Saboteur
Moderátor: Baneshee
- FLiPPY
- Začátečník

Re: Saboteur
vi nekdo jak vyresit problem s tim ze kdyz hraju tak mam aktivini windowsackou listu a po chvili hrani na ni chte nechte kliknu a hra se minimalizuje bohuzel uz nenajede zpatky musim natvrdo vypnout a vsechno projete jet znova
windowed pomuze ale neni to ono
- shadow
- Středně pokročilý

Rozjel jsem Saboteura a mám problém s problikajícími desktop tray ikonami na pozadí (tj. ve hře)
Neznáte příčinu, řešení?
Vista x64, nVidia 196.21.. , hra samozřejmě originál...
Neznáte příčinu, řešení?
Vista x64, nVidia 196.21.. , hra samozřejmě originál...
show must go on..
- shadow
- Středně pokročilý

- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Měl jsem podobnej problém s hodinama ClockX. Taky mi to ve hře blikalo, musely se vždy před hraním vypnout.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Fox_25
- Začátečník

-
Vyřešil někdo problém s pause menu? Když dám pauzu tak hra skočí do widlí a samozřejmě se vypne. Dělá to jak bez cracku tak s crackem. Jinak mám ATI R4870, C2D 8400 6gb ram a Win XP.
- durod
- Středně pokročilý

- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Máš originální verzi? Já takovej problém neměl.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Fox_25
- Začátečník

-
Origo mám, bez beta patche nešla v podstatě ani spustit. Připadal jsem si jako u emulace PS2 kdy jsem se dostal jenom do menu(po patchnutí). Povedlo se mi to teď "opravit" crackem, hra jede normálně. Jenom se objevil nový problém, v určitých lokacích padá FPS na 0-2 a pomůže pauza, počkat cca 10s a zas to jede normálně, ovšem jen na asi půl minuty, pak zas spadne FPS. Co jsem tak pročítal jiné fóra tak mám pocit že EA prostě vydala betu.
- durod
- Středně pokročilý

jinak je pravda,ze na ATI jde hra hure, v porovnani HD5770 proti GTX260 nebe a dudy
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Fox_25
- Začátečník

-
Tím že mám ATInu to tentokrát nebude, hra jede krásně plynule 28-35 Fps na plné detaily a 1920X1440. Prostě jsou tam úseky kde FPS jde na nulu. Zatím to nevadí, ale stát se to při přestřelce tak je to konec.
PS>Všiml si někdo té nízké obtížnosti? Hraju na těžkou a připadá mi to jako nejlehčí v porovnání s mafii, gtasa apd. Mám chuť začít kvůli tomu hru znovu, ale moc se mi nechce protože mám odehráno už přes 3 hodiny.
PS>Všiml si někdo té nízké obtížnosti? Hraju na těžkou a připadá mi to jako nejlehčí v porovnání s mafii, gtasa apd. Mám chuť začít kvůli tomu hru znovu, ale moc se mi nechce protože mám odehráno už přes 3 hodiny.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Obtížnost neni náročná. Většinu času je hrdina spíš nesmrtelnej, ale je pár míst, který jsem musel opakovat i několikrát.
- shadow
- Středně pokročilý

tak hlavně se tam nedá klasicky ukládat hru, takže některé pasáže člověk skutečně musí opakovat (a to včetně třeba jízdy autem na místo určení, pokud v něm není zrovna check-point), což je trochu pruda...
Vůbec bych měl výtku k tomu systému ukládání. Quick-save tam sice je, ale vlastně k ničemu. Když dále hrdina zemře a je skončena mise, hodí ho to do head-quaters (někdy jsem i zmatenej, když se mi znovu loadne hra, kde že se to vlastně loadlo, resp. po skončení jaké mise).
Trochu takový chaos. Ono i ta hra samotná se někdy zvrhne v takový docela chaos. Při přestřelkách a útěcích, což je násobena i tím, že na rozdíl od Asssasin's Creed je pohyb a lezení po střechách, včetně přeskakování, takový dost neohrabaný a hráč i často skočí tam, kam vůbec nechce atd.
Vůbec bych měl výtku k tomu systému ukládání. Quick-save tam sice je, ale vlastně k ničemu. Když dále hrdina zemře a je skončena mise, hodí ho to do head-quaters (někdy jsem i zmatenej, když se mi znovu loadne hra, kde že se to vlastně loadlo, resp. po skončení jaké mise).
Trochu takový chaos. Ono i ta hra samotná se někdy zvrhne v takový docela chaos. Při přestřelkách a útěcích, což je násobena i tím, že na rozdíl od Asssasin's Creed je pohyb a lezení po střechách, včetně přeskakování, takový dost neohrabaný a hráč i často skočí tam, kam vůbec nechce atd.
show must go on..
- Fox_25
- Začátečník

-
Bylo to postprocesingem. Jeho vypnutím jsem si nějakého rozdílu nevšiml, snad by se objevil rozdíl při podrobném zkoumání dvou obrázků s on/off.Fox_25 píše:Prostě jsou tam úseky kde FPS jde na nulu.