Nejsem s Prahy na CZC .....Já sem se byl dívat v normální elektrách...a tam maj jen ty levnejší modely...ale předražení např LG L194ws stála 5999Kč

A tam mě přišli všechny relativně stejný ..akorát sem tam přišel na to že 19wide je blbost kupovat,,,
Taky ono jde oto jak jsou ty monitory nastavený ,protože v těhlech elektrách píchnou kabel a pustěj v lepším případě...
Jedině co mám zkušenost s lcd tv ...tak levnejší modely se pouštěj na Tv signál a ty cca 50k Kč jsou na specilaním HD demu....... A když sem jim tam v tom trochu štoural..tak jedny byli z výroby nastavný na předvolbu ostrý to znamená kontrast na plno..atd...A jiný byly zas na 50% kontrastu..takže nezářili bílou...Takže v elektrách je to docela ošemetný něco vybírat..
Pročetl jsem dost příspěvku na ruzných diskuzích a mnoho případech každej chvalí to lcd co má doma na stole ...nic proti
Podle ceny to taky moc brát nejde protože se dá koupit na levným e-shopu za 5400kč... a nebo v elektru za 6500kč a můžu říkat že je drahej .
Taky,ale mušíš brát v potaz že můj 17"Hyunadi je 7let starý a musím mít Contrast 125 a světlost 130 ..puvodně měl max 100....

a celej obraz je jako by za mlhou ,a v prostředku mám asi 1.5 cm velkou rejhu kde je pryč ta spec vrstva ...takže nevím jestli můžu bejt něčím zklamanej-...

,ale co když jo
Tak proto se se chtěl zeptat na foru...četl jsem recenze a tam se zdál slušnej tak se o nej začal uvažovat ...
Ještě mi ,ale nikdo nenapsal...jestli je to nejak realně poznat...když má odezvu jako píšou na xbitlabs....
Mě učitel VT na Střední říkal ,že odezva je mýtus , který byl u prvních modelu lcd...A nový že už jsou OK...
Byl jsem u kámoše kterej má 2roky starej lcd Hyundai nevím jaký parametry...(určitě TN) a nespořoval jsem vůbec nic........akorát čistej obraz....
Myslím si ,že rozdíl názorů je asi v tom ,že jsem každý v jiné situaci já má staré crt které má své neduhy....a ty lcd samsung......
A taky finanční limit,
Neříkám ,že za nejakou dobu nebudu mít tvůj názor ,ale musím k tomu nejdřív dojít vlastní zkušenosti....

Moc děkuju IkE Blaster , busy za čas strávený nad tematem....
Ještě bych poprosil aby IkE Blaster mi odpoveděl a taky to schrnul ...
Ps.Forum je veřejná místo, kde lze volně hlásat své názory,
Nechci púsobit jako příznivec LG..Ale rád vyjádřím svůj názor.