Asi to bude ZDROJ !!!!
- Blue Storm
- Odborník PCT

však nemusíš přeinstalovat win,stačí odinstalovat ovladače a hot-fix a vymazat to z registrů a potom to nainstalovat ve správném pořadí...kvli čmeu vlastně ten hot-fix?u kámoše běží v pc HD2600XT AGP naprosto v pohodě s normálními catalysty bez hot-fixu 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- RiCK
- Začátečník

Vies toto ani ja nechapem !!! Kamos ma taku istu kartu a aj jemu to ide vsetko v pohode s origo catalysty, nasmu triednemu ucitelovi nejdu ziadne catalysty tak som mu nainstaloval ten hot-fix a ide mu vsetko v POHODE!!! Nic mu nezamrza nic!!! Vsetko mu ide dobre. Takze to zavisi aj od ostatnych casti PC a mozno ze aj Software. Takze teraz chcem preinstalovatovladace, ale v akom poradi? pls navrhnite nejake poradie
------ATI Catalyst x.xx------> Hot-Fix 8.4 = Ide mi vsetko !!!!!

------ATI Catalyst x.xx------> Hot-Fix 8.4 = Ide mi vsetko !!!!!
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- RiCK
- Začátečník

Je to ZDROJ !!!! Odpojil som pridavne napajanie pre graficku kartu a pc mi ide v pohode!! Nic nepada, ani raz mi to nespadlo takze idem kupovat zdroj!!! Lenze aky? Mam kupit 400w alebo do buducna uz 500w ??? Rozpocet do 1500-Sk.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.