jasne chapumiho píše: Kam ti mam poslat definici skinu abys je nastyloval do PCT vzhledu?

V prvnim prispevku mate napsano, ze mate uploadovat jen JPEG nebo PNG. Pro GIF neni knihovna na vytvareni thumbnailu a BMP je uplne od veci.Jack O'Neal píše:nevím čím to přesně je ale dělá mi toto jen u přípony resp. formátu *BMP a *GIFNidzo píše:Ja kdyz si chci uploadnout obrazek, tak mi to napise:
File Name/URL Error Message
1. nidzo.gif Chybí rozšíření GD.
Urcite to bude nejaka kravina, ale co dela spatne???
Oh, aha, stydim semiho píše:V prvnim prispevku mate napsano, ze mate uploadovat jen JPEG nebo PNG. Pro GIF neni knihovna na vytvareni thumbnailu a BMP je uplne od veci.Jack O'Neal píše: nevím čím to přesně je ale dělá mi toto jen u přípony resp. formátu *BMP a *GIF
Ty se hlasis dobrovolne? Vyborne, zdrojaky jsou volne ke stazeni zde: http://coppermine.sourceforge.net/karf píše:K čemu ta galerie má sloužit? Je to pro usnadnění vkládání fotek do threadů? Jestli bude fungovat dobře a trošku se spřehlední a vylepší vzhled, tak to je celkem dobrý nápad. Přece jen ta stránka na zakládání galerie vypadá dost divně - jako z Win 3.11.
Žádně problémy jsem neobjevil. Cookies mam povolené a přihlášení mam automaticky z fora. Nahrávání fotek(y) funguje, na modemu pomalu - divný co.
2Admins: nezlobte se na mě, že tam mam fotku motorky. Chtěl jsem to jen vyzkoušet a až nafotím komp, tak ji přemáznu. Přece jen Q3 skilled je lepší než žlutá
miho píše:Ty se hlasis dobrovolne? Vyborne, zdrojaky jsou volne ke stazeni zde: http://coppermine.sourceforge.net/karf píše:K čemu ta galerie má sloužit? Je to pro usnadnění vkládání fotek do threadů? Jestli bude fungovat dobře a trošku se spřehlední a vylepší vzhled, tak to je celkem dobrý nápad. Přece jen ta stránka na zakládání galerie vypadá dost divně - jako z Win 3.11.
Žádně problémy jsem neobjevil. Cookies mam povolené a přihlášení mam automaticky z fora. Nahrávání fotek(y) funguje, na modemu pomalu - divný co.
2Admins: nezlobte se na mě, že tam mam fotku motorky. Chtěl jsem to jen vyzkoušet a až nafotím komp, tak ji přemáznu. Přece jen Q3 skilled je lepší než žlutá
a hotove upravene kody posli prosim zde:
miho@centrum.cz
Diky