Gigabyte EP45-UD3LR / EP45T-UD3LR (775, P45 + ICH10R)

Základní desky firmy ASRock a firmy Gigabyte.

Moderátor: Eddward

Duke90
Začátečník
Začátečník

Re: Gigabyte EP45-UD3LR - problem s bootovanim

Příspěvek od Duke90 »

JJ tak Afterburner ukazuje stejne hodnoty jako Gamer HUD a GPU-Z....
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

no tak je to v poho pak ještě mrkni co máš za zdroj jestli je dost na 12 V větvi ted nevím kolik je potřeba na GTX 260 ale myslím že víc než 25 A :wink:
Duke90
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duke90 »

Nejsem si jistej, jestli jsem to dobre vycetl, ale melo by byt.... 12v na kazde z tech dvou konektoru myslis ze ? Mam tento zdroj - http://www.az-pocitace.cz/z/20913211/fo ... p650-80gln
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

Ahoj, vypadá to na nekonečný restart... tímto problémém sou desky GB známý.... osobně sem se s ním setkal při přetaktování, ale ne v takovém rozsahu aby se to pořád opakovalo... zkusil bych trochu zvíšit napětí ramkám podle toho které máš....
Mnau
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mnau »

Koukám že máme stejný problém :) už jsem to sem jednou psal na fórum, mám EP45 DS4 a dělá mi to to samé, zapnu pc všechny vetraky se roztočí krome CPU větraku ani bios nenabehne, po pár sec sebou CPU větrák škubne ( když ho zapojim jinam tak se normalne toci ) a pc zdechne, pár sec a znova a znova dokola. Předtím jsem měl P35 ta se ale restartovala jenom 3x a pak se resetnul bios a šlo to dal, ale tady to je nekonečny, zkoušel jsem postupne odendavat součastky, grafiku jednu, druhou, disk, ramky, až zustalo samotny cpu a pořad nic, vyndam CPU zkontroluju piny všechno v pořadku, zandam zpatky jenom procak, jede to. Vypnu, znova zapnu a zas to blbne, přitlačim napajeci kabel k CPU a jede to pul minuty a pak chcíp, vyndam kabely, zkontroluju jestli nejsou zaraženy nějaky piny, nic v poho, zandam zpatky, zije to, pridam ramky, zije to, pridam grafiku, zije to, pridam disk, zije to. Vypnu ze to dam zpatky ale jeste to zkusim a zas to nejde, tlačitko Clr CMOS nepomaha, zkusim vyndat baterku a jede to, zandam ji při zapnutym a jede to dal. Už se mi to stalo jednou, potom to ale nějak samo odeznělo na cca půl, 3/4 roku, zase jsem si přetaktoval a v poho a asi před tydnem a pul zase. Jeste než se mi to začne restartovat tak mi pc freezuje, celkově. Obraz, zvuk, myš všechno jako sekany film, nakonec se sekne natrvalo a ja musim restart, ale už ten nekonečnej. Nevím co s tím jednou pomůže to, jednou zase něco jinýho, jinak teploty a vsechno mam uplne v poradku.
CPU: Intel Core i5 2500k CPU Cooler: Noctua NH-C12P GPU: GTX680 MSI Lightning MB: Asus Sabertooth P67
MEM: Kingston HyperX DDR3 8GB 1600 MHz HDD: Samsung 840 PRO 256GB, Seagate 2TB, WDGreen 2TB
SOUND: Asus Xonar D2 + Microlab Solo 6c + Sennheiser PC360 Monitor: Samsung S24A850DW
CASE: Fractal Design Define XL Titanium Grey PSU: Corsair HX750
Duke90
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duke90 »

Toz ja sem to mel tak, ze jel jenom vetrak od zdroje... CPU a grafika - necinne.... No nevim jestli jsem to vyresil, ale vcere jsem si trochu vyhral s F_PANELem na desce.... Pripojoval jsem to podle manualu, nic mene nesla dioda od HDD, tak sem zkusil nasledujici, vse krome speakeru jsem zapojil obracene a vysledek - vsechny diody funkcni + jsem dnes rano uspesne zapl PC, to bylo poprve po asi ctyrech dnech, tak uvidime jak to poslape dal.... A to pry jsou GB desky nekonfliktni...:D.... Co se tyce tech pameti, mrknu na ne hned, pokud tohle nepomuze.....
Duke90
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duke90 »

Tak jenom chci oznamit, ze jsem dnes po druhe zapl PC opet bez problemu, tak to vypada, ze bylo vazne jen spatne propojene....
Duke90
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duke90 »

Tak tohle uz je opravdu na nasrani! Slo to par dni a uz to zase dela bordel! Ty RAMky budou asi vpoho.... Testoval sem a nic, spis mam furt podezreni na tu grafiku, vsiml sem si taky, ze kdyz treba parim a tak, jak se ta grafika proste zahreje vic nez normalne, tak prave potom to nejde druhej den zapnout, aspon si to myslim.... Ty prvni dny co to slo, jsem nic nehral a grafika mela stale svoji teplotu.... ale uz fakt nevim co to muze byt, kdyz se to zapne tak na tom muzu delat cokoliv od rana do vecera a nic se nesere.....:( Jinak mam tyto pameti - http://www.alza.cz/4gb-kit-2x2gb-ddr2-d94800.htm
Richo
Začátečník
Začátečník

Gigabyte EP45T UD3LR - Problém s HD audio

Příspěvek od Richo »

Zdravím.

Mám tuto desku už skoro rok a po připojení předního panelu na konektor HD audio se mi ve sluchátkách objevuje takový divný pazvuk. Během poslouchání to vydá zhruba co dvě minuty takové protáhlé "prdnutí". Zkouším sluchátka zapojené do zadního panelu a prozatím se zdá, že tam to "neprdí". Nevíte čím to může být? Dík.
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Gigabyte EP45T UD3LR - Problém s HD audio

Příspěvek od morke »

Kabel od desky do panelu může indukovat vnitřní rušení PC, tím se do zvuku dostává tento pazvuk.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Richo
Začátečník
Začátečník

Re: Gigabyte EP45T UD3LR - Problém s HD audio

Příspěvek od Richo »

Tak vzadu to je opravdu v pohodě a až budu mít otevřenou bednu, tak se podívám na ten káblík. Dík za radu.
Odpovědět

Zpět na „ASRock a Gigabyte“