Ono je to 20 let a pořád to funguje. Ten avatar je z originál FLAPPYho.
Když nad tím tak přemýšlým, tak době strávený u týhle hry, může na PC konkurovat snad jen Age of Empires 2, tedy v mém případě.
Dr Meduza píše:dneska je her s dobrym napadem bohuzel malo a asi este min
ami sh*ty co maj peknou grafiku ale jinak nic
Jojo. Za našich mladejch let byly hry zábavnější, cigára levnější, tráva zelenější, taky toho sněhu bylo víc...
Prostě stárneme a s nostalgií vzpomínáme na své mládí a bezstarostný život, kdy jsme se mohli hrám věnovat naplno. Dneska si hru pořádně nevychutnáš už proto, že máš i jiné starosti než zabití bosse v 15. levelu nějaké gamesy.
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
Jojo. Za našich mladejch let byly hry zábavnější, cigára levnější, tráva zelenější, taky toho sněhu bylo víc...
Prostě stárneme a s nostalgií vzpomínáme na své mládí a bezstarostný život, kdy jsme se mohli hrám věnovat naplno. Dneska si hru pořádně nevychutnáš už proto, že máš i jiné starosti než zabití bosse v 15. levelu nějaké gamesy.
Mě to zabití bosse v 15. levelu přijde pořád stejně důležitý jako tenkrát. Teď je to teda Valsheress v Neverwintwr Nights, ale to je jedno.
no nevim trava mi pripada furt stejne zelena
ale treba co se tak kouknu na RPGcka tak co je posledni dobou dobry? Tak Ufo aftermatch to me chytlo ale treba neco jako nastupce dneska uz hodne staryho diabla? nic me nenapada
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Dr Meduza píše:no nevim trava mi pripada furt stejne zelena
ale treba co se tak kouknu na RPGcka tak co je posledni dobou dobry? Tak Ufo aftermatch to me chytlo ale treba neco jako nastupce dneska uz hodne staryho diabla? nic me nenapada
RPGčka je kapitola sama pro sebe. Já ještě vyrůstal na krokovacích dungeonech (teda vyrůstal... když vyšel Dungeon Master, tak mi bylo 20) a dneska mi tenhle styl her hrozně chybí. Diablo bylo dobrý, dohrál jsem jedničku i dvojku za všechny postavy, ale je to něco jinýho. Spíš taková akční klikačka s lehkým náznakem RPG.
Já teď hraju pokémony, to je ještě RPG staré školy.
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
Pravda ze diablo moc z RPGcka nema no ale je dobry Ale dobrej byl teba i fallout ale ta 3 uz neni ono to chce klasika jenom s jednom clovekem
Ale aspon ze sou nektery MMORPG dobry zadara ted pudu testnout planeshift jen co negdy jednou nainstaluju wokna (na upravu zdrojaku sem linej )
Jsi temné jeskyni, kterou osvětluje jenom měsíc z průrvy ne stropě. Vidíš luk. Můžeš jít na: sever, jih, západ.
VEZMI LUK
OK, vzal jsi luk.
S
Šel jsi na sever.
Jsi na lesní mýtině, která na jihu končí dírou ve skále. Na severu je řeka s provazovým mostem. Vidíš rozzuřenou obludu.
ZASTŘEL OBLUDU
Nerozumím příkazu.
POUŽIJ LUK NA OBLUDU
Nevím co je "OBLUDU"!
POUŽIJ LUK NA OBLUDA.
Nemáš žádné šípy. Obluda zaútočila, jsi mrtvý!
Chceš hrát znovu? (A/N)
N
Tak po těch se mi už zase tolik nestýská, byť jsem jich na spectru taky pár stvořil .
Něco jiného jsou už grafické Point&Click adventury s grafikou, u těch lepších jsem dokázal vydržet spoustu času. Bohužel, poslední takovou byl asi Grim Fandango. Dneska už tenhle žánr moc neletí.
Jsi temné jeskyni, kterou osvětluje jenom měsíc z průrvy ne stropě. Vidíš luk. Můžeš jít na: sever, jih, západ. ...
genialne dost som sa pobavil. dobre boli tie textovky od Fuku.
inak, uz to bude 15 rokov, co som si domov doniesol Didaktik M s monochromatickym (zeleno- bielym) 12" monitorom zn. Philips. k D-80 som sa uz nedostal, na tu dobu stala velmi vela. no a prave v tomto obdobi ma chyta nejaka nostalgia... zhanam (skladam) Amigu 1200HD, ale to sem uz nepatri...
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
Ale patří. Stejně sem už nikdo nic nepíše, tak si z toho můžeme udělat takovej "klub nostalgiků".
S Amigou jsem taky prožil spoustu krásných let a tam právě začala ta éra point & click adventur. Monkey Islandy a tak dále . Dneska už o pořádnou adventuru nezavadíš. Na PC vyjde tak jedna za dva roky a to běžnému adventuristovi nemůže ani v nejmenším stačit. Tedy, výborné adventury pořád vycházejí, jenom je třeba změnit platformu. Na mém kapesním Nintendu DS jsem dohrál perfektní "Another Code" a teď mám rozpracovaný "Lost in blue".
a co teprve 6502 v Atari800, krásna architektura, 2 střadače, 2 index registry a co se stím daly dělat za kouzla, co 2 takty to 1 instrukce, kde se na to hrabe Z80.
Taky jsem si k Atárku udělal v 1988 řadič FD s 5,25" mechanikou, 360kB na disketě, to byla špica.
jestli mas chut zadej si do google vyraz sprinter nebo ti sem muzu dodat linky ale tahle vecicka vychazi z architektury z-80 a zakladni verze tepe na solidnich 25mhz a nejrychlejsi ma 80mhz ...
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Zdravím všechny příznivce Z80. Já mám nejradši stejně PMD85-2 s 8080A. Jen bych měl dotaz: Jak dostat programy z PC (např. hry pro emulátory PMD85) do PMD85? nemá někdo nějaký program, co by to dostal do audio podoby?
X_Files píše:Zdravím všechny příznivce Z80. Já mám nejradši stejně PMD85-2 s 8080A. Jen bych měl dotaz: Jak dostat programy z PC (např. hry pro emulátory PMD85) do PMD85? nemá někdo nějaký program, co by to dostal do audio podoby?
melo by se to dat poslat po kabelu, jestli tam mas rozhrani