CFI 1006 Silent - repainted

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra.hynek »

Stim plechem mas pravdu , pokazde to bude vibrovat.Ale ten disk je konstruovanej tak aby odvadel teplo na plechy te bedny ,ale jestli tam budes mit pruvan , tak to zas takovej problem nebude... Jo a mel bych napad,nedavej tam srouby na ty gumy, abys tu gumu nenicil. Vyvrtej jeste jednu diru a vem to blindrem.Krasne to stahnes , a nebude tu moznost ze by ti disk mohl jen tak vypadnout. :)
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ondra.hynek píše:...a vem to blindrem...
cim ze to? :oops:
.
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Holda píše:
ondra.hynek píše:...a vem to blindrem...
cim ze to? :oops:
Timhle ObrázekJinak se to jmenuje stahovaci pasek na kabely.
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jo tohle :) No nevim, neprijde mi to na to dvakrat idealni, neni to tak tvarny...Ale jeste se nad tim zamyslim, co s tim udelat, ale osobne verim, ze muj system fungovat bude a pripadna vymena gumy me vyjde na 10Kč
.
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Holda píše:jo tohle :) No nevim, neprijde mi to na to dvakrat idealni, neni to tak tvarny...Ale jeste se nad tim zamyslim, co s tim udelat, ale osobne verim, ze muj system fungovat bude a pripadna vymena gumy me vyjde na 10Kč
Ja to myslel tak ze na kazdym tom plechu udelas jeste jednu diru a misto sroubu pripevnis tu gumu blindrem , je to bezpecnejsi :) nemuze to nijak vypadnout
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jo tak...no to je problem, ze tam neni moc mista v tom tunelu, protoze tam prijdou mechaniky. Zkusim to a uvidim, jestli se to vejde
.
faltis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od faltis »

no myslim ty disky....kdyby si je dal hned za vetrak mel bys kvalitni hlazeni a kdyz ti tolik jde o ten zvuk podloz to nejakou tou gumou...vice mene z tou uz mas zkusenosti.. :?
Never by a pc modder then you are killer!! :D
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

to je mnohem min ucinny, porad by se dotykaly skrine, navic dole je misto jen pro jeden disk, touhle fazi jsem si uz prosel a neni to ono. Bud tohle, co mam, nebo je vyvest ven ze skrine a dat je nekam pryc :)
.
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

Pokud to mas plexi z OBI ( nevim jestli se nemylim ale vypada to na tu dvojku z hobbymarketu) tak si davej pozor cim to lepis... je to nejaky tvrzeny polystyren a nektere lepidla ho leptaji ne li dokonce sezerou. :wink: Jinak se zkus jeste poinformovat na fany revoltec airguard. Ja je pouzivam a spokojenost. Cnea nejak 130 kc, foukaji dost a maji vysokou zivotnost diky fluidnimu lozisku.

No jsem zvedavy co z toho vyleze... Zatim to nevypada spatne.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jo tahle 2 je neco co jsem nasel ve zbytkach, je to hobbyglas nebo podobnej smejd, ale na tohle stacit bude. Kvuli plexi na celo zabehnu do Axomu nebo ke konkurenci, nejakej odrezek mi uz daji :)
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

takze zacinam delat predni panel...vse licuje, ted vymyslim, jak udelam nasavani vzduchu. Bud perforovanej plech, nebo proste dira, pred kterou bude na distancnich sloupcich ctverec z 1cm plexi, at to neni jen rovnej predek...

Obrázek
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

mam tu par navrhu, jak udelat nasavani v prednim panelu, ktery se vam libi vic?

1)Obrázek 2)Obrázek 3)Obrázek 4)Obrázek 5)Obrázek

nevim proc jsou ty nahledy cerny, po kliknuti je vse v poradku...
.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

Z toho bude nejaky emental mod?
Kdybych vedel v jakem stylu to delas tak bych ti poradil ale takhle mi to prijde vsechno stejne...
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

nebude, ale tak nechce se mi tam mit jen obycejnou diru...tohle to trosku osvezi
.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Mně se nejvíc líbí 3-ka.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Souhlas 3 je pekna. :)
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

jednoznacne trojky ale rysoval bych ji presneji.....trochu asimetrie....
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

asimetrie byla cilem :) no jeste si hraju v Inkspace, uvidim, co vyplodim
.
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

3 to je asi nej...
co se dá udělat hned,odlož radši fakt na zítra!!!
Odpovědět

Zpět na „Projekty“