Série Need for Speed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

NFS je od 5. dílu sra*ka, mozna jeste prvni undergroundy, jinak tezce komercni serie(ostatne jako vse od EA), a ze tam bude "silny pribeh" :)))
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

LOVIT píše:NFS je od 5. dílu sra*ka, mozna jeste prvni undergroundy, jinak tezce komercni serie(ostatne jako vse od EA), a ze tam bude "silny pribeh" :)))
Mně se NFS líbilo do prvního Undergroundu - potom už mně to připadá všechno stejný. A nejvíc jsme jako malí pařili NFS4:High Stakes na jednom PC :-D to byly časy, ještě na Pentiu 3 450 MHz a 3dfx Voodoo 3 kartě :roll:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

LOVIT píše:NFS je od 5. dílu sra*ka, mozna jeste prvni undergroundy, jinak tezce komercni serie(ostatne jako vse od EA), a ze tam bude "silny pribeh" :)))
tak tak, poslední super díl bylo Porsche. následnej Hot Pursuit 2 mě těžce zklamal a znechutil, a pak už to šlo jen dolů
ignorelist: kremrole a dezoláti
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

To zas bude trapárná ^n. U čeho sem vyrost byly NFS3 a 4, dál už jen rekreačně a myslím že ani tyhle nové nebudou vyjímkou...to nevím co by se muselo stát aby si zahrál demo :-D
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Jediný NFS který mě bavilo bylo III, Hot Pursuit ... Poslední dva díly stály za nic, tento nebude jiný ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
sl65amg
Nováček
Nováček

Příspěvek od sl65amg »

Need for speed 5 (porsche)hram doteraz je to najlepsia nfs aka bola ta evolucia a primerane narocny factory driver(hoci s neuznavanymi otockami o 180 a 360 stupnov co ma privadzalo do zurivosti:)bol super. A nevravim o fyzike. Ked si isiel do kopca tak si patricne citil, ovladatelnost tiez za 1.
Od nej este zaujala Most wanted inak nic moc..
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Budu rad, kdyz budu usetren PC verze :lol: Jedina dobra vec co EA za poslednich par let pro me udelala 8)

Zlate casy NFS3:HOT Pursuit - NFS Porsche unleashed - NFS U1.Kazdy z techto dilu mel neco do sebe, dily nasledujici uz byly jenom nastavovana kase bez napadu. Meli by si vzit priklad z GRID, tak podle me vypada spravna arkada ...
consider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od consider »

Me se nejvic libily NFS2:SE (jde spustit vlastne na cemkoliv) a NFS5:PU, proste bozi :P
Edit: Nojo, nojo, sry :roll:
Tak si rikam, kdyz uz chtej takhle pokracovat, co z toho bude dal...sbirani veci na tuning, plneni questu...NFS RPG? :)
Naposledy upravil(a) consider dne stř 25. čer 2008, 09:27, celkem upraveno 1 x.
PC1:Acer TravelMate 7750G-2454G75Mnss, CPU i5 2450,GK HD7670 1GB,RAM 4096MB 1066MHz,HDD 750GB,<104W,17.3" + 25" LG Flatron E2541
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Ach jo. Zase se to strhne v onanii nad patym dilem a zvracenim nad dily ostatnimi. Nechcete si dat letos volno? Jestli ne, pochybuju o uzitecnost tohoto tematu..
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Nejvíce se mi líbily Most Wanted, protože to byla velká změna k dobrému po U1 a U2. Hot Pursuit 2 jsem hrál hodně.
flamb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flamb »

Hot Pursuit, Porshe a tim to končí, nic pořádnýho už v tý sérii nevidim. Jak již bylo psáno, měli by si vzít inspiraci třeba z GRIDu. Další, kde jsem byl příjemně překvapen je Test Drive Unlimited, takže asi tak. To jsou dobrý arkády.
roman2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od roman2 »

NFS2:SE bol jednoznacne najlepsi diel. hlavne koli splitscreenu. kazdu drahu som odjazdil snad miliokrat. aj grafika a efekty boli na tu dobu uplne super(hlavne tie extra efekty pridane v SE ktore isli s pouzitim 3d akceleratoru).
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

roman2 píše:NFS2:SE bol jednoznacne najlepsi diel. hlavne koli splitscreenu. kazdu drahu som odjazdil snad miliokrat. aj grafika a efekty boli na tu dobu uplne super(hlavne tie extra efekty pridane v SE ktore isli s pouzitim 3d akceleratoru).
jenže dvojka byla děsně nudná - jen okruhy bez adrenalinu. to spíš byla lepší jednička, honičky s policií, i když hodně nedokonalé, v podstatě to bylo Test Drive (třetí díl?) v lepší grafice. teprve trojka a čtyřka zkombinovaly grafiku a zábavu. porsche bylo trochu mimo koncept, to se nedá srovnávat.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

jj porsche unleashed se mi líbila ale taktež i hot pursuit 2 asi to začnu znovu buřit
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Co já si pamatuju, tak u dvojky jsme se ve split screenu docela bavili :) Když jsme zrovna nejezdili normálně závody, tak jsme se buď honili a nebo jsme převraceli ty školní autobusy co jezdily kolem :)
Pro mě nej nfs bylo určitě porsche a hned za ním nfs3, protože to bylo vynikájící a absolutně jsem nechápal tu grafiku :) V té době jsem si říkal, že už nic krásnějšího a realističtějšího být nemůže :) Plus ti policajti a splitscreen... Prostě supr..
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Ja z NFS nejradsi policajty, takze z toho duvodu me moc undergroundy nebrali a byl jsem rad kdyz v pozdejsich dilech honicky vratily.
roman2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od roman2 »

zombux píše:
roman2 píše:NFS2:SE bol jednoznacne najlepsi diel. hlavne koli splitscreenu. kazdu drahu som odjazdil snad miliokrat. aj grafika a efekty boli na tu dobu uplne super(hlavne tie extra efekty pridane v SE ktore isli s pouzitim 3d akceleratoru).
jenže dvojka byla děsně nudná - jen okruhy bez adrenalinu. to spíš byla lepší jednička, honičky s policií, i když hodně nedokonalé, v podstatě to bylo Test Drive (třetí díl?) v lepší grafice. teprve trojka a čtyřka zkombinovaly grafiku a zábavu. porsche bylo trochu mimo koncept, to se nedá srovnávat.
ano, singleplayer nebol moc zabavny. ale momenty ako ked kamos zistil ze sa mu 2 dni nedarilo lebo som mu v zakrutach stlacal space(rucnu brzdu) pri tom ako sme hrali 2 na jednej klavesnici.
priceless!
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Najnovsi NFS bude NFS Undercover, bude to neco ako NFS Moest Wanted. Mne sa najviac pacil NFS Underground 2 aj ked som ho hral na tejto sestave ktoru mam teraz s 13 FPS :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Prvy diel som tusim nikdy nehral, druhy tiez nie, u trojky som sa na PS one naramne bavil aj v multiplayeri, stvorka bola tiez super, porsche sa mi nejak vyhlo. Underground 1 bol OK ale prilis citlive ovladanie auta, k "dokonalosti" to bolo dotiahnute az v Underground 2, Most Wanted bol namna prilis drsnacky ale pacil sa mi a dalsie dva diely uz ma vobec nebavili.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě nejvíc bavilo NFS: Porsche, ale ani čtyřky nebyla špatná. Starší díly jsem snad až na výjimku v podobě krátkého zahrání trojky nehrál, tak nemůžu hodnotit. NFS:HP2 mě nebavilo vůbec, Undergroundy hodnotím o kousek líp, přece jenom to bylo něco novýho a chvíli se u toho člověk zabavil. Most Wanted, Carbon a ProStreet už šly úplně mimo mě, stačilo mi zkusit demo.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“