wallot píše:diamond se rozhodne s iphonem neda moc srovnavat. iphone je hracka pro ty co jim nevadi dost velka omezeni.
diamond by byl ok kdyby HTC nezkazilo docela dost veci :
to je pravda otlačky sú hrozne vidieť. v lete komu sa potia aspoň trochu ruky tak bude mať ten telefón hroznýkazdej otisk prstu je silene videt a to fakt silene na mem polarisovi se nic takoveho nekona
to mi málo osobne nepríde. na pracovné zariadenie určite nie. mám tam tom toma a igo8 (TT s mapami východnej Európy a IGO8 s mapami celej Európy) kopu softwaru a 1,2GB stále voľných a neviem čo s nimi. a pamäť je na to aby sa využívala nie na to aby som mohol niekomu hovoriť že tam mám 128GB ale z toho 126 voľnýchinternich 4GB je zalostne malo. navigace s par mapama a pulka je pryc
toto vôbec nepociťujempristroj je divne vyvazeny a spatne se drzi v ruce
mne osobne tam vyhovujeovladaci kolecko nesmysl uprostred je uplne naprd
nikto ťa nenúti ho používať. a čo je na ňom príšerné? Od rom 1.37 je použiteľné rýchle a hlavne v aute či pri chôdzi je to veľmi pohodlné, keď potrebuješ prečítať príchodzí email, sms, či len tak rýchlo kliknúť na web či si pozrieť aké bude počasie. Ja som si na to zvykol a vôbec mi to nepríde ako príšernosťTouchFLo 3D je prisernost
naopak je to perfektná vec. to rozlíšenie je tak malé že prídem sem na fórum a vidím nespočítateľne viac ako na prístroji s 320x240 a nemusím toľko rolovať do strán a hore dole (pre človeka zo slabším zrakom to asi zmysel nemá, ale pre mňa čo vidím vynikajúca vec). v aplikáciach je to použiteľné ako kde. napr v exceli výborná vec. pretože často potrebujem vidieť veľa buniek naraz a pri rozlíšení 320x240 to od určitého zmenšenia neprečítaš kdež to tu úplne normálneVGA na 2.8" displej nepatri. V prohlizecich to moc nepomaha a stejne tak v ostatnich aplikacich
to je teda pravda. ale čo ma štve ešte viac je to že týmto smerom idú všetci.HTC posledni dobou chrli jeden model za druhym misto toho aby udelalo jeden dva poradne.
inak diamonda používam niečo cez 3mesiace a stále som spokojný. občas mi trochu chýba HW klávesnica ale na druhú stranu hrúbku touch pro by som už teda nechcel