Série Need for Speed
Moderátor: Baneshee
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak já sem Hlavně vyrost na NFS2 a NFS3.. undergroundy 2 taky byli dobrý ale jinak poslední 2 díly sou o ničem
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- barco
- Středně pokročilý

- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Miloval jsem klasický NFS, od jedničky po trojku, včetně Special Edition.4ku ani pětku jsem prakticky vůbec nehrál.Pak jsem lehce hrál Hot Pursuit 2, ale nedohrál, a pak až Most Wanted.Undergroundy, Carbon ani ProStreet mě nezaujaly, naopak - spíš se mi to hnusilo.Ale Most Wanted byly skvělý, hlavně ježdění ve dne, závody s policajtama..to bylo supr.
Ale štve mě, že už nemaj ty nový NFS tak dobrou hudbu jako kdysi..speciálně první tři díly byly bomba a poslouchám to občas i dneska..kam se hrabou ty licencovaný sračky.
Ale štve mě, že už nemaj ty nový NFS tak dobrou hudbu jako kdysi..speciálně první tři díly byly bomba a poslouchám to občas i dneska..kam se hrabou ty licencovaný sračky.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- jasomjano
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

Re: Série Need for Speed
http://www.gamasutra.com/php-bin/news_i ... tory=21974TG píše:Z EA BlackBox podepsaného pod posledními díly Need for Speed dostalo padáka nejméně 200 lidí, většina členů týmu.
Ne, že by si to nezasloužili ...
Goldnoob team proud member!
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Rom Di Prisco holt umi delat spravnou hudbu;)Paul píše:Miloval jsem klasický NFS, od jedničky po trojku, včetně Special Edition.4ku ani pětku jsem prakticky vůbec nehrál.Pak jsem lehce hrál Hot Pursuit 2, ale nedohrál, a pak až Most Wanted.Undergroundy, Carbon ani ProStreet mě nezaujaly, naopak - spíš se mi to hnusilo.Ale Most Wanted byly skvělý, hlavně ježdění ve dne, závody s policajtama..to bylo supr.
Ja vyrostl na nfs2 SE ve splitu to bylo x hodin zabavy, trojky byly taky hodne dobry, 4ky prinesly poskozeni ale co do hratelnosti na 3ky nemely, pak prislo porsche coz je pro me nejlepsi dil serie; hot pursuit 2 melo strasne odflaklou konverzi a bylo hw neprimerene narocny neprineslo nic noveho. prvni undergroundy byly fajn, dvojka jen kopie jednicky no a tak posledni dil co sem trochu hral byl most wanted ale ten mi prisel jako hodne ujeta arkada (timebreaker a podobny hovadiny)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
NFS 1 a 2 som nehral, NFS 3 na PSone bola zabava aj multiplayer.
NFS 4 ma bavilo, vyhravat medaile, zarabat peniazky, platit za opravy, zmeny pocasia to bolo fajn.
Porshe som nejakym sposobom preskocil ale neskor som ho hral ale len tak zo zvedavosti ked ho vsetci po rokoch tak ospevuju.
NFS Hot Pursuit 2 ma tiez minulo.
Underground 1 ma zaujal, 2 bola 1 dopilovana takmer k dokonalosti.
Most Wanted bolo skvele skoda vsak absencie replayov a vacsich moznosti tuningu.
Carbon som rozohraval asi 3x a vzdy som skoncil, akoze ked musim hrat hru bez tuningu aby som tak lahko nevyhraval tak to je naozaj hanba, na zaciatku prebehnut superov a 3/4 zavodu jazdit prakticky sam s 15sekundovym naskokom to nie je zabava ale nuda, navyse zly soundtrack.
ProStreet som skusil demo a nezaujalo ma to, len ma to utvrdilo v tom ako sa islo s touto hrou len po $$$ ked spodok vozidla nebol vobec dorobeny a podobne bugy.
Undercover som myslel zeby mohol byt nieco ako Most Wanted, hra ma vsak presvedcila ako hlboko som sa mylil, hnusna grafika, spatne ovladanie, smiesna fyzika, otravne animacky s hercami hnus...
NFS seria je u mna uz DEAD (skoda ze neskoncila v tom najlepsom ale musela si urobit takuto ostudu) a tesim sa na Burnout Paradise

NFS 4 ma bavilo, vyhravat medaile, zarabat peniazky, platit za opravy, zmeny pocasia to bolo fajn.
Porshe som nejakym sposobom preskocil ale neskor som ho hral ale len tak zo zvedavosti ked ho vsetci po rokoch tak ospevuju.
NFS Hot Pursuit 2 ma tiez minulo.
Underground 1 ma zaujal, 2 bola 1 dopilovana takmer k dokonalosti.
Most Wanted bolo skvele skoda vsak absencie replayov a vacsich moznosti tuningu.
Carbon som rozohraval asi 3x a vzdy som skoncil, akoze ked musim hrat hru bez tuningu aby som tak lahko nevyhraval tak to je naozaj hanba, na zaciatku prebehnut superov a 3/4 zavodu jazdit prakticky sam s 15sekundovym naskokom to nie je zabava ale nuda, navyse zly soundtrack.
ProStreet som skusil demo a nezaujalo ma to, len ma to utvrdilo v tom ako sa islo s touto hrou len po $$$ ked spodok vozidla nebol vobec dorobeny a podobne bugy.
Undercover som myslel zeby mohol byt nieco ako Most Wanted, hra ma vsak presvedcila ako hlboko som sa mylil, hnusna grafika, spatne ovladanie, smiesna fyzika, otravne animacky s hercami hnus...
NFS seria je u mna uz DEAD (skoda ze neskoncila v tom najlepsom ale musela si urobit takuto ostudu) a tesim sa na Burnout Paradise
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- scream
- Začátečník

NFS 1 a 2 som moc nehral....
NFS3 odohrane hodiny a hodiny...
NFS 4 ma bavilo, vyhravat medaile, zarabat peniazky, platit za opravy, zmeny pocasia to bolo fajn. Najme ked som po pol roku zistil ze sa da zapnut HW akceleracia a nemusi to tak sekat...
PORSCHE zase hodiny hrania.... pri niektorych misiach som si trhal vlasy (tam kde nesmiete poskodit auto)
NFS Hot Pursuit 2 toto uz mi na compe kde frcal NFS3, NFS4 a porsche neslo hratelne takze som to viac menej vynechal...
Underground 1 pekne ale hral som ho az po Underground 2
Underground 2 peckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neskutocna na tu dobu
Carbon dalo sa presiel som ho komplet ako vsetky tie co ma aspon trochu bavili...
ProStreet tak tu som sa fakt bavil... v deme som strasne nadaval na retardovane ovladanie... nakoniec ma pri tomto diely prave spravanie sa auta... vypnut asistov zobrat nieco zo zadnym nahodom a driftovat zakruty pri dokonalom zvuku motora ...peckaaaaa.. prejdene a este aj po tom dlho hrane...
Undercover tak pani, toto je ozaj piece of shit, tie bugy, narocnost, neoriginalita, asi najprimitivnejsie ovladanie zo vsetkych... hral som to lebo je to NFS a auticka mam moc rad ale od polky ma to tak znudilo ze som to odinstaloval
NFS3 odohrane hodiny a hodiny...
NFS 4 ma bavilo, vyhravat medaile, zarabat peniazky, platit za opravy, zmeny pocasia to bolo fajn. Najme ked som po pol roku zistil ze sa da zapnut HW akceleracia a nemusi to tak sekat...
PORSCHE zase hodiny hrania.... pri niektorych misiach som si trhal vlasy (tam kde nesmiete poskodit auto)
NFS Hot Pursuit 2 toto uz mi na compe kde frcal NFS3, NFS4 a porsche neslo hratelne takze som to viac menej vynechal...
Underground 1 pekne ale hral som ho az po Underground 2
Underground 2 peckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neskutocna na tu dobu
Carbon dalo sa presiel som ho komplet ako vsetky tie co ma aspon trochu bavili...
ProStreet tak tu som sa fakt bavil... v deme som strasne nadaval na retardovane ovladanie... nakoniec ma pri tomto diely prave spravanie sa auta... vypnut asistov zobrat nieco zo zadnym nahodom a driftovat zakruty pri dokonalom zvuku motora ...peckaaaaa.. prejdene a este aj po tom dlho hrane...
Undercover tak pani, toto je ozaj piece of shit, tie bugy, narocnost, neoriginalita, asi najprimitivnejsie ovladanie zo vsetkych... hral som to lebo je to NFS a auticka mam moc rad ale od polky ma to tak znudilo ze som to odinstaloval
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
Nejen ten, ale taky Saki Kaskas,Jeff van Dyck, Alistair Hirst, Jay Weinland,Robert Ridihalgh,Crispin Hands....ti všichni se podíleli na naprosto geniálním soundtracku k NFS2.LOVIT píše: Rom Di Prisco holt umi delat spravnou hudbu;)
Ja vyrostl na nfs2 SE ve splitu to bylo x hodin zabavy.
Ale největší legenda je prostě Siwash Rock od Kaskase, tohle je jeden z nejlepších songů ve hrách vůbec.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mno ja mam teda spis nfs spojeny s elektronikou, ikdyz mam radsi poradnej rock nebo metal, proste pro tyhle auta mi ta hudba vylozene sedla asi nejlepsi pisnicka je menu nfs2 a pak paradigm shifter z high stakes/road challenge. A soundtrack kerej si clovek rad pusti sam o sobe povazuju za hodne povedenej, protoze nektery veci se bez ty hry nebo nejaky vedlejsi cinnosti nedaj poslouchat, prirovnal bych to k ambientu aneb "elevator music" 
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nákupní TOP 20 ?? 
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- oneill_sx1
- Začátečník

NFS 1-4 už nějak nepamatuju
NFS5 Porsche OK.
NFS6 HP2 se mi hodně líbilo
NFS UG jsem hrál, ale s odporem k tuningu
NFS UG2 hnus
NFS MW se mi zase líbilo
NFS Carbon jsem dohrál
NFS PS nic moc, nedohrál jsem
NFS UC jsem ani nehrál
NFS5 Porsche OK.
NFS6 HP2 se mi hodně líbilo
NFS UG jsem hrál, ale s odporem k tuningu
NFS UG2 hnus
NFS MW se mi zase líbilo
NFS Carbon jsem dohrál
NFS PS nic moc, nedohrál jsem
NFS UC jsem ani nehrál
- Frostys
- Začátečník

-
Jen to ne proboha. Ale to je prostě EA. To jen oni dokážou vydávat pořád jeden a ten samý titul s minimálními změnami, který se ani stejně nedá hrát.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohohle se nebojím, pokud to vyvíjí nějaké jiné než interní studio EA, tak to vypadá že by to snad mohlo být lepší
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Ten screen ze shiftu vypadá fakt schopně, jako první screeny z gridu... Jestliže to nevyrábí ea, tak by to mohlo být supr... Ale jsem zatím skeptický 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Maddogg
- Čestný člen

Viz. http://games.tiscali.cz/previews/nfs4x/index.aspFrostys píše: Jen to ne proboha. Ale to je prostě EA. To jen oni dokážou vydávat pořád jeden a ten samý titul s minimálními změnami, který se ani stejně nedá hrát.
Kód: Vybrat vše
Vlajkovou lodí nového modelu bude zřejmě Need for Speed: Shift od vývojářů poskládaných do tzv. Slightly Mad Studios (mezi nimi jsou někteří autoři GTR 2 nebo GT Legends)Kód: Vybrat vše
Jako druhé je na řadě Need for Speed: World Online pro PC od singapurského studia EA a původních vývojářů série, tedy EA Black Box. Podle autorů hra nabídne vůbec největší počet licencovaných aut, jednotlivých částí a herních módů v historii celé série, ale jak napovídá název, tentokrát se zaměřením čistě na síťovou hruMainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak Need for Speed: Shift vypada minimalne nadejne, schopni vyvojari a slova jako simulace a interier by mohli znamenat, ze to bude aspon normalne hratelna arkada na zpusob GRIDu. Jestli je ten screen ingame, tak se mame na co tesit 
Ty dalsi kousky co maj neco spolecnyho s black box budou imho shit jako vzdycky
Ty dalsi kousky co maj neco spolecnyho s black box budou imho shit jako vzdycky
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- kotas
- Středně pokročilý

Jediné hratelné díly byli:
Jednička, potom PORSCHE a UNDERGROUND, ještě se dalo hrát Most Wanted, ale od dob CARBON to jde pěkně z kopce a z NfS udělali pěknou sračku
..
Jednička, potom PORSCHE a UNDERGROUND, ještě se dalo hrát Most Wanted, ale od dob CARBON to jde pěkně z kopce a z NfS udělali pěknou sračku
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Thellwin
- Administrátor

TG píše:Přespříští díl Need for Speed (po Shiftu) od Criterionu bude návratem k úplně prvnímu dílu série pro 3DO.
Goldnoob team proud member!