Cilem je udelat bednu co nejtissi a zaroven schopnou uchladit mainstreamove PC.
Fotky puvodniho stavu jiz nemam, tak zacnu tim, co jsem za tech par dni udelal. Projekt jsem sem nechtel puvodne ani davat, ale narazil jsem na par veci, se kteryma bych byl rad, kdybyste mi pomohli.
Co je tedy uz hotovo - kompletni rozmnontovani, nyty jsem vrtal vazne dlouho, bylo jich moc...Dale jsem vyhodil predni plexi masku. To bylo uz driv, ted toho celkem lituju, ale neda se nic delat, utvorim novou. Dale jsem vyriznul v cele vseruzne perforovany plech a nahradim ho jinym, pripadne plexisklem, podle toho, co sezenu lip. Potom jsem zvetsil otvory v hornim tunelu pro zdroj. Kdo tuhle case videl, musi uznat, ze to bylo slabsi misto, protoze pulka fanu ve zdroji se dusila. Na radu prislo vymysleni utiseni, primarne se chci zamerit na eliminaci vibraci od HDD, takze jsem to zatim vymyslel tak, ze pod hornim tunelem na zdroj a 2 mechaniky zavesim 2 disky v boxech pomoci gumovych krouzku. Na fotce to vypada chatrne, ale je to jen pro predstavu. Rozrezal jsem dolni pozice pro mechaniky a nechal pouze bocnice, mezi ktere se ty boxy nasroubuji, to drzi pevneji, nez jsem cekal. Tim predpokladam bude hluku od HDD konec. Potom klasika 120 nebo 2x92 dopredu na intake.
A k problemum, na fotce nize je videt, jak je reseny ten predek, premyslim, jak tam to celo dat. ta vzdalenost, co presahuji bocnice je presne jako jsou distancni sloupky na MB, to je dobry, ale nevim, jak to celo k tomu rozumne uchytit. Nejak me moc nelaka prestava sroubku trcicich ven z cela, na druhou stranu to nechci delat nejak napevno, buhvi, kdy to bude potreba sundat...Tady budu za kazdou radu rad
Potom premyslim nad dalsi veci - myslite, ze pomuze dat jeden mensi low-profile fan mezi pravou bocnici a MB? Tim padem by se ofukoval socket zespoda, melo by to asi pomoct, ale nevim, az do jaky miry...nema nekdo zkusenosti?
A fotky:
1) Celkovy pohled

2) Detail presahu bocnic

3) Zaveseni disku, finalni verze bude na 4 krouzcich

4) Vyriznuti otvoru do tunelu

Mam v toho hlave mnohem vic, ale zatim vas nechci zbytecne zatezovat pouze textem bez fotek, tak to necham zatim jen takhle
Nakonec dodam, ze vubec neslibuju, ze to dotahnu do konce, je to proste takova chvilkova kratochvile