http://img219.imageshack.us/my.php?image=bsoddz8.jpg
nake napady??
ati 3650 - PCI device?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Dogg
- Začátečník

-
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: ati 3650 - PCI device?
V jaké situaci to spadlo?
- Dogg
- Začátečník

-
pri nahravani windowsu
dela to obcasne a BSOD se taky meni. viz predesly prispevek - http://img221.imageshack.us/my.php?image=bsodhk4.jpg
dela to obcasne a BSOD se taky meni. viz predesly prispevek - http://img221.imageshack.us/my.php?image=bsodhk4.jpg
- ReD_FiRe
- Nováček

-
prosimvás nevíde někdo co bych měl udělat když sem si koupil grafiku 3650 shapphire zapojil a samozřejmě na ni chtěl hrát na windows xp ale když sem nainstaloval ovladače tak mi to při smpuštěni dělalo červeny čtverečky atd.. taks e m stáhl jiny ovladače nainstaloval a už to niic nedělalo ale když sem zapl nějakou hru tak v měnu sem třeba vubec nemohl přečist co tam bylo napsany a když sem dal nová hra tak se to načetlo a a poloadingu se mi vypla celá hra taks em skusil nainstalovat vistu a an ni to jede v pohodě ale samozřejmě an hrani her na vistě nemám počítač tak bych potřeboval poradit ajk to mámudělat na tom xpečku moc děkuji za radu
- ReD_FiRe
- Nováček

-
když na xp zapnu jakoukoliv hru tak se mi vypně už v menu okud ta hra má v měnu na pozadi nějaky video a když ne tak mám v menu jen rozmatzany pismena a když dám nová hra tak po dojetí loadingu hra spadne nebos e restartne pcKrteq píše:V jaké situaci to spadlo?
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
PCI-Express nebo AGP?ReD_FiRe píše:prosimvás nevíde někdo co bych měl udělat když sem si koupil grafiku 3650 shapphire zapojil a samozřejmě na ni chtěl hrát na windows xp ale když sem nainstaloval ovladače tak mi to při smpuštěni dělalo červeny čtverečky atd.. taks e m stáhl jiny ovladače nainstaloval a už to niic nedělalo ale když sem zapl nějakou hru tak v měnu sem třeba vubec nemohl přečist co tam bylo napsany a když sem dal nová hra tak se to načetlo a a poloadingu se mi vypla celá hra taks em skusil nainstalovat vistu a an ni to jede v pohodě ale samozřejmě an hrani her na vistě nemám počítač tak bych potřeboval poradit ajk to mámudělat na tom xpečku moc děkuji za radu
ATi si podle mých zkušeností za poslední půlrok kope na AGP a XP hrob a nikdo mi to nechce věřit.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů