Worms armagedon pod win XP profesional!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

ridar
Nováček
Nováček

Re: Worms armagedon pod win XP profesional!

Příspěvek od ridar »

No jasný, to jsem taky nekde v angličtine vykoumal, ale nejde mi do hlavy, jak pak cokoli spustim, kdyz shodim explorer.exe tak mi zmizi totalne vsechno z plochy a vidim jen tapetu, proste se nic neda.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

No říkám, v task manageru dáš novou úlohu a pak se proklikáš ke spouštěcímu souboru wormů. Možná by jen pro .exe stačilo zakázat aero v kompatibilitě, ale to jsem nezkoušel...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
ridar
Nováček
Nováček

Příspěvek od ridar »

Ty vole, já jsem laik :D ... můžeš mi napsat podrobnější návod?
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Hm no jelikož mám už několik let anglický win, tak nevím, jak je to tam přeložené a jelikož nemám teď čas se rozepisovat, tak jsem udělal screeny, podle kterých se snad zorientuješ....

V první řadě jen tak zkus v kompatibilitě pro ten .exe soubor nastavit kombinace těchto dvou možností:
http://img41.imageshack.us/img41/229/propsg.png

A pokud nepomůže, tak shodit ten explorer a pak tady spustit ručně ty wormy:
http://img194.imageshack.us/img194/8979/newtask.png
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“