Colin McRae DiRT 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Colin McRae DiRT 2

Příspěvek od tom01 »

Velmi povedený :) ten pohled z kokpitu, jak se slunce odráží na kapotě přesně podle jízdy auta..paráda :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To byl právě pohled z kapoty,pohled z kokpitu tam zatím není.Ale očekávám,že cockpit view bude mít stejnou šťávu jako v prvním DIRTu nebo v GRIDu.Na pohledy z kokpitu v těchto dvou hrách zatím nic nemá,proto pořád pařim původní DIRT,protože to rozpohybování kamery a okolního světa je prostě věrohodný,rally seriál v DIRTu jsem odjel už mockrát,na dvojku se těšim.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Swat píše:To byl právě pohled z kapoty,pohled z kokpitu tam zatím není.
Jasně, máš pravdu :oops:
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Buginy budou zase masakr,tak jako v jedničce.V těch buginách je konečně pohled z kokpitu a vypadá to dost dobře.Těšim se jak malej kluk.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Swat píše:Buginy budou zase masakr,tak jako v jedničce.V těch buginách je konečně pohled z kokpitu a vypadá to dost dobře.Těšim se jak malej kluk.....
Pohlad z kokpitu v buginach bol aj v DIRT jednotke a bol skvely ..
XBOX360
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Thellwin píše:Daň za přístupnost i nezkušeným hráčům, spousta lidí nedokáže odjet ani těch 5 minut, aniž by nerozflákali auto, natož jet 15 minut.
Sorry, jejich blbost.. Vždy jsem si jednou projel trať abych věděl kde si dávat bacha atd. (ať už se jedná o kteroukoliv hru). Pak jsem to restartnul a dojel cokoliv, hlavně to chce chladnou hlavu a minimální znalost traťě :wink: ;-)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ne každej je tak dobrej, já bych si to určitě musel projet víckrát než jednou.
Goldnoob team proud member!
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Thellwin píše:Ne každej je tak dobrej, já bych si to určitě musel projet víckrát než jednou.
Jasný, s tím jedním projetím jsem to přehnal
sandro742...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sandro742... »

www.gametrailers.com
Chief Designer Interview
Chief Game Designer Matthew Horsman talks mechanics and gameplay in DiRT 2
par novych zaberu...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

TG píše:Sebevědomí Codemasters: PC verze DiRT 2 bude díky DirectX 11 nejlépe vypadající závodní hrou všech dob.
Goldnoob team proud member!
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Celkem by mě zajímalo, v čem bude grafika na PC lepší.

btw : pár ingame z londýnký předváděčky :
Video 1
Video 2
Video 3

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Mohli by zapracovat na optimalizaci, protože GRID občas přínáší tzv. slowdowny alias hodně nepříjemné zpomalení hry.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mastodont píše:Mohli by zapracovat na optimalizaci, protože GRID občas přínáší tzv. slowdowny alias hodně nepříjemné zpomalení hry.
:? :? :? GRID je jedna z nejlépe optimalizovaných her dneška.I na 8800GTX to hraju v plnym rozlišení na max detaily se 4xFSAA,takže o optimalizaci v DIRT 2 bych strach vůbec neměl.Pokud ti GRID blbne,je něco špatně s tvojí konfigurací....I podle videí to vypadá na velice slušnou optimalizaci.
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Mastodont píše:Mohli by zapracovat na optimalizaci, protože GRID občas přínáší tzv. slowdowny alias hodně nepříjemné zpomalení hry.
A neni to náhodou tim, že ty slowdowny tam jsou od pánů tvůrců hry?
Takový tam jsou jeslti myslíme to samé.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Ne, myslí náhles pokles FPS .. v DiRTu se mi to taky občas stává

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Vacil píše:Celkem by mě zajímalo, v čem bude grafika na PC lepší.

btw : pár ingame z londýnký předváděčky :
Video 1
Video 2
Video 3
Bože můj, co to s tím zase provedly. Měli by to hned přejmenovat na Travis Pastrana DC DiRT, tohle si jméno po někalikanásobném šampiónovi WRC Colina McRae nezaslouží :x

Baja, Rally Sprint a Rally cross závody v DiRT mi nevadily, aspoň nějaký zpestření, ale tohle je moc. Aspoň doufám, že tam bude možnost zajezdit si klasický WRC šampionát. Z těch zhovadilostí okolo je mi na :blee:
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Ja tam ziadne zhovadilosti nevidim . Tie mody su tam pridane na ozivenie ale hlavne koli multiplayeru pretoze Multiplayer na WRC by asi nebol zabavny kedze by bol na trati kazdy sam a pocital by sa len cas . Ja to vidim na skvelu hru a kazdy si vyberie typ zavodu aky sa mu paci :-)
XBOX360
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Takže NFS v Rallye kabátu?
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

me na tom nejvic stve jak sou vsechny tyhle dnesni hry desny arkady... o dob Richard Burns Rally marne cekam na poradny rally... asi neni moc cool kdyz se musi u zavodnich her casto brzdit a rychlost prujezdu zatacek je mensi nez 200km/h...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“