Super expanzka...už jsem jí našel...

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Mic-buchanov
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mic-buchanov »

Stoobi píše:
Jafido píše: Flaska od samponu je hodne mekka, valec na spagety je z masivnejsiho materialu,cca 1mm tlusty takze se to na tyto ucely hodi lepe, ale i tak je se mi to zda docela malo, lehce to praska.
No uvidíme...když tak mám v záloze tu plexi trubku...ta má stěnu 4nmm tlustou, tak to musí stačit...
Ta flaska je prave dost masivni jak sem ji uvidel hned sem ji bral ma asi 1-2 mm hrubou stenu
budu delat dokumentaci vodnika tak sem potom hodim foto
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

Sem si koupil taky expanzku od aquacoolu a strácí se mi taky voda s okruhu jako tady psal Lilith . v compu mám asi 3m silikonovejch hadic. když sem psal aquacoolu tak mi odpověděli že se s těch silikonovejch hadic strácí voda což mě sere. Je to pravda že silikový hadice propouštěj vodu? případně kolik za necelej tejden mi zmizelo 1/2 obsahu nádobky což může bejt nákejch 50-100ml
AMD Opteron 144@2.86GHz , DFI nf4 ULTRA-D@SLI , 1GB kit OCZ PC3200 EL platinum rev2. , Leadtek 6600 256MB, 2x 250GB SAMSUNG SATA2 NCQ RAID 0 , LC Power 550W black, Chieftec DA-01-SLD , LiteON SOHW 1693S.
Odpovědět

Zpět na „Voda“