jo, protože je v naplánovaných procesechmyom píše:raadeji jsem to nezkousel, protoze mam takove tuseni, ze kdyz ho vypnes, tak se ti zapne druhy.
Google Chrome
- zombux
- Odborník PCT

Re: Google Chrome přichází...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- oneill_sx1
- Začátečník

Chrome se mi hodně líbí.
- jednoduchý a funkční design
- rychlý
- zredukované menu zvětšuje plochu
- rychlý
- James.Sniper
- Začátečník

-
Mi se chrome taky líbí, ale s tou rychlostí to není zas tak růžové, jak by to mohlo vypadat a to hlavně na slabších strojích (1jádrové CPU).oneill_sx1 píše:Chrome se mi hodně líbí.
- rychlý
Mi stačí, oteřít si pár stránek obsahující reklamu (která se nedá vypnout) a už mám vytížený CPU na 100% a pak je Chrome pomalejší než ostatní prohlížeče.
- CyberDeath
- Začátečník

Me se taktez chrome zatim libi ... zacal sem jej pouzivat na veci se kteryma mam obcas v opere problemy ... driv sem pouzival IE (Vzdy posledni verzi momentalne IE8 Beta 2) ... ale na tech par vyjmecnych veci (drobnosti) je Chrome lepsi ... jen by to chtelo jeste do Opery napsat tab pro otevreni stavajiciho okna v Chrome stejne jako sou taby pro FF a IE.
Ale jestli pujde ve vyvoji tama jak to zatim vypada a bude mit nakonec dost funkci kvuli kterym se nemuzu zbavit opery tak na nej rad prejdu
(konecne pouzitelny KHTML prohlizec pro Win:-D )
Ale jestli pujde ve vyvoji tama jak to zatim vypada a bude mit nakonec dost funkci kvuli kterym se nemuzu zbavit opery tak na nej rad prejdu
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- GaGy
- Začátečník

Wow načítá opravdu rychle ,je jednoduchý a to se mi taky šíleně libí ,ale nevím kde jsou záložky a to mě docela sere 
už sem to našel
Ale mám otevřené tři záložky a 2x Chrome a využití CPU přes 50%
To bude asi zbytečně žrát moc elektriky...
http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=8TnLB1dUrL.JPG
už sem to našel
Ale mám otevřené tři záložky a 2x Chrome a využití CPU přes 50%
To bude asi zbytečně žrát moc elektriky...
http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=8TnLB1dUrL.JPG
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://share.musicpedia.cz/2008-09-08_1046.swfwector píše: na druhou stranu má Opera zase takovou funkci, že do adresy napíšu pár slov ze stránky, kde jsem byl a najde mi ji v historii, na což sem si zvykl a využívám překvapivě často. Tyhle dvě věci bohužel dohromady asi nepůjde spojit, leda nějakým rozdílným potvrzováním.
Burn in hell.
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Toho jsem si všiml, ale nic, co by neuměla Opera, jen to dělá opačně - v adresním řádku vypíše historii místo "googlení", v Chrome kliknu na volbu a jsem v historii ( a to v podobě mně nevyhovující ), v Opeře napíšu na začátek písmeno g nebo napsat alespoň dvě slova a "googlím". Takže dvě naprosto stejné funkce, jenom prováděné v opačném pořadí. Já bych radši to, že bych psal něco do adresního řádku, standardně mi to hledalo položky v historii a pokud bych např. podržel shift, tak by to ukázalo výsledky Google hledání ( opět v adresním řádku ).Teuzz píše:wector píše:http://share.musicpedia.cz/2008-09-08_1046.swf
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Zdravim, take jsem zkusil Chrome a jsem velice prekvapen, vazne uvazuji o prechodu z FF.Ale nastava par problemu, tim nejvetsim je integrace Internet Download Managera, nevite nekdo jak na to ? Dale pak stisknuti kolecka a nasledne rolovani pohybem mysi, jsem na to zvykli, protoze mi kolecko preskakuje a novou mys si kupovat nechci 
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to beta. Nečekal bych žádné rozhraní pro pluginy a podobné věci.
Stejně tak se časem jistě vyřeší problémy s ovladači některého HW.
http://pctforum.tyden.cz/blog.php?u=5358&b=13 , prosím, prosím...
Stejně tak se časem jistě vyřeší problémy s ovladači některého HW.
http://pctforum.tyden.cz/blog.php?u=5358&b=13 , prosím, prosím...
Burn in hell.
- myom
- Středně pokročilý

nastav si monitorovat schranku a kdyz link vyveres a das kopirovat, hned se ti aktivuje.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

myom píše:nastav si monitorovat schranku a kdyz link vyveres a das kopirovat, hned se ti aktivuje.
To je sice mozny, ale kdyz budu chtit kliknou na link, tak to fungovat nebude, tudiz je to pro me nepohodlny....No jeste uvidim, Chrome me prekvapuje cim dal vic
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- axloth
- Začátečník

-
pekny ale fakt mi chybi par veci:
- "mavani" mysi
- drag&drop
- blokovani reklam
- nakej postrani panel s favorites (i kdyz to jsem mozna jen neschopnej ho najit)
- "mavani" mysi
- drag&drop
- blokovani reklam
- nakej postrani panel s favorites (i kdyz to jsem mozna jen neschopnej ho najit)
- JaG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já jej zatím používám týden a jsem s ním až na pár drobných chyb se zobrazováním stránek, velice spokojen. Je to přesně prohlížeč, který jsem potřeboval - jednoduchý, rychlý, nepřeplácaný blbostmi jako Widgety, Mail klient (ano Opera, ale bez urážky). Doposud sem používal Firefox a to od verze 1.0. Uvidíme, kam půjde vývoj dál. Jediné co by mohli ještě přidat je nějaký integrovaný AdBlock a budu ukojen naprosto
i když na jednu stranu nevím, jestli by tímto nebyl Google trochu sám proti sobě, když nemalé zisky mu plynou právě z reklamy. Co se týká toho názoru jak tu někdo psal "zaplácá mi to celý task manager", tak za tohle jsem spíše vděčný a připadne mi to jako velice dobrá vlastnost, aby každý Tab měl svůj proces a pokud spadne, tak nespadne celý prohlížeč. A to, že bych musel počítat všechny procesy a zjišťovat kolik mi prohlížeč zabíra paměti RAM, je v dnešní době a při dnešních cenách pamětí opravdu směšné. Od čeho tu paměť RAM máme? Abychom ji měli prázdnou...?
Intel Core 2 Duo 6600 2.4GHz, ASUS P5VD2-MX/FW/SATA2 sk.775/1066, 3 GB DDR2 Kingstom, ASUS 7600 GT SILENT 256 MB DDR 3, Audigy SE, Seagate 80GB SATA, LCD BenQ FP 93G 19" 6ms, LG GSA-H12N, Windows Vista Home Premium 32bit, 10240/2048 kb/s NETBOX.
- Mastodont
- Černá karta

-
Firefox je se skinem Chromifox to same v blede modrem + adblock..
- axloth
- Začátečník

-
Akorat pomalejsi, narocnejsi, celej jeden proces a bez dost genialniho adressbaru... No proste uplne to stejny, zeMastodont píše:Firefox je se skinem Chromifox to same v blede modrem + adblock..
U Chrome nejde jen o vzhled, i kdyz vypada dobre.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Aktuálně ho mám jako hlavní prohlížeč a za celou dobu používání nemožu říct ani ň proti němu. Ta rychlost načítání je perfektní, hlavně u videí na youtube je to poznat.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- axloth
- Začátečník

-
No ja bych par ň mel, ale vsechno to predpokladam bude doplneno casem. Kazdopadne klobouk dolu, kdyz prvni beta Chrome je mnohem lepsi nez treti plna verze firefoxu...
- Mastodont
- Černá karta

-
Celekm dost mi vadi automaticke ukladani souboru, misto okna "otevrit, ulozit" se to ihned nebo po vybrani destinace stahne. Za druhe neexistujici adblock, des. Za treti kvanta procesu chrome, ktere se nafukuji jak balon pri sebemensi zatezi flashem. Vzhled 1+.
- JaG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Právě ty procesy hodnotím velice kladně. Nění to flashem, ale každý nový tab znamená jeden nový proces. Pokud ti jeden tab spadne, tak ti nespadne celý prohlížeč, jak je tomu u konkurence...Mastodont píše:Celekm dost mi vadi automaticke ukladani souboru, misto okna "otevrit, ulozit" se to ihned nebo po vybrani destinace stahne. Za druhe neexistujici adblock, des. Za treti kvanta procesu chrome, ktere se nafukuji jak balon pri sebemensi zatezi flashem. Vzhled 1+.
Intel Core 2 Duo 6600 2.4GHz, ASUS P5VD2-MX/FW/SATA2 sk.775/1066, 3 GB DDR2 Kingstom, ASUS 7600 GT SILENT 256 MB DDR 3, Audigy SE, Seagate 80GB SATA, LCD BenQ FP 93G 19" 6ms, LG GSA-H12N, Windows Vista Home Premium 32bit, 10240/2048 kb/s NETBOX.
- axloth
- Začátečník

-
Presne tak, procesy jsou dobra vec. A to stahovani se mi taky libi: pekny, prehledny funkcni. Jen to chce blokovat ty reklamy a tu mys...