Problem s Flash diskem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- heroik
- Začátečník
Re: Zařízení nebylo rozpoznáno
Třeba mi někdo poradí kouzelnej čáryfuk, a pak bude fungovat
Pravda no, ani jsem nic jiného nečekal.. Jinak děnka, zkusím to dát ještě známému jestli by si stím náhodou neporadil..
Já právě myslel, že pokud ji wokna zaregistrujou (jen to oznámení že nebylo rozpoznáno) tak může být problém ještě někde jinde
Pravda no, ani jsem nic jiného nečekal.. Jinak děnka, zkusím to dát ještě známému jestli by si stím náhodou neporadil..
Já právě myslel, že pokud ji wokna zaregistrujou (jen to oznámení že nebylo rozpoznáno) tak může být problém ještě někde jinde
- zombux
- Odborník PCT
no, jediná teoreticky možná oprava je kdyby byl nalomený USB konektor, tak to jde s trochou šikovnosti zapájet zpátky a aspoň z toho vytahat data. jestli je v háji cokoli jiného, tak smolík
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- heroik
- Začátečník
ok, snad to půjde
- Jarda55
- Nováček
-
Problém s flashkou v PC
Dobrý den, mám takový zvláštní problém..
někdy dávno jsem si koupil flashku Corsair Survivor 32GB. Vše šlo v pohodě, až před půl rokem jsem si chtěl na flashku dát nějaká data, připojil jsem ji do PC, ale v PC se mi neukázala.
Myslím to tak, že když ji připojím do PC, všimne si toho a začne instalovat ovladače. Jenže když ji chci rozkliknout, tak se ukáže "Vložte disk do jednotky Vyměnitelný disk (F:)". To znamená, že PC si asi myslí, že tam je, ale přitom si myslí, že tam neni.
Jsem z toho jelen.
někdy dávno jsem si koupil flashku Corsair Survivor 32GB. Vše šlo v pohodě, až před půl rokem jsem si chtěl na flashku dát nějaká data, připojil jsem ji do PC, ale v PC se mi neukázala.
Myslím to tak, že když ji připojím do PC, všimne si toho a začne instalovat ovladače. Jenže když ji chci rozkliknout, tak se ukáže "Vložte disk do jednotky Vyměnitelný disk (F:)". To znamená, že PC si asi myslí, že tam je, ale přitom si myslí, že tam neni.
Jsem z toho jelen.
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s flashkou v PC
Chová se tak ve všech USB portech? Jaký má deska čipset?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Jarda55
- Nováček
-
Ano, chová se tak všude.. zkoušel jsem ji na PC a na notebooku, ve všech dírách. Na PC mám Vistu a ukazuje se mi výše popsané, na ntb mám XP a flashka se tam neukáže vůbec.
Chipset mám nVidia GeForce 6100V
Chipset mám nVidia GeForce 6100V
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nejedná o důležitá data, zkusil bych, zda jde přeformátovat pomocí Killdisku funkcí Kill: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=127&t=165662
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Jarda55
- Nováček
-
No, tak jsem to zkusil, ale PC pořád neví, že tam ta flashka je.
Nemohlo by něco být s HW té flashky?
btw obrázek: http://img98.imageshack.us/img98/2425/38182892.jpg
Nemohlo by něco být s HW té flashky?
btw obrázek: http://img98.imageshack.us/img98/2425/38182892.jpg
- Semtexx
- Nováček
-
Problem s flash diskem
Zdravim. Mam 16gb flash disk od verbatimu a cca pred dvema mesicama sem ho formatoval z fat32 na ntfs. Potom sem ho normalne pouzival az vcera sem ho dal do pc, zobrazil se mi, ale nejde mi nic pretahovat z/na flashku a kdyz dam vlastnosti tak se mi ukazuje kapacita 0Gb. Zkousel sem formatovat i defragmentovat jenze formatovani se nespusti a u defragmentace mi to pise ze nelze provest. Cetl sem, ze kdyz se disk naformatuje na ntfs melo by se pred vytahnutim flashky ze zarizeni kliknout na bezpecne odebrat disk. To sem ne vzdy delal. Nevite nekdo co s tim?
MB: Asus P8P67 PRO CPU: Intel i7 2600k GPU: Gainward GTX 580 Phantom RAM: Kingston 4x2GB 1600MHz Zdroj: Corsair GS800 HDD: WD Caviar Black 640GB
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s flash diskem
Pokud ty date nepotřebuješ zachránit data, použij tento postup na odstranění patyšen: http://jaredheinrichs.com/how-to-delete ... ition.html
Potom znova naformátovat. Pokud to nepůjde, je disk pravděpodobně vadný a reklamoval bych ho. Správce disků spustíš přes start, spustit: "compmgmt.msc /s"
Potom znova naformátovat. Pokud to nepůjde, je disk pravděpodobně vadný a reklamoval bych ho. Správce disků spustíš přes start, spustit: "compmgmt.msc /s"
- Semtexx
- Nováček
-
Diky za rychlou odpoved. Bohuzel sem se zaseknul na tomto : You can verify which disk you want to edit using the “Disk Management Tools”. The Disk management tools can be found by Right Clicking Computer and selecting “Management”.As you can tell from the first screen shot in this post the OEM partition is located on Disk 2. ..... v tomto to najdu jenze tady http://jaredheinrichs.com/wp-content/up ... thumb4.png se mi objevi pouze pevny disk C: jako disko 0 a vymenitelny disk neni nikde. Ve sprave disku se mi ukaze flash disk jako Disk 1 F: necitelny a kdyz postupuju podle tohoto : You must now select the disk with the OEM partition on it. Again in my case it is “Disk 2”. To select the disk you must type “select disk 2”. ..... akorat ze napisu disk 1 tak mi to napise urceny disk je neplatny, neni vybran zadny disk. Nevis co s tim?
MB: Asus P8P67 PRO CPU: Intel i7 2600k GPU: Gainward GTX 580 Phantom RAM: Kingston 4x2GB 1600MHz Zdroj: Corsair GS800 HDD: WD Caviar Black 640GB
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Chová se tak ve všech počítačích i na zadních USB portech?
Ještě bych zkusil vzít flashku do ruky a jemně ji pomačkat a povohýbat v ruce, třeba se uvolnil nějaký kontakt a tohle ji na chvíli oživí. Bohužel to ale vidím na reklamaci.
Ještě bych zkusil vzít flashku do ruky a jemně ji pomačkat a povohýbat v ruce, třeba se uvolnil nějaký kontakt a tohle ji na chvíli oživí. Bohužel to ale vidím na reklamaci.
- Semtexx
- Nováček
-
Bohuzel se tak chova vsude. Vidim to na tu reklamaci no. Kazdopadne diky za snahu.
- Corei5
- Nováček
-
Flash disk nebyl rozpoznán
Dobrý den,
mám takový problém... mám flashku zn. Kingston Datatraveler G2 velikost 8Gb
Po připojení mi Pc napíše...zařízení nebylo rozpoznáno
Ve správci zařízení mi to píše unknown device a ve vlastnostech.. Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Mohl by mi prosím poradit?? Mám tam dost důležitá data... na maturitu atd..
Mockrát děkuji Pavel
mám takový problém... mám flashku zn. Kingston Datatraveler G2 velikost 8Gb
Po připojení mi Pc napíše...zařízení nebylo rozpoznáno
Ve správci zařízení mi to píše unknown device a ve vlastnostech.. Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Mohl by mi prosím poradit?? Mám tam dost důležitá data... na maturitu atd..
Mockrát děkuji Pavel
- Butch
- Středně pokročilý
Re: Flash disk nebyl rozpoznán
Zkousel jsi flashku na jinem pocitaci?
Pokud taky nejede tak to je blbe....
Zkusil bych v tomto pripade program GetdataBack(to v pripade ze by se vyresily vsechny konflikty ve spravci zarizeni a jen si nevidel disk)
Pokud taky nejede tak to je blbe....
Zkusil bych v tomto pripade program GetdataBack(to v pripade ze by se vyresily vsechny konflikty ve spravci zarizeni a jen si nevidel disk)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Corei5
- Nováček
-
zkrátka kamarádka si na tu flashku nechala od někoho skopírovat film a ode té doby to nejde... na jakém koliv počítači to nejde... myslíte ale getdataback for FAT že??
- Butch
- Středně pokročilý
Corei5 píše:zkrátka kamarádka si na tu flashku nechala od někoho skopírovat film a ode té doby to nejde... na jakém koliv počítači to nejde... myslíte ale getdataback for FAT že??
JJ jsou dve verze, jedna je pro fat a druha pro ntfs, flashka bude nejspise fat(byva to standardne)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Corei5
- Nováček
-
Tak jsem si stáhl getdataback for FAt verze 4.22 a tu flashku mi to nenajde... najde mi to jenom moje disky v počítači...
- zombux
- Odborník PCT
asi chcípla...
Pfizer & Moderna inside
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to dělá tohle, je problém v elektronice. Nejčastěji prasklý spoj na datové lince na konektoru.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB