Pokud jeho deska podporuje FSB 166 tak by s 170 neměl mit problemJack O'Neal píše:no když nemáš PCI/AGP LOCK tak newim newim....170FSB je dost
->promecon: Co kdyby jsi napsal jakou máš desku, paměti atd..
Moderátor: Don

Pokud jeho deska podporuje FSB 166 tak by s 170 neměl mit problemJack O'Neal píše:no když nemáš PCI/AGP LOCK tak newim newim....170FSB je dost

A CD vypalovačku nemáš? - memtest se dá stáhnout přímo v image. Z winu žádnej test paměti neexistuje, protože z principu ti win nedovolí zasahovat do celé oblasti RAM.Kelly píše:co bych mohl pouzit mymo memtestu, ten mi trocha nefacha...(nemam floppynu)
//Edit: Golden memory taky nefunguje "CPU cosi" .... neni nejakej test pameti z win ?

mam, vypalil jsem si na to ten image goldenmemory..co dal? kdyz pustim spoustak tak mi to hodi tu chybu....A CD vypalovačku nemáš? - memtest se dá stáhnout přímo v image. Z winu žádnej test paměti neexistuje, protože z principu ti win nedovolí zasahovat do celé oblasti RAM.

Zkus resetovat bios a nastavit default hodnoty; podtaktovat procesor a paměti na FSB 100MHz; jakou máš teplotu na cpu?Kelly píše:mam, vypalil jsem si na to ten image goldenmemory..co dal? kdyz pustim spoustak tak mi to hodi tu chybu....A CD vypalovačku nemáš? - memtest se dá stáhnout přímo v image. Z winu žádnej test paměti neexistuje, protože z principu ti win nedovolí zasahovat do celé oblasti RAM.

Teplota je v poho, do 60ti pri zatizeni...jedu na default....Jája píše:Zkus resetovat bios a nastavit default hodnoty; podtaktovat procesor a paměti na FSB 100MHz; jakou máš teplotu na cpu?Kelly píše: mam, vypalil jsem si na to ten image goldenmemory..co dal? kdyz pustim spoustak tak mi to hodi tu chybu....