Projekt: NHL PC - update 10.7.

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Nechat si poslat malej Stanley Cup mě taky už napadlo, jenže bych chtěl, aby měl na výšku cca 30cm, ale oni dělaj ty miniatury cca 15 a 21 cm. Tak nevim jesli to tomu trochu uzpusobit, nebo to nějak vyrobit. O peníze tolik nejde, ne že bych měl doma oslíka, ale airbrush by byl stejně dražší, než si nechat poslat něco z USA. Prachy jsou od toho aby se utrácely, takže kuruny uplně neřešim, ale jesli by to melo stát 3 litry, tak tam radši necham jen mřížku :-D

Hokejistu jsem ještě neviděl, bylo by to zajímavý,ale spíš ne:-)

S tou bočnicí mě celkem překvapujete. Nejvíce lidem se líbí překřížené hole. Je pravda, že by tam byla návaznost na ty hokejky na outtake fanu. Ještě bych rád slyšel pár nápadů od již ověřených modderů :D Každopádně tenhle víkend se k tomu vůbec nedostanu, tak využiju času na konzultaci.
CASE: EA WINGS
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Tak mi konečně přišla mřížka na přední panel. Ještě jsem si k tomu rovnou objednal 2x Scythe Himuro, tak sem zvědavej jaký bude výsledek. Nečekám moc, ale pročítal jsem fóra a celkem jsou s nim lidi spokojeny, tak uvidime. Když už to nebude pořádně chladit a tlumit vibrace, tak to aspoň dobře vypadá :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek

O víkendu se konečně vrhnu na dobroučení celý case a možná to rovnou i stříknu barvou. Pak mam v plánu konečně udělat přední panel. Stanley Cup nejspíš koupim v USA a necham si to poslat.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

hele, co si ten stanley cup treba z neceho vysochat (sadra) ??
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

bude hrozně těžký (hmotnost)
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

tak to udela duty ne ? :-D
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

mi je jasný ale stejně :) To chce takovou tu látku jak se natře ztvrdne (už jsem se na to ptal ale zas nevim název)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

to myslis jako udelat to z laminatu?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

jj myslim když udělá tluščí vrstu tak mu to v poho bude držet :)
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Chápu co myslíte, taky mě to napadlo, ale je to moc složitý na výrobu a výsledek nejistej. Je to hodne členitý, takže tuhle možnost jsem zavrhl. jako nejlepší mi přijde to koupit :D
Ještě je možnost to vymodelovat z keramický, modelářský hlíny. Ještě jsem nekoukal kde se co dá sehnat.
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Další update. Celou dobu jsem převážně brousil :(

Obrázek
Obrázek

již s tmelem
Obrázek

Ještě potřeba brousit a brousit
Obrázek

Konečně vybroušeno!!!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Při vyřezávání díry na mechaniku došla šťáva dremelu,takže to musim dodělat jindy
Obrázek

Vygravírovaný znak NHL na bočnici
Obrázek
Obrázek

Stačil jsem ještě přidělat nožičky
Obrázek

Rozložení hokejek na bočnici. Nakonec jsem zvolil čepele směřující ke dnu case. Ty zkřížené se mi v reálu tolik nelíbily. Moc vidět to neni, ale na předchozích fotkách to bylo jasně vidět.
Obrázek

Trochu jsem nakupoval. Barvu na předek case jsem vybral tuhle modrou, ve skutečnosti vypadá trochu jinak. Mřížka na masce bude modrá a modrý pruh se potáne přes vršek dozadu. Boky a zbytek masky bude bílý. Vnitřek case tmavej, ještě jsem se nerozhodl přesně jakou barvu.
Původně měla být místo modré "kovová" nebo podobný odstín, nakonec jsem po dlouhé úvaze v obchodě zvolil jinou. Tak uvidíme jesli to bude šťasná volba, či nikoli.
Obrázek

Poslední věc, kterou jsem udělal, bylo sestavení Himura a připevnění s košem do vnitřku case na gumové podložce. Foto připevnění bude až příště.
Obrázek

Tak co vy na to?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ja teda nevim, ale vzhledem k fotkam, nemas ty nozky vzhuru nohama..?
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

No to koukáš správně! To sem ale lojza :lol:
To nebude takovej problém to předělat, vůbec mě to nějak netrklo. sem zvědavej kolik jich bude dobře a kolik ne. dost možná všechny obráceně.
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Re: Projekt: NHL PC - update 30.8.

Příspěvek od BodyZ »

Tak konečně další update. Nemám vůbec čas na práci a hlavně bejt na netu. Fotky jsou jen mobilem, tak omluvte horší kvalitu. V podstatě je to hotový, už chybí více méně jen detaily. Stanley cup jsem už vyrešil, detaily a dodělávky budou zanedlouho.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Projekt: NHL PC - update 10.7.

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

neni to spatny
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Ta mřížka se povedla, dej eště fotku z druhé strany, ať vidím tak to máš zrobené, a ten drát si ohnul, nebo to jde koupit?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

Hm, je to pěkně udělané, ale podle mě se z tohoto tématu dalo vytřískat mnohem víc, takhle mi to připadá trochu nudné... Nesedí mi tam ty hokejky na boku - vypadá to úchylně, když už, sledoval bych jeden styl a udělal bych je stejně jako mřížku - zkřížené a nabarvil bych je jako opravdové hokejky (třeba i včetně omotávky), prostě to chce nějak oživit (něco jako Stoobi žralokem - i když třeba to zachrání Stanley cup). :wink:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

arxeiss píše:Ta mřížka se povedla, dej eště fotku z druhé strany, ať vidím tak to máš zrobené, a ten drát si ohnul, nebo to jde koupit?
Ja vidim, ze pouzil dratenou mrizku na fan a orezal prebytecne draty.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

dost se mi na ty case protivej ty "hokejky" na boku. vypada to dost zbesile :oops:
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Tema se mi nelibi (ale je to tvuj case samozrejme :) ), ale technicky provedeni mas IMHO moc dobry! Jen to nepreplacej, obcas u tehletech "tematickejch" modu mam pocit, ze lidi zapominaji na to, ze mene je nekdy vice. GL
NO!s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NO!s »

Kde se to bude startovat ? :-D :-D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“