Galerie obrazku -testovaci provoz
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Galerie obrazku -testovaci provoz
Na adrese
http://forum.pctuning.cz/gallery/index.php
bezi testovaci provoz galerie obrazku. Do budoucna planujeme vytvorit nastroj pro usnadneni vkladani odkazu z fora do galerie. Jsou tam jeste nejake nedoladene veci takze na zacatku tam budou urcite nejake problemy. Reportujte prosim v tomto threadu.
Limit velikosti uzivatelskych galerii je pro zacatek nastaven na 20MB.
Ikdyz se jedna o testovaci provoz ukladejte tam prosim pouze obrazky svazane s pocitaci, akcemi PCT atd. Prohresky proti tomuto pravidlu budou trestany kartami zde na foru.
Upozorneni: Galerie pracuje korektne pouze s JPEGy a PNG. Jine graficke formaty tam prosim neposilejte.
Pozor pred uploadem si musite zalozit galerii!
Zname bugy:
1) "Odhlasit" v galerii nefunguje a navic zpusobi nesoulad mezi session v DB a v prohlizeci takze je nutno smazat cookies.
http://forum.pctuning.cz/gallery/index.php
bezi testovaci provoz galerie obrazku. Do budoucna planujeme vytvorit nastroj pro usnadneni vkladani odkazu z fora do galerie. Jsou tam jeste nejake nedoladene veci takze na zacatku tam budou urcite nejake problemy. Reportujte prosim v tomto threadu.
Limit velikosti uzivatelskych galerii je pro zacatek nastaven na 20MB.
Ikdyz se jedna o testovaci provoz ukladejte tam prosim pouze obrazky svazane s pocitaci, akcemi PCT atd. Prohresky proti tomuto pravidlu budou trestany kartami zde na foru.
Upozorneni: Galerie pracuje korektne pouze s JPEGy a PNG. Jine graficke formaty tam prosim neposilejte.
Pozor pred uploadem si musite zalozit galerii!
Zname bugy:
1) "Odhlasit" v galerii nefunguje a navic zpusobi nesoulad mezi session v DB a v prohlizeci takze je nutno smazat cookies.
Naposledy upravil(a) miho dne pon 19. črc 2004, 22:00, celkem upraveno 2 x.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- zombux
- Odborník PCT
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Neříkej mi že to nechápeš.miho píše:Co to znamena nemuzu se prihlasit? Vybouchne ti monitor? Harddisk neudrzi moc a udela pod sebe louzicku? Presnejsi popis prosim.Jack O'Neal píše:bug: nemůžu se přihlásit

Takže to nefunguje

- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
A co kdyz se prihlasis na foru a kliknes na llink:Jack O'Neal píše:Neříkej mi že to nechápeš.miho píše: Co to znamena nemuzu se prihlasit? Vybouchne ti monitor? Harddisk neudrzi moc a udela pod sebe louzicku? Presnejsi popis prosim.Prostě dám v galerii přihlásit, vyplním údaje, dám odeslat, oběví se stránka a tak ne znovu napsáno PŘIHLÁSIT.
Takže to nefunguje
http://forum.pctuning.cz/gallery
mel bys zustat prihlaseny. BTW jaky mas prohlizec?
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Mě ta galerie přijde taková trochu nepřehledná a nefunguje upload
//edit: no dobře, asi funguje, ale hlásí to, že není vytvořená žádná galerie, do které by byl povolen upload
. Asi to je schválně, ale já se v té galerii prostě nevyznám. Asi ji nebudu používat 
//edit: no dobře, asi funguje, ale hlásí to, že není vytvořená žádná galerie, do které by byl povolen upload

Naposledy upravil(a) JanHavlicek dne pon 19. črc 2004, 21:38, celkem upraveno 1 x.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- mhl
- Středně pokročilý
-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
"Seznam clenu" vas hodi na hlavni stranku fora. To menu se bude predelavat.m.h.l píše:jde to prez "Muj profil">Obsah fora PCTzombux píše:nikde nevidim odkaz "zpátky na fórum"
nejlepsi by bylo kdyby se po vstupu do galerie pod tim menu nahore vytvorilo menu gallerie...bylo by to prehlednejsi
...a proc ma jiny vzhled nez PCT forum
Kam ti mam poslat definici skinu abys je nastyloval do PCT vzhledu?
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Galerie prebira login (SID) od fora pomoci cookie takze bez cookie ti to nepojede. Predelavat ten predavaci mechanismus neplanujeme.Jack O'Neal píše:No počkej počkej!!miho píše: Tak to mas pech, fungovat ti to nebude.Nefunguje mi ani přihlášení přímo v galerii.
Přitom tady na fóru to jde OK a taky mám zakázaný cookies.
Takže je chyba na vaší straně
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Viz prvni prispevekcool.user píše:chtel bych se zeptat nikde v galerii jsem se nedocet zdali jsou tam nejaka omezeni na pocet popripade velikost (vsech) fotek??
Dalsi omezeni jedna fotka max 2MB a max rozmer 2048 pixeluLimit velikosti uzivatelskych galerii je pro zacatek nastaven na 20MB.
Naposledy upravil(a) miho dne pon 19. črc 2004, 21:47, celkem upraveno 1 x.
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
aha prehlidl jsem to, velice se omlouvammiho píše:Viz prvni prispevekcool.user píše:chtel bych se zeptat nikde v galerii jsem se nedocet zdali jsou tam nejaka omezeni na pocet popripade velikost (vsech) fotek??Dalsi omezeni jedna fotka max 2MB a max rozmer 2048 pixeluLimit velikosti uzivatelskych galerii je pro zacatek nastaven na 20MB.
0118 999 881 999 119 7253
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele: