Worms armagedon pod win XP profesional!
Moderátor: Baneshee
- Boris
- Nováček

-
Worms armagedon pod win XP profesional!
Mne a ani mojim znamim,co maju win XP nejde spustit Worms Armagedon!Jestvuje na to nejaka finta???
- k0$Ti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Phate
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No ja maz zas menu v armageddonech silene zrychleny, alespon to pozadi. Jinak hra šlape bez problémů.Walker píše:Zdarec, sem neska nainstaloval Armagedony ale sou hrozne zpomalenystaci se mrknout na menu jak vzadu padaj hvezdicky jak padaj skoro az skubane
nevite ci mto je?! mama Win XP SP2 Prof. , zkousel sem kompatibilitu a taky nic ..... drivery mam 77.77
Jo a ty drivery si upgraduj...77.77 jsou hodně starý ovladače, skoro 2 roky...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sem tam dal 81.89 a stejne to je furt pomaly...Speedy FX píše:No ja maz zas menu v armageddonech silene zrychleny, alespon to pozadi. Jinak hra šlape bez problémů.Walker píše:Zdarec, sem neska nainstaloval Armagedony ale sou hrozne zpomalenystaci se mrknout na menu jak vzadu padaj hvezdicky jak padaj skoro az skubane
nevite ci mto je?! mama Win XP SP2 Prof. , zkousel sem kompatibilitu a taky nic ..... drivery mam 77.77
Jo a ty drivery si upgraduj...77.77 jsou hodně starý ovladače, skoro 2 roky...
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- a_M_D
- Nováček

-
Mozno trochu OT otazka, no uz som zufaly a nechcem kvoli tomu novu temu!
Naviac, problemy s kompatibilitou sa tu riesili a vzdy sa niekto pyta nanovo.
Takze, AKO sa v hre prepina hrac (ako to vzdy bolo cez TABulator)!??
Chcem si po rokoch zahrat Worms a vo WWP mi to nejde!
Takze, AKO sa v hre prepina hrac (ako to vzdy bolo cez TABulator)!??
Athlon64 3200+ (@ 242*10) 939 Box, MSI K8T Neo2 FIR, 2x512 MB DDR 400, 250GB WD AAJS, Leadtek WinFast A6600 GT TDH (@ 555/1125), SB Live! 5.1, LiteOn 52246S, LG 4120B, Fortron 400W, WXP SP2
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
U kamose sem hral WWP a tohodle problemy sem si taky vsiml...asi to tam poroste nejdea_M_D píše:Mozno trochu OT otazka, no uz som zufaly a nechcem kvoli tomu novu temu!Naviac, problemy s kompatibilitou sa tu riesili a vzdy sa niekto pyta nanovo.
Takze, AKO sa v hre prepina hrac (ako to vzdy bolo cez TABulator)!??![]()
- zombux
- Odborník PCT

jde to taky přes WWP ale mám pocit že už to nejde defaultně ale musíš si najít powerupa_M_D píše:Mozno trochu OT otazka, no uz som zufaly a nechcem kvoli tomu novu temu!Naviac, problemy s kompatibilitou sa tu riesili a vzdy sa niekto pyta nanovo.
Takze, AKO sa v hre prepina hrac (ako to vzdy bolo cez TABulator)!??![]()
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Hijacker933
- Začátečník

- Rostakd
- Nováček

- Zuben
- Nováček

-
Re: Worms armagedon pod win XP profesional!
Dobrý den , po dlouhé době jsem dostal hut si zahrát staré dobré wormsíky a ono mi to nejde spusti objeví se mi tato tabulka :

, nevíte co s tím ? děkuji

, nevíte co s tím ? děkuji
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nedávno se mi podařilo rozjet i Worms World Party pod Vistama, stačí zkopnout 32bit barvy na 16 a šlapalo mi to jak nic 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Zuben
- Nováček

-
no já mám XP a updatnul jsem ovladače grafárny a už to fakčí 
- kotas
- Středně pokročilý

Hej dík, tohle mě nenapadlo a WWP vypadal přesně takhle:SpeedyGT píše:Nedávno se mi podařilo rozjet i Worms World Party pod Vistama, stačí zkopnout 32bit barvy na 16 a šlapalo mi to jak nic

GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Zuben
- Nováček

-
skoušels ty ovladače ? 
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě to fungovalo, stačilo jenom dát barvy na 16 bitů. Kámoš k tomu potřeboval ještě zapnout zpětnou kompatibilitu WinXP2 a další věci z tý nabídky a lítalo mu to taky na Vistach x64.
- ridar
- Nováček

-
Dobrej,
leží mi na srdci jedna záležitost ohledně Worms armageddon.
Samozřejmě jsem nainstaloval wormsy na visty a ted na w7 a děje se mi divná věc. Jakási zmaštěnost grafiky, jakoby 16 bitova nebo co ja vim, proste hnus strakatej.
Jak a co udělat, abych měl normální barvy a moh si zvesela zahrát.
Děkuji za odpovědi, byl bych rád, kdybyste poslali odpověď na mail.
Samozřejmě jsem nainstaloval wormsy na visty a ted na w7 a děje se mi divná věc. Jakási zmaštěnost grafiky, jakoby 16 bitova nebo co ja vim, proste hnus strakatej.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

ridar píše:Dobrej,
Hm, podobný problém jsem měl u bombermana na win7... Vyřešil jsem to tuším tak, že jsem shodil explorer a hru spustil přes task manager přes novou úlohu. Nevím, jestli je i jiné řešení, ale tohle jsem vygooglil
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.