OS mi neakceptuje přetaktování
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- lirmir
- Začátečník

- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lirmir
- Začátečník

tak přetaktovat jde pořád zatím jen přes ten clockgen, ovšem v biosu musím mít nastaveno vše okolo přetaktování procu na auto, při ručním nastavení biosu mi to při spouštění clockgen celé zatuhne
biosy jsem ještě nezkoušel, ovšem pořád mi nejde do hlavy, jak to souvisí s tím že mi to nebere win, když jsem vše zkoušel i za starých podmínek (stará grafika, původní ovladače, čistý neaktualizovaný winXP bez nforce i s nforce, aktualizovaný winXP)
biosy jsem ještě nezkoušel, ovšem pořád mi nejde do hlavy, jak to souvisí s tím že mi to nebere win, když jsem vše zkoušel i za starých podmínek (stará grafika, původní ovladače, čistý neaktualizovaný winXP bez nforce i s nforce, aktualizovaný winXP)
- anti.77
- Začátečník

-
Přesně tak,mě to deska od asusu dělala taky a po povolení disketovky a jejím zakázání v správci zařízení vše o.k.jcdenton12 píše:mozno to bude zniet blfbo ale ak mas v biose zakazanu FDD tak ju povol
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit