Vista 32 rychlejsi nez 64 ??

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows Vista.

Moderátor: Loki5567

IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

btw: nema se v tom biosu jeste neco ponastavovast napriklad CPU vubec netopi. Prijde mi ze pasivni chlaidc ma temer pokojovou teplotu. (merim to prstem x) )
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

V tom pripade mas blbe nasazenej chladic na CPU...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

ten je na doraz.....
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

chce to zkontrolovat teplotu CPU podle diagnostiky (bios a nějaký program, třeba everest nebo CoreTemp, kdyby se hodnoty lišily). chladič může třeba blbě dosednout a pak se to může topit. ale to by imho deska poznala a sestřelila to, s CPU nejspíš problém nebude. ještě mě napadlo - máš tam antivir nebo nějakou podobnou rezidentní ochranu?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

Vubec nemam zadny antivir nic, nemam neco poradne poladit v biosu ? V manualu pisou at stahnu novejsi verzi ale je zase jinak nez pisou a to mi asi ani nepomuze.

Jinak procesor jsem koukal a v biosu ma 34 stupnu, jinak nevim proc ale pred tim kdyz jsem do nej koukal - dal jsem info a tam byl napsany procesor, jeho frekvence atd. a dole Bylo "Count : 4" , tak jsem myslel ze to jsou jadra, ale ted to zase ukazuje jen dve.

To bylo jen mimo tema, pac me to zarazilo.
Odpovědět

Zpět na „Windows Vista“