Je pravda, že některý byly OEM fortrony (nebo aspoň byly ve stejné krabici);Shit píše:To bych zase netvrdil. Je to + - stejný, záleží taky jakej EC (dost širokej pojem)-HNY- píše: Většina NONAME zdrojů je mírně lepší než EC za stejnou cenu ....
Ty co se dávali do do kejsů kolem roku 2001, tak těm otec opravoval 5V SB (5 ks) model 200/250W (X6SF) a jednomu co jsem měl v descse AT/ATX nedávno (14 dní) taky (5V SB + monitorovací obvod) vybuchlo a to byl počítač jenom pod proudem a nikdo si ho nevšímal- stačilo by aby měl zdroj síťovej vypínač a nic se nemuselo stát.
U ECček záleží někdy na sérii ty z r 2001 se nějak nepovedly.
Jinak dávám SHITovi zapravdu EC nevyrábí jenom shity, některý ECčka jsou celkem slušný.
Největší sranda je že já mám nevím co za zdroj je to 300W, velký trafo, dvojitá izolace, stíněná zásuvka, vnitřní snímání teploty na regulaci ventilátoru, síťovej vypínač, kondíky 470uF, stabilizace 3,3V...
... a celý je to strčený v pěkně díravé kracičce na kterou byla nalepena dodatečne (ne odemě) nálepka EC 300W a nevím co je zač, ale podle mě to EC není
Když namotáš VF trafo tak neni problémDr Meduza píše:A co ten zdroj vyrobyt uplne celej doma![]()
Ale soucastky sou bezne v krame dost drahy
//edit: tohodle si chvíli nevšímejte, zmáčkl jsem edit místo cituj- jsou tady kraviny Ještě povracím smajlíky