MSI 865PE Neo2-PLS /-PFS /-PFISR (478, i865PE + ICH5/R)
Moderátor: Eddward
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja pockam, az budu mit ten novej pocitac, aby Vas muj Celeronek 2.2 nezdrzoval
Ale jinak ta MSI O.K.? Ja mel MSI uz v Celeronu na 466 MHz v Celeronu na 1GHz i ted v tom 2.2 GHz a vzdy to slapalo. Ale tady na tech forech pisi, ze je MSI sunt, ale nikdo nerekne proc. Ja do ni pujdu a prestoupim z Celeronu na P4.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nezdržoval MSI je good mam jí 10 měsíců a tu mou P4 na 3Ghz sem dostal stbilně na 3.5Ghz a ještě se neviskit žádnej problem Msi desky sou v hodně značkovejch kompechKiller píše:Ja pockam, az budu mit ten novej pocitac, aby Vas muj Celeronek 2.2 nezdrzovalAle jinak ta MSI O.K.? Ja mel MSI uz v Celeronu na 466 MHz v Celeronu na 1GHz i ted v tom 2.2 GHz a vzdy to slapalo. Ale tady na tech forech pisi, ze je MSI sunt, ale nikdo nerekne proc. Ja do ni pujdu a prestoupim z Celeronu na P4.
Já mam doma třeba dvě vipalovačky pioneer a asus a já bych zase nejradši nadávaj na asus a všichni tuhle značku chválej.....
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
co pletes vypalovacky s deskama? vypalku od ASUSe bych si aky nekoupil... ale desku jo...Red Devil píše:nezdržoval MSI je good mam jí 10 měsíců a tu mou P4 na 3Ghz sem dostal stbilně na 3.5Ghz a ještě se neviskit žádnej problem Msi desky sou v hodně značkovejch kompechKiller píše:Ja pockam, az budu mit ten novej pocitac, aby Vas muj Celeronek 2.2 nezdrzovalAle jinak ta MSI O.K.? Ja mel MSI uz v Celeronu na 466 MHz v Celeronu na 1GHz i ted v tom 2.2 GHz a vzdy to slapalo. Ale tady na tech forech pisi, ze je MSI sunt, ale nikdo nerekne proc. Ja do ni pujdu a prestoupim z Celeronu na P4.
Já mam doma třeba dvě vipalovačky pioneer a asus a já bych zase nejradši nadávaj na asus a všichni tuhle značku chválej.....
- Wiruz
- Pokročilý

moje deska ho ma taky, po snizeni otacek je to uplne neslysny a zkousel jsem ho i uplne vypnout a zadny problem nenastal ani pri mem pretaktu, takze bych to neresil, but zredukovat otacky, nebo uplne vypnout, nebo koupit jinou deskuKiller píše:Planuji koupit 865 PE Neo2 PFS. Ale nektere pry maji aktivni chlazeni chipsetu a to bych nerad. Je to pravda?
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=3247Killer píše:Nejhorsi je, ze na papire maji obe desky uplne stejne vlastnosti. A co je jeste horsi, obe stoji uplne stejne (no MSI je asi o 100 levenejsi). To je pak tezky vyber.
treba ti to pomuze...
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo asi to nesouvisí,ale všichni asus chválej a já tim chtěl naznačit,že taky neni ve všem nejlepšíICE píše:co pletes vypalovacky s deskama? vypalku od ASUSe bych si aky nekoupil... ale desku jo...Red Devil píše: nezdržoval MSI je good mam jí 10 měsíců a tu mou P4 na 3Ghz sem dostal stbilně na 3.5Ghz a ještě se neviskit žádnej problem Msi desky sou v hodně značkovejch kompech
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- elektronek
- Začátečník

Aktivní chlazení čipsetu je na této desce naprosto tiché a jestli ti jde o odběr, tak ten větráček bere velký ...málo. MSI desky jsou fakt dobrý.
Nikdy jsem neměl žádný problém a řekl bych, že ve vývoji a doplňování různých vylepšení a vychytávek i co se týká overclockingu jsou stále o krok před ostatními.
Nikdy jsem neměl žádný problém a řekl bych, že ve vývoji a doplňování různých vylepšení a vychytávek i co se týká overclockingu jsou stále o krok před ostatními.
- Wiruz
- Pokročilý

jojo MSI je docela dobry, ale spicka to neni a lidi zde doporucuji pouze spiscku, a hlavne ti kazdej bude tvrdit ze asus je nej , protoze ho tu ma nejvic lidi a ti ti nereknou ze to je smejd deska, kdyz si ji sami vybrali 
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem s Kingston 400
Jo presne stejnej problem sem mel taky normalne to fungovalo ale kdyz sem hral neco tak asi az 15min se to proste vyplo jako by nic tak sem vzal kingmaxi a spokojenost ale uz bych chtel neco rychlejsiho trebapavel.minarik píše:já hlásím velký problém s kompatibilitou s Kingston 400 MHz RAMkou, nejelo to ani v single channel, nakonec tam musely dojit kingmaxy, třeba to někomu pomůže předejít chybce při nákupu
zas ty Kingstony ale bojim se ze zase nepudou. Nevis jaky pameti by tam fachali na 100%??? budu potrebovat nejaky 500 mozna i 533 dik-
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Msi 865Neo2 pfs---je to na uznanou reklamaci??
Tak mi na týhle desce záhadnym způsobem shorel napajeci konektor na pridavnej vetracek,ten co je uprostred desky jinak vsechno se tvari ok myslite,ze alzasoft to uzna??
Na tech.podpore msi rekli,ze jo.
Na tech.podpore msi rekli,ze jo.
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Moze to byt aj problem...... za zhoreni napajaci konektor ( ak hovorime o tom co sa napaja samotna doska... ) ..... moze byt zodpovedny aj napr. zdroj ( uz so to vyde niekolko x ..... )..., tuto reklamaciu uznat nemusia..... , ale vetracik by mal byt v pohode......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dik na ty podpore mi rekli,ze ikdyby bych to otocil,ze to neshorirandom píše:Moze to byt aj problem...... za zhoreni napajaci konektor ( ak hovorime o tom co sa napaja samotna doska... ) ..... moze byt zodpovedny aj napr. zdroj ( uz so to vyde niekolko x ..... )..., tuto reklamaciu uznat nemusia..... , ale vetracik by mal byt v pohode......
- Voloď
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MSI 865PE Neo2 pfisr - problem s D.O.T.
takze som zapol v biiose to D.O.T. .....vsetko v pohode (v 3d mark 03 mi pridalo 40bodov...
) ...lenze na druhy den zapnem komp a vo Windowse (XP SP2) hned zmrzol ...... vypol soom, znova zapol ...a zas hned zmrzol ... a este 2 krat to iste ..... Potom som v biose zase DOT vypol a vsetko ide v pohode ...... neviete niekto cim to moze byt??????? 
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
- Wiruz
- Pokročilý

nevyladenosti D.O.T , na to se vykasli, jen malo kteremu CPU se libi za behu hejbani s fsb a voltazi, jeslti chces taktovat tak jedine na pevno pres bios a vis na cvem ses, D.O.T. je akorat tahak na lidi kterej je stejne k nicemu