Asi to bude ZDROJ !!!!

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Asi to bude ZDROJ !!!!

Příspěvek od RiCK »

Prosiiiiiim, ma ta HD 2600Pro AGP jebne ale fakt!!! Najprv tie ovladace, teraz toto!!! OMFG CO SOM UROBIL ???? OK klidek 8-) : Ked som mal staru GF 4 MX 440 128Mb. nic take sa mi nestavalo (stare dobre casy :roll: ). Asi to robi ten moj starucky zdroj dodavany so skrinou ktory ma smiesnych 300w :lol: !!!! Na krabici pre HD 2600Pro je napisane ze minimum je 400watovy zdroj a kedze k tomu pripocitame aj CPU, ramky, CD-Rom, HDD atd. tak mi pride vhod nejaka 500watova. Lenze tie moje financie niesu velmi vysoke takze by som do toho investoval max. 1500-Sk. Prosim poradte ci mi to naozaj robi ten zdroj a keby hej, tak aky by mi bol vhodny do 1500-Sk.

Dakujem.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

v cem je problem? Chces koupit zdroj? Ses ve spatny sekci.. Ale imho to neni zdrojem, ta 300W na to musi stacit, pokud vim tak 2600 nema ani pridavny napajeni, respektive nema ho v PCIe verzi..

Ale i tak..
Najprv tie ovladace, teraz toto!!! OMFG CO SOM UROBIL ???? OK klidek
to tvuj problem asi nevyresi..
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Asi to bude ZDROJ !!!!

Příspěvek od Stano K. »

x_xxRICKxx_x píše:... teraz toto...
Presne čo?

Na zostavu čo máš v podpise úplne bude stačiť 400W napr: Fortron 400W PFC ATX-400PNF ktorý stojí v agemu cca 1.200Sk. :wink:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Asi to bude ZDROJ !!!!

Příspěvek od RiCK »

sTano11 píše:
x_xxRICKxx_x píše:... teraz toto...
Presne čo?

Na zostavu čo máš v podpise úplne bude stačiť 400W napr: Fortron 400W PFC ATX-400PNF ktorý stojí v agemu cca 1.200Sk. :wink:
Ked zapnem PC, nabehne mi Win. - vsetko v pohode. No ale ked zacnem neco kopirovat (napr. 300Mb.), instalovat nieco alebo otvarat viacej suborov resp. otvarat viacej aplikacii (tim viacej myslim 2 aplikacie) tak sa mi z niceho nic PC "zasekne" a nic nim nehne len kuzelne tlacitko reset :lol: . Na nic nereaguje, klavesnica total nic aj ked stlacim naraz 100 tlacitok a tak isto aj mys!!! Podla mna to bude asi ZDROJ lebo tato ggraficka karta potrebuje minimalne 400w zdroj (podla vyrobcu) a ja mam iba 300w zdroj. Graficku kartu mam v AGP verzii, cize ma pridavne napajanie ale to asi nepouziva ked pracujem na ploche ne? Dufam ze to nejak nesuvisi s CPU bo ten kupovat novy nechcem a deska mi nejak vela processorov nepodporuje :lol: .
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Delal si reinstall pri vymene karty?
.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ked som vymenil kartu mal som Vista aj XP. Videl som ze nejak sa mi to jebe preinstaloval som vsetko a dal som len XP dela to zase :cry: . Jinak ked hrajem napr. Carbon , GTA SA:MP alebo aj Crysis (co hoodne zatazuje processor) tak mi to ide v pohode!!! Pocas hrania mi este PC nikdy nezamrzol, robi to len na ploche :sad: .
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Tak keď to nepadá počas hranie tak to určite nebude zdrojom! :wink:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak čím??? Teraz som hral GTA SA:MP ide to v poho!!! Mozno ovladac? nejak rusi neco? alebo.... ja neviem :lol:
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

x_xxRICKxx_x píše:Tak čím??? Teraz som hral GTA SA:MP ide to v poho!!! Mozno ovladac? nejak rusi neco? alebo.... ja neviem :lol:
dela to jenom pri kopirovani? Co pameti? Zkus jim zvednout V.
Cigi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cigi »

To bych na zdroj nevidel, kdyz ti to ve hrach beha v pohode - zkus memtest, pokud bude OK, tak se zamerit na desku nebo pevny disk
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Tipl bych to na hard-disk, když to padá při kopčení. Může to také být nekompatibilitou ATA řadiče na desce s diskem...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Lojza píše:Tipl bych to na hard-disk, když to padá při kopčení. Může to také být nekompatibilitou ATA řadiče na desce s diskem...
jojo , to muze delat klidne radic disku nebo ovladace, taky to muze bejt nejaka utilitka , jako je napr, Intel matrix storage atd...

Já bych problem resil per partes...
1) naintaloval bych ciste okna a zkusil jestli to je stabilni bez jakychkoliv ovladacu, co se dodavaji k desce atd...
2)pokud by to delalo to stejny, zkusil bych OCCT,memtes,prime...
3)Pokud to bude celý ok, zacal bych postupne instalovat ovladace (ALE POSTUPNE, aby jsi prisel na pricinu, kterej to znich muze delat)!

Takový problémy musíš řesit postupně, a ne chaoticky menit vsechno mozny co te zrovna ve vzteku napadne.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

HDD to asi nebude. HDD som nikdy nemenil a nic som s nim nerobil a robi to odvtedy, odkedy mam tie ovladace 8.4 AGP Hot-fix. Asi odvtedy. Ale bez toho ovladaca mi nejde D3D takze to asi nevymazem. Ked to bude softwarova chyba tak to asi bude OK, ak ovladac tak len cakat na novy AGP ovladac a to asi bude hoooodne dlho :cry: . Ale novy zdroj j tak budem muiset kupit lebo 300w je dost malo :sad: . V poslednej dobe som menil len RAMKY a VGA. Skusim prestavit tie RAMKY a potom sa to uvidi.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak co?
Cigi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cigi »

Tak zkus ty ovladace preinstalovat, pripadne dat starsi funkcni verzi.
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ine ovladace nejdu resp. nejde D3D a tak je to napicu. Skusim preskenovat cele HDD antivirom, mozna najde neco :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

když vidím desku Matsonic, tak bych to viděl docela jasně...
ignorelist: kremrole a dezoláti
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

x_xxRICKxx_x píše:Ine ovladace nejdu resp. nejde D3D a tak je to napicu. Skusim preskenovat cele HDD antivirom, mozna najde neco :wink:
tady je podobny problem jako mas ty ,skus tam mrknout http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=18932

http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=109389
Naposledy upravil(a) wolf00 dne sob 21. čer 2008, 21:12, celkem upraveno 1 x.
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

zombux píše:když vidím desku Matsonic, tak bych to viděl docela jasně...
jo no , souhlas :-D
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ale ide mi to (vsetko 3D, 2D, 1D, 0D :P jednoducho mi ide vsetko) lenze semtam mi to spadne (asi ked je system pretazeny ) a pomoze iba RESET gombik :razz: . Na strankach MB Matsonic je toto --- www.matsonic.com ---- cize HO*NO !!! Mam kupit novy zdroj alebo ne? Ja uz fakt nwm.

EDIT: Ja som si preinstaloval Win. a hned som tam dal 8.4 Hot-Fix. A teraz vsade citam, ze tam treba najprv nainstalovat povodny ovladac (8.4 alebo nwm co) a potom ten Hot-Fix. Mozno preto mi to seka ale zasa preinstalovat Win. sa mi nechce :sad: .
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“