Nepřišel Jsem se tady hádat ,ale diskutovat.....................

PS.Forum je veřejná místo, kde lze volně hlásat své názory
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

verejne miesto... v tvojom podani s neumernym mnozstvom Enterov...

P.S. niekto sa uspokoji s mainstream PC, niekto s ojazdenou Fabiou a niekomu staci aj skareda zena, ked inu zbalit nevie.
Ale su na svete aj narocnejsi ludia, tak to proste je, nie?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Kingpin087
Nováček
Nováček

No Comment

No Comment!
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

wuuduu: myslim ze som velmi narocny, ako na pc tak na auta tak na zeny ale myslim ze LG204WF za tu cenu naozaj nieje zla volba. Nehovorim ze monitory s MVA, PVA atd maticov niesu lepsie, ale naozaj stoja za tu cenu pokial na tom chcem hrat hry, programovat, prezerat internet atd? asi nie.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
kraken
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kraken »

Jedna se o pomoc pri vyberu, nechci tuto diskuzi presouvat mimo tema. Jen podotknu, ze pouzivas napred tykani, pak vykani,. Ja osloveni pouzivam jen pro osobitejsi pristup, nic spatneho nebylo v umyslu, jeslti to pro tebe tak vyznelo - reakce na ostre lokty. Doufam, ze se pohybujeme oba nadnesene :)

Ok, vem LG - ten jsem puvodne chtel, kdyby aspon jeden v obchode byl ok, nyni uz by se nachazel doma.

Preji stastnou roku pri vyberu.
Custom Watercooled Workstation: CPU: AMD Ryzen 9 9950X MB:Asus ROG Strix X670E-F RAM: 2x48GB G.Skill 6400 CL32 GPU: GTX 3090 HDD: NVME Samsung 980 Pro 2TB + 2x WD Blue 4TB RAID1 POWER: ASUS Thor II 1000W CASE: be quiet! Dark Base PRO 900 AUDIO: Creative Labs SoundBlaster ZXR + Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohms
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

busy píše:wuuduu: myslim ze som velmi narocny, ako na pc tak na auta tak na zeny ale myslim ze LG204WF za tu cenu naozaj nieje zla volba. Nehovorim ze monitory s MVA, PVA atd maticov niesu lepsie, ale naozaj stoja za tu cenu pokial na tom chcem hrat hry, programovat, prezerat internet atd? asi nie.
Zalezi na tebe... ako casto a ako dlho na to budes pozerat.
Ten farebny rozsah a podanie farieb sa prejavi aj pri filmoch, nie len v Photoshope, napr.

Ale ak hlavna cast bude programovanie a surfovanie, TN uplne dostacuje.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Kingpin087
Nováček
Nováček

OK

OK, až ho budu mít doma na stole ,tak dám vedět jak je na tom ..

:wink:
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

by ty filmy musely byt jen hd, fakt tam dvd/divx (divx teda hroznej) nepoznas, ze by byl obraz nejak vyrazne osizenej nebo ditherovanej
Kingpin087
Nováček
Nováček

LG 204WT

Tak už má nejaký čas LG 204wt ....musím říct ,že nejsem zklamaný ani v nejmenším...

obraz,kontrast je velice dobrý, akorát sem se lekl při první spuštění ,protože je od výrbce nastavený vše na 100% kontrast a světlost... :) ale když si to nastavíte tak je to v poho ted mám 55%.

Žádný vadný pixel,velice pěkné barvy nepozoruji zhoršení barev oproti mému stařičkému crt...

odezva "5ms " realně neznatelná..zatím mě nepřišlo nic nejak rozmazané nebo rozdvojené hrany....atd..

Vřele doporučuji toto lcd od LG :wink:

PS.koukám ,že se tu na foru řeší problémy a nespokojenpost s lcd samsung.myslím si ,že to tím jak jsou strašně doporučovaný ,a oni jsou cca stejný jak o obdobné lcd od jiných výrobců..Pak každý očekává mnohém lepší podání než je relné....

Kingpin087
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

hm nevim, taky koukam jak posledni dobou samsung dodava obcas horsi kousky, ale porad mi to prijde mirnejsi nez u lg. dneska k nam do kramku prisel jeden samsung s obrazovkou, kde pulka nesvitila a zbytek byl zasedly, cca pul hodiny po prijmu mi volal prodejce, ze pry mi poslal vyrazeny kousek, pry spadl do vody, pry spletl krabice :-D

no mozna se karty obraci a bude tedkom lg spolehlivejsi nez samsung, ja ale stale verim vice samsungu (jini vyrobci se taky uz zlepsuji)
Slawall
Nováček
Nováček

Příspěvek od Slawall »

Obecně nejde od levného LCD očekávat kvalitu, takže tady taky nic světoborného nečekej, ale neznamená to že když nějaké HP 24'' stojí 15 000Kč tak že je kvalitní...tam je zase v ceně velikost, jestli máš doma ještě pořád CRT a funguje ti jak má tak bych nepřecházel na LCD, ptz LCD za 5000Kč...no prostě Trabant mezi monitory...:)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“