Bathory: Vybavuju si tak jednu výjimku tohoto typu za dobu svého moderování. Uživatel, který si nažene hromadu neutrálních postů a přímo netočí někoho z adminů, má na - řekněme třetí větrák - nesrovnatelně větší šanci, než "odborník" s <100 věcnými příspěvky. Ale neboj, tahle diskuse mi nestojí za to, abych tu citoval posty z interní sekce...
pravidla vs ja ;)
- no-X
- Středně pokročilý

Wilik: Aby uživatelé nebyli mateni... Proboha
Vždyť stejně ohledně povyšování z adminů hlasuješ jen ty a Bathory. Aby uživatelé nebyli mateni, bych spíš dodal, že hlas admina nemá oproti hlasu moderátora žádnou pevnou váhu, takže i když jsou >2/3 hlasů moderátorů pro či proti, tak stačí jeden admin, kterému se výsledek hlasování nelíbí (čtěme Wilik) a rozhodne opačně.
Bathory: Vybavuju si tak jednu výjimku tohoto typu za dobu svého moderování. Uživatel, který si nažene hromadu neutrálních postů a přímo netočí někoho z adminů, má na - řekněme třetí větrák - nesrovnatelně větší šanci, než "odborník" s <100 věcnými příspěvky. Ale neboj, tahle diskuse mi nestojí za to, abych tu citoval posty z interní sekce...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Asi ti už neslouží paměť nebo záměrně lžeš...
V pravidlech je jasně napsáno, že hlasování mohou zvrátit pouze všichni administrátoři, tj. momentálně čtyři a ne jeden, nehledě na fakt, že se tím vyvolá nová diskuse a i ta má svá pravidla. Za ty roky, co to tu pravidlo je (zhruba 3), bylo adminy použito jenom jednou...
Jinak, výjimek při udělování extra povýšení při malém počtu postů (do 100) tu za ty roky, co tu jsem, byla celá řada. Nestává se to sice každý měsíc, ale pro nás to není nic neobvyklého. Pokud moderátor takový návrh podá, projde obvyklým hlasováním, stejně jako v případě, že si sám podá žádost. Aby dostal 3 větrák někdo, kdo se tu protlouká s posty s nulovou hodnotou je blbost. Zrovna tak nedostane 5 větráků někdo se 100 věcnými posty, ikdyž je to tvůj kamarád, o kterým víš, že je to mistr světa v IT...
V pravidlech je jasně napsáno, že hlasování mohou zvrátit pouze všichni administrátoři, tj. momentálně čtyři a ne jeden, nehledě na fakt, že se tím vyvolá nová diskuse a i ta má svá pravidla. Za ty roky, co to tu pravidlo je (zhruba 3), bylo adminy použito jenom jednou...
Jinak, výjimek při udělování extra povýšení při malém počtu postů (do 100) tu za ty roky, co tu jsem, byla celá řada. Nestává se to sice každý měsíc, ale pro nás to není nic neobvyklého. Pokud moderátor takový návrh podá, projde obvyklým hlasováním, stejně jako v případě, že si sám podá žádost. Aby dostal 3 větrák někdo, kdo se tu protlouká s posty s nulovou hodnotou je blbost. Zrovna tak nedostane 5 větráků někdo se 100 věcnými posty, ikdyž je to tvůj kamarád, o kterým víš, že je to mistr světa v IT...
Bathory
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no je to k nicemu vzdyt to rikam
ovlivnujete si to vy, jak se vam zamane, takze nekdo podle vas vzorny ma vetraku plny skrine i kdyz jeho informativni hodnota prispevku je nizsi nez u lidi s 0 wrtulkama jen proto, nikomu nepisou v tom je podle mne tenhle system pomatenej...
a po 150te uz jste videli nekoho kdo umi cist a psat, ma prumernou inteligenci, jez se venuje nejakemu problemu ci odvetvi nekolik roku i kdyby jen chodil toto forum cist, nemuze byt proste zacatecnik, bude mit nacetno minimalne odsud takove hafo informaci, ze je nekde jinde nez nejakej neknuba co se zaregistruje pac letos dostal pocitac... a ten microsoft byl samozrejmne extrem... ale klidne mi zas napis, ze to je vsechno uplne jinak bathory
stejne tu vetsina tech salamu neumi ani cist, vsechno aby se do topicu psalo pokazdy aspon jednou na stranku, kdyby to bylo na strane 9 a topic mel 50 nereknu nic, ale na strane 4,5 i 6 se nakej wokurka porad pta na jednu a tu samou vec a na kazdy ty strance se to musi napsat kazdymu extra... ale tady nema smysl se o necem bavit, protoze vy mate svoji pravdu , vas ranking system je proste ok, vase forum, vas nazor, vase vec...
ovlivnujete si to vy, jak se vam zamane, takze nekdo podle vas vzorny ma vetraku plny skrine i kdyz jeho informativni hodnota prispevku je nizsi nez u lidi s 0 wrtulkama jen proto, nikomu nepisou v tom je podle mne tenhle system pomatenej...
a po 150te uz jste videli nekoho kdo umi cist a psat, ma prumernou inteligenci, jez se venuje nejakemu problemu ci odvetvi nekolik roku i kdyby jen chodil toto forum cist, nemuze byt proste zacatecnik, bude mit nacetno minimalne odsud takove hafo informaci, ze je nekde jinde nez nejakej neknuba co se zaregistruje pac letos dostal pocitac... a ten microsoft byl samozrejmne extrem... ale klidne mi zas napis, ze to je vsechno uplne jinak bathory
stejne tu vetsina tech salamu neumi ani cist, vsechno aby se do topicu psalo pokazdy aspon jednou na stranku, kdyby to bylo na strane 9 a topic mel 50 nereknu nic, ale na strane 4,5 i 6 se nakej wokurka porad pta na jednu a tu samou vec a na kazdy ty strance se to musi napsat kazdymu extra... ale tady nema smysl se o necem bavit, protoze vy mate svoji pravdu , vas ranking system je proste ok, vase forum, vas nazor, vase vec...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ale na foru nerekne nic inteligentniho. Pokud by byl uzitecny pro forum, tak ho samozrejme ovetrakujou radi..Mossad píše: a po 150te uz jste videli nekoho kdo umi cist a psat, ma prumernou inteligenci, jez se venuje nejakemu problemu ci odvetvi nekolik roku i kdyby jen chodil toto forum cist, nemuze byt proste zacatecnik, bude mit nacetno minimalne odsud takove hafo informaci, ze je nekde jinde nez nejakej neknuba co se zaregistruje pac letos dostal pocitac...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- no-X
- Středně pokročilý

Bathory: Co je psáno v pravidlech, je vedlejší, když se jich stejně nedrží ani admin, který je psal. To sem ale už tahat nechci. Mluvím o situaci, kdy se v hlasování vyjádří 2/3 moderátorů pro povýšení, přijde Wilik, napíše "já jsem proti, je i dost jiných hlasů proti, moderátor vyřídí uživateli zamítnutí". To je bohužel běžná praxe. Chápu, že se někomu líbí mít v rukou "absolutní moc", ale je hnus, když se to snaží zastírat obhajobou současného systému založenou na snůšce polopravd, kritice alternativních systémů (které jsou prokazatelně vhodnější) a snahou zamezit uživatelům, aby se dozvěděli, jak celý systém skutečně funguje.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zamitnuta nebyla spis se na to zapomelo, uz si presne nepamatuju, nemam v hlave DB .) clovek ma na starosti jiny veci nez kolik ma vetraku .)Bathory píše:Jak se chceš ptát na sebe? Myslíš jako že ti sem 30 modů napíše své ano/ne?
Pokud jsi posílal žádost před rokem a byla zamítnuta, asi k tomu měla tenkrát většina hlasujících nějaký důvod.
2400 postů ještě neznamená, že tě někdo od boku povýší, ale co ti brání si požádat znovu...
Nj, ale to sem může přijít ředitel třeba pobočky Microsoftu a rovnou se pasovat na administrátora že? Rolling Eyesto same sh: clovek kterej velkoobchoduje s HW taky asi v dane problematice neni "mirne pokrocily" nemylim-li se a jeho info o cenach hw ktery teprve sel do cr mi pak souhlasil s cenami v ruznych velkoobchodech...
Máš zvláštní představu o tom, kde by měl kdo být jenom proto, že u něčeho x let dělá a měl by tím pádem mít nějaký automatický zásluhy...
nic proti ale z toho opravdu 2400 prispevku nemam, tohle tu delam poslednich pul roku .) predtim mas 2200 prispevku only v HW sekci ati/nv ci amd/intel zadna spolecenska sekce, smetiste, bazar a podobne only hw sekce
k veci ten system by asi mel fungovat tak jak se zde psalo, tj hodnost neni 100% orientovana dle poctu prispevku ale spise dle jejich hodnoty, ovsem moc tak nefunguje, dejme tomu post no-xe delal moderatora NV/ATI sekce, mozna o trochu mene nez ja?uz si nemapatuju a predstavte si ze by z odbronika PCT ci byvaleho moda tj 5 vetraku mel nyni 2, tj uz z nej odbornik neni?zrejme vsechno zapomel?prijde mi to nejake divne .) to same plati u me, nereknu kdybych si psal 2500 prispevku do spolecenske sekce, ale tam nemam ani jeden , 99% je ve zminenych sekci a opravdu jsem tam plky nepsal viz faq + dalsich xxx desitek rad .) nechci tim opravdu poukazovat na moji osobu, mam spousty prace a chodim sem posledni dobou sporadicky (bohuzel) a opravdu mi je jedno kolik mi tam sviti vetraku, lide co me zde znaji , kterych je dost nepotrebuji u me videt nejake vetraky, vedi ze kdyz neco napisu tak to neni nejaky vymysl ci vtip z casopisu blesk.. a hledi na vahu onoho prispevku vic nez na prispevek cloveka , ktery ma vice "vetraku" nezli ja..jen tim chci poukazat na to, ze to zrejme nefunguje tak jak ma a nad onim systemem by se melo celkove zamyslet a navrhnout nejaky pevny postup, ktery by zabranoval temto rozporum
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
lidi ktery jsou necim uzitecny, jakoze ten hw aspon maj v ruce a neco jsou schopny napsat i kdyz ne treba tak odbrodne a spisovne maj stejne porad zluty a cerveny karty takze to asi toliko ke zdejsimu systemuOndraSter píše:ale na foru nerekne nic inteligentniho. Pokud by byl uzitecny pro forum, tak ho samozrejme ovetrakujou radi..
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
dej mi konkretni pripad. v opacnem pripade zadam tvoji omluvu za tuto lez. to, ze nehlasuju neznamena, ze to nectu a ze bych v pripade, ze by hlasovani dopadlo nerozhodne, nehlasovalno-X píše:Wilik: Aby uživatelé nebyli mateni... ProbohaVždyť stejně ohledně povyšování z adminů hlasuješ jen ty a Bathory. Aby uživatelé nebyli mateni, bych spíš dodal, že hlas admina nemá oproti hlasu moderátora žádnou pevnou váhu, takže i když jsou >2/3 hlasů moderátorů pro či proti, tak stačí jeden admin, kterému se výsledek hlasování nelíbí (čtěme Wilik) a rozhodne opačně.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Co děláš a jak dlouho někde jinde tady nemůže být automatickou vstupenkou za vyšším rankem. Buď prokážeš a to tady svými příspěvky, že jsi schopný a pak půjdeš nahoru, nebo zůstaneš dole. Nevím kde se rozdávají tituly zadarmo ale tady ne...Mossad píše:a po 150te uz jste videli nekoho kdo umi cist a psat, ma prumernou inteligenci, jez se venuje nejakemu problemu ci odvetvi nekolik roku i kdyby jen chodil toto forum cist, nemuze byt proste zacatecnik, bude mit nacetno minimalne odsud takove hafo informaci, ze je nekde jinde nez nejakej neknuba co se zaregistruje pac letos dostal pocitac... a ten microsoft byl samozrejmne extrem... ale klidne mi zas napis, ze to je vsechno uplne jinak bathory
Nj, ale zrovna takovej wokurka jsi tady ty, když si nedokážeš ani pořádně přečíst pravidla a ptáš se na věci, které tam jsou jasně popsány...Mossad píše:stejne tu vetsina tech salamu neumi ani cist, vsechno aby se do topicu psalo pokazdy aspon jednou na stranku, kdyby to bylo na strane 9 a topic mel 50 nereknu nic, ale na strane 4,5 i 6 se nakej wokurka porad pta na jednu a tu samou vec a na kazdy ty strance se to musi napsat kazdymu extra... ale tady nema smysl se o necem bavit, protoze vy mate svoji pravdu , vas ranking system je proste ok, vase forum, vas nazor, vase vec...
Není to běžná praxe, proč pořád lžeš? Stalo se to jednou. Co se týče alternativních systémů, založte si to téma jinde a diskutujte o něm. My momentálně máme to, co máme a teď v tuto chvíli to měnit nebudeme i kdyby se pan prezident na hlavu stavělno-X píše:Bathory: Co je psáno v pravidlech, je vedlejší, když se jich stejně nedrží ani admin, který je psal. To sem ale už tahat nechci. Mluvím o situaci, kdy se v hlasování vyjádří 2/3 moderátorů pro povýšení, přijde Wilik, napíše "já jsem proti, je i dost jiných hlasů proti, moderátor vyřídí uživateli zamítnutí". To je bohužel běžná praxe. Chápu, že se někomu líbí mít v rukou "absolutní moc", ale je hnus, když se to snaží zastírat obhajobou současného systému založenou na snůšce polopravd, kritice alternativních systémů (které jsou prokazatelně vhodnější) a snahou zamezit uživatelům, aby se dozvěděli, jak celý systém skutečně funguje.
Bylo to jen neadresné přirovnání, které nebylo namířeno proti tobě.sh píše:
Paradoxní je, že pro tyhle lidi jsou vám "uživatelům" pořád ty tresty málo a občas byste je nejraději zastřelili. Prostě, zase seš vedleMossad píše:lidi ktery jsou necim uzitecny, jakoze ten hw aspon maj v ruce a neco jsou schopny napsat i kdyz ne treba tak odbrodne a spisovne maj stejne porad zluty a cerveny karty takze to asi toliko ke zdejsimu systemu
Bathory
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja newim proc mel zluty treba buddy1 to sem nesledoval, jedinej kartar co mne sral byl Obr a jeho vesele bazarove praktiky, ale to resit nebudu to bylo jak pichat wam do wosiho hnizda, ale to nemusime chodit daleko ani u vas modu/adminu co prodavaj v bazaru s popiskem: satan city, tomu rikam prikladne vyplnene bydliste...
co se tyka vasich pravidel, zalozil sem si to tu aby mi bylo vysvetleno proc je ptoreba nekomu psat jak tantar, a nawic ja tu ty pravidla konkretne nemam v tomhle topicu na predchozi strance o 6 postu vyse, takze to nesrovnavej s okurkizmem, nebavil jsem se o situaci kdy neco napisu do jineho topicu a to dotycny nenajde ale o tom samem topicu, ale jinak te nawrhuju na prekrutitele pravdy pro rok 2008, rank bych videl tak na kamion vrtulek...
co se tyka vasich pravidel, zalozil sem si to tu aby mi bylo vysvetleno proc je ptoreba nekomu psat jak tantar, a nawic ja tu ty pravidla konkretne nemam v tomhle topicu na predchozi strance o 6 postu vyse, takze to nesrovnavej s okurkizmem, nebavil jsem se o situaci kdy neco napisu do jineho topicu a to dotycny nenajde ale o tom samem topicu, ale jinak te nawrhuju na prekrutitele pravdy pro rok 2008, rank bych videl tak na kamion vrtulek...
Gygabite - ©Hlupak
- no-X
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

Přečti si pravidla bazaru, konkrétně tuto částMossad píše: ...ale to nemusime chodit daleko ani u vas modu/adminu co prodavaj v bazaru s popiskem: satan city, tomu rikam prikladne vyplnene bydliste...
Pak se podívej na moje inzeráty a chytni se za nos. Opět jsi ukázal, jak pečlivě čteš pravidla.Inzerát MUSÍ obsahovat:
* bydliště (tj. název města či obce) pokud není uvedeno pod avatarem (obrázek postavičky).
To no-X - teď se musím MaWy a Wilika zastat, protože je jasně definováno, jaký poměr hlasů musí být, aby povýšení bylo/nebylo uděleno. Já jsem to s ním kdysi řešil (asi po ICQ), protože se mi taky zdálo, že se rozhodje nějak blbě, ale od té doby co to sleduju, tak to podle toho je. To, že ten poslední rozhodující hlas hlas bývá občas Wilik na to možná vrhá jiné světlo. Samozřejmě nemůžu komentovat povyšovací procesy před mým nástupem na pozici moderátora
//Bathory - v minulosti došlo jednou k tomu, co popisoval no-X, ale i kdybys mě zastřelil, tak už si to konkrétně nepamatuju
//Thellwin - škoda, že už nevíš o koho a kdy šlo
Naposledy upravil(a) Thellwin dne sob 2. úno 2008, 11:22, celkem upraveno 1 x.
Goldnoob team proud member!
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
S okurkysmem jsi začal ty a pokud se ti nelíbí uživatelé, kteří se na 5 straně ptají na věci popsané na straně 1, můžu tě ujistit, že to je problém všech diskusních fór a nedá se tomu zabránit. Stejně tak dost dobře nedokáže nikdo zabránit tomu, aby se tu jeden neptal na to, kam má napsat svoji žádost, ikdyž to je srozumitelně napsáno v pravidlech, o která se ten dotyčný dokonce opíráMossad píše:co se tyka vasich pravidel, zalozil sem si to tu aby mi bylo vysvetleno proc je ptoreba nekomu psat jak tantar, a nawic ja tu ty pravidla konkretne nemam v tomhle topicu na predchozi strance o 6 postu vyse, takze to nesrovnavej s okurkizmem, nebavil jsem se o situaci kdy neco napisu do jineho topicu a to dotycny nenajde ale o tom samem topicu
Evidentně jsi zvyklý se ohnat věkem a každej padne na zadek před tvými letitými zkušenostmi. Tady ale každý začíná jako nováček... začínal jsem tak já, začínal tak každý nynější 5 větrákový uživatel a bude tak začínat i každý další, kdo sem jako nový přijde. Ikdyby to byl ten ředitel Microsoftu...Mossad píše:ale jinak te nawrhuju na prekrutitele pravdy pro rok 2008, rank bych videl tak na kamion vrtulek...
Bathory
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

2Mossad: Já budu na fóru druhým rokem. Před tím než jsem se zde zaregistroval sem o PC věděl leda tak, že monitor se připojuje k GK a myslel si, že výkon PC je pouze podle taktu CPU. O povýšení na druhý větrák sem si zažádal a bylo mě vyhověno. Nedlouho poté při cca 700 příspěvcích sem byl navržen na 3 větrák a ještě před mojím ročním působením na fóru mě bylo nabídnuto moderátorství.
Nemyslíš že taková kapacita jako ty by se projevila mnohem dřív?
Nemyslíš že taková kapacita jako ty by se projevila mnohem dřív?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nevtahuj to na mne ja se vrtulek nezblaaznim jen mi prijde divne ze kdejakej chytrak jich ma vic nez ja ;] pak to vypada ze si to vlastne vsechno vymyslim, kdyz po mne nekdo chtel bios do 2900pro 3x se mne ptal jestli mu ta karta neschori to bych ho nakopal, tak proc to ode mne chce kdyz tomu neveri zejo? pritom paradoxne mel vyvrtulvoano tak, ze by si ten bios mel upravit sam a ne ho skemrat ode mne...
mne slo jen o ten system: napis moderatorovi - jak mam nekomu psat, kdyz nikoho osobne neznam, podle ceho si urcim komu strcim hlavu do zadku s prosbou ahoj chci vetrak to mi prislo spatne proste, myslim ze nejlepsi by bylo kdyby to docenili sami uzivatele jak do + tak - ale vy chccete takto mejte to...
a prosim netahame sem porad to, ze to delam par llet, ale jen uz z toho hlediska ze se na foru hybu 4tym rokem letos tak mi prisla hloupost abych byl porad zacatecnik protoze zacatecnik muzu byt paklize zacinam...
...no vidis dirku ty si zarny priklad toho jak to squele funguje, modrevoat to tu muze nekdo kdo newi jak se pc zapina, staci jen kdyz umi cesky a zna hranice slusneho chovani a vi co je to OT takze moderovani vynechame, navic to neni rank bezneho usera a je to prace navic, to se toho co resim netyka absolutne vubec... naopak s toho plyne ze kdyz nekdo kdo sotva spojil monitor s pc a pozadal si o vetrak dostal ho, o 3tim nemluve to uz bys mel bejt proste aspon relativne z poloviny naslaplej pac pak uz mas jen 4tej tusim ze full maj jen admini modi, tzn pokud je 4 max nemuzes preci mit po necelem roce niceho nevedeni 3 to je to o co mi de ale je to jedno...
tahle diskuze nic newyresi, jen mne zajimalo jak si treba vetsina useru voli komu pise ? to sem se taky nedozvedel takze je to pase... dal zustanu hrdym zacatecnikem a dal nebudu nikomu posilat bios abych ho nemusel obhajovat ze mu vazne neshori vga...
feel the power of a dark side
mne slo jen o ten system: napis moderatorovi - jak mam nekomu psat, kdyz nikoho osobne neznam, podle ceho si urcim komu strcim hlavu do zadku s prosbou ahoj chci vetrak to mi prislo spatne proste, myslim ze nejlepsi by bylo kdyby to docenili sami uzivatele jak do + tak - ale vy chccete takto mejte to...
a prosim netahame sem porad to, ze to delam par llet, ale jen uz z toho hlediska ze se na foru hybu 4tym rokem letos tak mi prisla hloupost abych byl porad zacatecnik protoze zacatecnik muzu byt paklize zacinam...
...no vidis dirku ty si zarny priklad toho jak to squele funguje, modrevoat to tu muze nekdo kdo newi jak se pc zapina, staci jen kdyz umi cesky a zna hranice slusneho chovani a vi co je to OT takze moderovani vynechame, navic to neni rank bezneho usera a je to prace navic, to se toho co resim netyka absolutne vubec... naopak s toho plyne ze kdyz nekdo kdo sotva spojil monitor s pc a pozadal si o vetrak dostal ho, o 3tim nemluve to uz bys mel bejt proste aspon relativne z poloviny naslaplej pac pak uz mas jen 4tej tusim ze full maj jen admini modi, tzn pokud je 4 max nemuzes preci mit po necelem roce niceho nevedeni 3 to je to o co mi de ale je to jedno...
tahle diskuze nic newyresi, jen mne zajimalo jak si treba vetsina useru voli komu pise ? to sem se taky nedozvedel takze je to pase... dal zustanu hrdym zacatecnikem a dal nebudu nikomu posilat bios abych ho nemusel obhajovat ze mu vazne neshori vga...
feel the power of a dark side
Gygabite - ©Hlupak
- Holda
- Středně pokročilý

Neni to o tom chovat se slusne, musis byt vecnej, ja taky tady zacal jako clovek, co nevedel, kam strcit kabel od monitoru. Ted po necelejch 4 letech pusobeni tady mam vetraky 4. Ano pokazde jsem si o ne zadal a pokazde jsem ho dostal a neprislo mi to jako nejake "ponizene skemrani" jak si ty asi myslis. A vyvoj tu nejakej mit musis, ne prijit a rict: "Kluci, delam s pocitacema xx let, dejte mi 5 vetraku". To je jako bys prisel do zamestnani a rovnou bezel za sefem, ze mu budes delat spolecnika...
.
- srna
- Středně pokročilý

Mossade, ty tu delas zbytecky boure ve sklenicce vody....nechci tu spamovat, ale tvuj styl diskuze mi vadi....napadas system, pricemz ani poradne neznas jeho pravidla....a kdyz s tebou Admini nesouhlasej tak tu bulis jak malej fracek "vas system, vase forum, tak si to tak nechte"
jak ti uz mnoho lidi napsalo, tady zacinas s nulou->nikoho nezajima jestli s kompama delas x let nebo ne.....dulezitej je tvuj projev zde na foru....pokud si ani neprectes pravidla, nediv se ze mas jen jednu vrtulku, navic z mejch zkusenosti je uplne jedno komu napises zadost o pridani vrtulky, vsichni to posuzujou stejne...
jedine co je ponekud zavadejici jsou nazvy nekterych ranku, jmenovite zacatecnik....ale popravde me zrovna nenapadaj lepsi
jak ti uz mnoho lidi napsalo, tady zacinas s nulou->nikoho nezajima jestli s kompama delas x let nebo ne.....dulezitej je tvuj projev zde na foru....pokud si ani neprectes pravidla, nediv se ze mas jen jednu vrtulku, navic z mejch zkusenosti je uplne jedno komu napises zadost o pridani vrtulky, vsichni to posuzujou stejne...
jedine co je ponekud zavadejici jsou nazvy nekterych ranku, jmenovite zacatecnik....ale popravde me zrovna nenapadaj lepsi
- Stano K.
- Středně pokročilý

Systém hodnocení na PCT fóru:Mossad píše:... jen mne zajimalo jak si treba vetsina useru voli komu pise ? to sem se taky nedozvedel takze je to pase...
tj niekoho kto ti je sympatickýŽádost moderátorovi:
-----------------------------------
Pokud splnujete vyse uvedene body a) a b) pak si vyberete libovolneho z moderatoru fora a napisete mu zadost o postup do vyssi skupiny.
Naposledy upravil(a) Stano K. dne sob 2. úno 2008, 11:57, celkem upraveno 1 x.
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jeste nekolikrat pro ty pomalejsi: ja nerikam do pc delam xx let, umis vubec cist, napsal jsem to jako doplnek k tomu ze bejt na foru 4 roky nestaci, tak abychom si rozumeli ze tu jen nectu vtiparnu jak bylo napsano, kapis? jde mi o to ze tu sem 4 roky jako ty jen sem nekomu nepsal ahoj das mi vetracek?... a co umis vic nez ja? v cem je tak bytostnej rozdil o to mi slo? pride sem nekdo napises mu neco, ja neco jinyho, v 90% pripadu ti da za pravdu protoze jsi preci velky gosu a ja jen zacatecnik, ale v praxi to muze naopak chapem se konecne?
ja tu nikde netvrdil : delam to a to xy let sednete si naprdel, jen sem to napsal s toho duvodu, ze do oboru par let vidim a par let sem tu na foru a jako zacatecnik si rozhodne nepripadam... a nejsem tu kuli vtiparne a smetisti dotazu o to my slo o nic vic...
ja tu nikde netvrdil : delam to a to xy let sednete si naprdel, jen sem to napsal s toho duvodu, ze do oboru par let vidim a par let sem tu na foru a jako zacatecnik si rozhodne nepripadam... a nejsem tu kuli vtiparne a smetisti dotazu o to my slo o nic vic...
Gygabite - ©Hlupak
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Takže někdo kdo má znalosti v oblasti CPU a má díky tomu 3 větráky tak automaticky musí mět znalosti všude?Mossad píše:pritom paradoxne mel vyvrtulvoano tak, ze by si ten bios mel upravit sam a ne ho skemrat ode mne...
Proč bys mu měl lézt do zadku? Prostě napíšeš, že bys chtěl postup do vyšší skupiny a my to pousodíme tady o žádné řitilezectví nejde. Tak pokud to napíšeš stylem "Hele vole dej mě další větrák nebo tady budu dělat bordel" tak je jasné že moc nepochodí...Mossad píše:mne slo jen o ten system: napis moderatorovi - jak mam nekomu psat, kdyz nikoho osobne neznam, podle ceho si urcim komu strcim hlavu do zadku s prosbou ahoj chci vetrak to mi prislo spatne proste
Když už tak Dirku.Mossad píše:...no vidis dirku ty si zarny priklad toho jak to squele funguje, modrevoat to tu muze nekdo kdo newi jak se pc zapina, staci jen kdyz umi cesky a zna hranice slusneho chovani a vi co je to OT takze moderovani vynechame
//
Jak už sem psal - kdyby kvalita tvých příspěvků byla dobrá tak si tě někdo všimne a navrhne na povýšení bez nutnosti si o to žádat.Mossad píše:ze do oboru par let vidim a par let sem tu na foru a jako zacatecnik si rozhodne nepripadam
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne sob 2. úno 2008, 12:04, celkem upraveno 1 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...