Worms armagedon pod win XP profesional!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Boris
Nováček
Nováček

Worms armagedon pod win XP profesional!

Příspěvek od Boris »

Mne a ani mojim znamim,co maju win XP nejde spustit Worms Armagedon!Jestvuje na to nejaka finta???
k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0$Ti »

mne to ide v pohode mam WinXP pro SP1
I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

Armageddon nejde, zkus Worms: World Party ta je WinXP Ready
Chillout...
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Zdarec, sem neska nainstaloval Armagedony ale sou hrozne zpomaleny :? staci se mrknout na menu jak vzadu padaj hvezdicky jak padaj skoro az skubane :sad: nevite ci mto je?! mama Win XP SP2 Prof. , zkousel sem kompatibilitu a taky nic ..... drivery mam 77.77
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Walker píše:Zdarec, sem neska nainstaloval Armagedony ale sou hrozne zpomaleny :? staci se mrknout na menu jak vzadu padaj hvezdicky jak padaj skoro az skubane :sad: nevite ci mto je?! mama Win XP SP2 Prof. , zkousel sem kompatibilitu a taky nic ..... drivery mam 77.77
No ja maz zas menu v armageddonech silene zrychleny, alespon to pozadi. Jinak hra šlape bez problémů.
Jo a ty drivery si upgraduj...77.77 jsou hodně starý ovladače, skoro 2 roky...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Speedy FX píše:
Walker píše:Zdarec, sem neska nainstaloval Armagedony ale sou hrozne zpomaleny :? staci se mrknout na menu jak vzadu padaj hvezdicky jak padaj skoro az skubane :sad: nevite ci mto je?! mama Win XP SP2 Prof. , zkousel sem kompatibilitu a taky nic ..... drivery mam 77.77
No ja maz zas menu v armageddonech silene zrychleny, alespon to pozadi. Jinak hra šlape bez problémů.
Jo a ty drivery si upgraduj...77.77 jsou hodně starý ovladače, skoro 2 roky...
sem tam dal 81.89 a stejne to je furt pomaly...
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

to je grafikou, s 6600 má tahle hra problémy, prý s určitou verzí neoficiálních ovladačů ale chodí v pohodě
a_M_D
Nováček
Nováček

Příspěvek od a_M_D »

Mozno trochu OT otazka, no uz som zufaly a nechcem kvoli tomu novu temu! :D Naviac, problemy s kompatibilitou sa tu riesili a vzdy sa niekto pyta nanovo.
Takze, AKO sa v hre prepina hrac (ako to vzdy bolo cez TABulator)!?? :evil:
Chcem si po rokoch zahrat Worms a vo WWP mi to nejde!
Athlon64 3200+ (@ 242*10) 939 Box, MSI K8T Neo2 FIR, 2x512 MB DDR 400, 250GB WD AAJS, Leadtek WinFast A6600 GT TDH (@ 555/1125), SB Live! 5.1, LiteOn 52246S, LG 4120B, Fortron 400W, WXP SP2
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

a_M_D píše:Mozno trochu OT otazka, no uz som zufaly a nechcem kvoli tomu novu temu! :D Naviac, problemy s kompatibilitou sa tu riesili a vzdy sa niekto pyta nanovo.
U kamose sem hral WWP a tohodle problemy sem si taky vsiml...asi to tam poroste nejde
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

a_M_D píše:Mozno trochu OT otazka, no uz som zufaly a nechcem kvoli tomu novu temu! :D Naviac, problemy s kompatibilitou sa tu riesili a vzdy sa niekto pyta nanovo.
jde to taky přes WWP ale mám pocit že už to nejde defaultně ale musíš si najít powerup
ignorelist: kremrole a dezoláti
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

tak to hrajte pres dosbox ,tak behaj dobre vsechny stary hry co se na XP nechytaj :)
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Rostakd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rostakd »

Me to jde v poho na ofiko strankach nebo nekde sem si sosnul nejakej patch a ten umoznil to hrat pod XPckama
Zuben
Nováček
Nováček

Re: Worms armagedon pod win XP profesional!

Příspěvek od Zuben »

Dobrý den , po dlouhé době jsem dostal hut si zahrát staré dobré wormsíky a ono mi to nejde spusti objeví se mi tato tabulka :

Obrázek

, nevíte co s tím ? děkuji
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Nedávno se mi podařilo rozjet i Worms World Party pod Vistama, stačí zkopnout 32bit barvy na 16 a šlapalo mi to jak nic :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Zuben
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zuben »

no já mám XP a updatnul jsem ovladače grafárny a už to fakčí :)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

SpeedyGT píše:Nedávno se mi podařilo rozjet i Worms World Party pod Vistama, stačí zkopnout 32bit barvy na 16 a šlapalo mi to jak nic :wink:
Hej dík, tohle mě nenapadlo a WWP vypadal přesně takhle:
Obrázek
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Zuben
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zuben »

skoušels ty ovladače ? :)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Mě to fungovalo, stačilo jenom dát barvy na 16 bitů. Kámoš k tomu potřeboval ještě zapnout zpětnou kompatibilitu WinXP2 a další věci z tý nabídky a lítalo mu to taky na Vistach x64.
ridar
Nováček
Nováček

Příspěvek od ridar »

Dobrej,

leží mi na srdci jedna záležitost ohledně Worms armageddon.
Samozřejmě jsem nainstaloval wormsy na visty a ted na w7 a děje se mi divná věc. Jakási zmaštěnost grafiky, jakoby 16 bitova nebo co ja vim, proste hnus strakatej.

Jak a co udělat, abych měl normální barvy a moh si zvesela zahrát.

Děkuji za odpovědi, byl bych rád, kdybyste poslali odpověď na mail.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

ridar píše:Dobrej,

leží mi na srdci jedna záležitost ohledně Worms armageddon.
Samozřejmě jsem nainstaloval wormsy na visty a ted na w7 a děje se mi divná věc. Jakási zmaštěnost grafiky, jakoby 16 bitova nebo co ja vim, proste hnus strakatej.

Jak a co udělat, abych měl normální barvy a moh si zvesela zahrát.

Děkuji za odpovědi, byl bych rád, kdybyste poslali odpověď na mail.

Hm, podobný problém jsem měl u bombermana na win7... Vyřešil jsem to tuším tak, že jsem shodil explorer a hru spustil přes task manager přes novou úlohu. Nevím, jestli je i jiné řešení, ale tohle jsem vygooglil :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“