World of Warplanes
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of Warplanes
Zacala verejna beta.
Uz nakou dobu to hraju sem na tieru4 a je to celkem dobry..Porad na tom makaj.
Uz nakou dobu to hraju sem na tieru4 a je to celkem dobry..Porad na tom makaj.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
bracha to hraje uplne od zacatku uzavreny bety a prej to ted dost zlepsili, jsem se s nim o tom bavil ted o vikendu. Ja osobne radsi tanky 
- CyberDeath
- Začátečník

HEAD : Stale hrajes uzavrenou betu kterou ceka zitra rano wipe. OpenBeta otevira az zitra.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo mas pravdu.Ale ted uz je fakt open beta.
Btw free xp z WOT nemuzu pouzit
ve wot mam asi 130K free xp skoda..Dostal sem taky premium ucet.A zlataky uplne zmizeli ze hry.
Btw uz tam sou lidi na tieru 6 to fakt nechapu, protoze byl wipe.
Btw free xp z WOT nemuzu pouzit
Btw uz tam sou lidi na tieru 6 to fakt nechapu, protoze byl wipe.
Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 4. črc 2013, 13:41, celkem upraveno 1 x.
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to lepší než War Thunder ?
Já v tom mám zmatek já jsem myslel, že War Thunder je od vývojářu World of Tanks a ono asi ne, ale je to velice podobné.
Já v tom mám zmatek já jsem myslel, že War Thunder je od vývojářu World of Tanks a ono asi ne, ale je to velice podobné.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to lepsi jak war thunder.
War thunder s jeho zmrvenou ekonomikou, neexistujcim balancem a bugama fakt nemusim.
War thunder s jeho zmrvenou ekonomikou, neexistujcim balancem a bugama fakt nemusim.
- Jds1cz
- Začátečník

Budu se moci přihlásit účtem z WOT?.Již asi 3neděle čekám na pozvánku po vyplnění přihlášky.Diky za odpovědi.CyberDeath píše:HEAD : Stale hrajes uzavrenou betu kterou ceka zitra rano wipe. OpenBeta otevira az zitra.
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
- RiCK
- Začátečník

Jo. WoT, WoWP a WoBS používajú jeden a ten istý účet.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- mouldy
- Pokročilý

Jeste nedavno si tvrdil opak.Je to lepsi jak war thunder.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- Broxik
- Začátečník

Nevidel sem zatim vlakno kde by si casem head neuplivl
)
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
War thunder sem zacinal na 1.27 a bylo to OK pak dali patch 1.29 a uplne zkurvili ekonomiku.Snesla se na ne velka vlna kritiky kvuli cenam oprav,letadel a neskutecnymu grindu.Rekli ze to opravej v dalsim patchi.mouldy píše:Jeste nedavno si tvrdil opak.Je to lepsi jak war thunder.
Ted vysel dalsi patch a co udelaj?Zase zvysej ceny oprav nekde o nekolik stovek %
War thunder ted stoji uplne za hovno.
Spitfire IX 24000 opravy?Clovek musi dat aspon 4-5lidi v HB mega demence...
Taky uplne zkurvili kompletni USA strom a 90% letadel je bugnuta a nepouzitelna v HB a zda se, ze je to vubec netrapi.
A to ani nemluvim, kdyz si clovek koupi premium letadlo za realny prachy a pak zjisti, ze to letadlo je absolutne nepouzitelny ve hre...A to uz trva radu mesicu.
Proste war thunder de do srac***.
- Maxtor
- Začátečník

-
WT ale vzdycky takovy bylo. nevim kde je problem.. divna oskliva hra, coz se po spusteni mapy trochu zmeni, nicemene pocit horkosti zustava porad.. o to vetsi, kdyz po 10min letu vlastni nepotkate ani ň a vlastne tak nejak - nudaaaaaaa
V kazdem pripade tady jsme v tematu o WoWptakze stahujte a hodnotte WoWp...
V kazdem pripade tady jsme v tematu o WoWptakze stahujte a hodnotte WoWp...
- Maxtor
- Začátečník

-
Jinak teda me prvni dojmy.. ted jsem to zapl a dal par her.. WR17 - 1/6.. GUI moc nechapu.. zmatek a neprehlednost.. vyzkum zmateny.. moc e v tom nevyznam.. celej vyzkum je divnej.. po dlouhym premlouvani presli ve WoT na horizontalni strom, tak proc do letadel zase pro srandu nevrazit vertikalni ze.. 
Ve hre to vypada dobre.. co by ne.. docela se me to libi a mohla by to byt na chvili sranda, ale GUI je pro me teda katastrofa ve ktere se moc neorientuju.. dost mi to pripomina WarThunder, coz je pro me zklamani a cesta do pekel.. uz jen to, ze vlastne neexistujou stromy s DMG po hre jako ve WoT..
Obchod funguje zatim tak, ze nakupujete jak sileni.. munici mate ve skladu ale prodavat nic nelze, protoze zadny sklad vlastne nexistuje.. stejne tak kasarna.. prodat letadlo je nesmysl protoze posadka zmizi i s nim aniz by bylo mozne ji kamkoli schovat..
Jiak teda nutno poznamenat, ze ve vyvoji enginu na kterym celou tu trojici her maj drzet, se posouvaj kupredu.. ve hre to vypada fakt dobre..
Zeptam se trochu jinak.. co je vlastne ucelem hry.. vsichni tam zmatene litaj po cely mape.. strilej do nejakych baraku na zemi.. z niceho nic to v pulce hry rekne ze enemy ziskal prevahu a konec.. nechapu..
Nahodte sem nekdo kdo to hrajete dyl, co a jak.. nejaky hints, protoze zatim slychavam jak je nutny to hrat na joysticku, coz me ale vzhledem k 3rd person pripada uplne mimo misu, stejne tak kdyz vidim tu fyziku a letadla ktera zataceji po horizontu upne rovne, bez nakloneni (aniz by se jim alespon pohla smerovka).. nevim no..
Rad si poslechnu jak se to hraje..
EDIT:
Jinak k tomu sdruzenemu uctu.. hodne to souvisi s tim, jak porad WG tvrdi, ze jde o komunitu a hrac je na prvnim miste.. bude to fungovat tak, ze abyste si WoWp priradili k WoT musite jim za to zaplatit.. ucastnici bety budou mit vyhodu v tom, ze dostanou nejaky goldy do zacatku, aby tuhle vec mohli udelat zadara.. new-commers smula.. pekne zaplatte.. komunito..
Ve hre to vypada dobre.. co by ne.. docela se me to libi a mohla by to byt na chvili sranda, ale GUI je pro me teda katastrofa ve ktere se moc neorientuju.. dost mi to pripomina WarThunder, coz je pro me zklamani a cesta do pekel.. uz jen to, ze vlastne neexistujou stromy s DMG po hre jako ve WoT..
Obchod funguje zatim tak, ze nakupujete jak sileni.. munici mate ve skladu ale prodavat nic nelze, protoze zadny sklad vlastne nexistuje.. stejne tak kasarna.. prodat letadlo je nesmysl protoze posadka zmizi i s nim aniz by bylo mozne ji kamkoli schovat..
Jiak teda nutno poznamenat, ze ve vyvoji enginu na kterym celou tu trojici her maj drzet, se posouvaj kupredu.. ve hre to vypada fakt dobre..
Zeptam se trochu jinak.. co je vlastne ucelem hry.. vsichni tam zmatene litaj po cely mape.. strilej do nejakych baraku na zemi.. z niceho nic to v pulce hry rekne ze enemy ziskal prevahu a konec.. nechapu..
Nahodte sem nekdo kdo to hrajete dyl, co a jak.. nejaky hints, protoze zatim slychavam jak je nutny to hrat na joysticku, coz me ale vzhledem k 3rd person pripada uplne mimo misu, stejne tak kdyz vidim tu fyziku a letadla ktera zataceji po horizontu upne rovne, bez nakloneni (aniz by se jim alespon pohla smerovka).. nevim no..
Rad si poslechnu jak se to hraje..
EDIT:
Jinak k tomu sdruzenemu uctu.. hodne to souvisi s tim, jak porad WG tvrdi, ze jde o komunitu a hrac je na prvnim miste.. bude to fungovat tak, ze abyste si WoWp priradili k WoT musite jim za to zaplatit.. ucastnici bety budou mit vyhodu v tom, ze dostanou nejaky goldy do zacatku, aby tuhle vec mohli udelat zadara.. new-commers smula.. pekne zaplatte.. komunito..
- Jds1cz
- Začátečník

Tak jsem taky odehrál pár bitek a s lítostí oznamuji že nic moc.1.Špatně se to ovládá nebo se mi to zdá jsem zvyklej na WT.2.Samozřejmě mi to hází k lepším érům takže moje doba přežití je do prvního kontaktu s nepřítelem.3.Jak je napsáno výše je to takový celkově zmatený jak výzkum tak nákup.Snad si zvyknu když u toho ještě nějakou dobu vydržím.Dobrý polet. 
- Maxtor
- Začátečník

-
No a u toho urcite jeste vydrzim.. poslechnu si prvni dojmy a rady.. pak uvidime.. jde o to jak nastavej ekonomiku, protoze prevody free expy apod by byly fakt fajn vec pro podporu poradnyho valceni ve WoTku..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja nemam problem.Uz sem zas na tieru4 u rusu a USA.
- Jds1cz
- Začátečník

Tak vyřešeno zablokovaly my účet pro pasivitu ve hře ,prý jsem robot.Co ted'? 
- Thellwin
- Administrátor

Urychleně jim napsat, ať to rychle zavedou i do World of Tanks ...
A teď vážně - napiš na support a řeš to s nima, nic jiného ti stejn nezbyde, tady na fóru ti těžko někdo pomůže.
A teď vážně - napiš na support a řeš to s nima, nic jiného ti stejn nezbyde, tady na fóru ti těžko někdo pomůže.
Goldnoob team proud member!
- Jds1cz
- Začátečník

No samozřejmě jsem napsal a jsem zvědav co se bude dít.Toto mi dorazilo na mail.
Greetings Player,
This is an automated e-mail to inform you that following our internal audit, your account was suspended due to the violation of chapter 4.04 of our game rules.
You can read more about them on the following page: http://forum.worldofwarplanes.eu/index. ... ame-rules/
Please note that our decision is based on a very thorough investigation. Nevertheless, if you still wish to continue to play the game, please contact our customer service department at https://support.worldoftanks.eu/
We are sorry that we had to take such a hard decision, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.
Regards,
Wargaming Europe
Customer Service Team
A toto mi dorazilo po napsání na podporu.
Jds1cz,
děkujeme za kontaktování naší zákaznické podpory. Toto je automatická odpověď potvrzující, že jsme obdrželi váš požadavek. Náš zástupce vás bude kontaktovat v co nejkratší možné době. Podrobnosti požadavku jsou uvedeny níže. V případě, že na tento požadavek již nebude možné odpovědět, uveďte ID tohoto požadavku v požadavku novém.
ID požadavku: JNW-378-52029
Předmět: Mám zablokovaný účet a nevím proč.
Kategorie: Podpora herních účtů
Stav vašeho požadavku nebo odpověď na něj si můžete zkontrolovat online na stránkách zákaznické podpory: https://support.worldoftanks.eu/Tickets ... -378-52029
S přáním hezkého dne,
Wargaming.net
Greetings Player,
This is an automated e-mail to inform you that following our internal audit, your account was suspended due to the violation of chapter 4.04 of our game rules.
You can read more about them on the following page: http://forum.worldofwarplanes.eu/index. ... ame-rules/
Please note that our decision is based on a very thorough investigation. Nevertheless, if you still wish to continue to play the game, please contact our customer service department at https://support.worldoftanks.eu/
We are sorry that we had to take such a hard decision, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.
Regards,
Wargaming Europe
Customer Service Team
A toto mi dorazilo po napsání na podporu.
Jds1cz,
děkujeme za kontaktování naší zákaznické podpory. Toto je automatická odpověď potvrzující, že jsme obdrželi váš požadavek. Náš zástupce vás bude kontaktovat v co nejkratší možné době. Podrobnosti požadavku jsou uvedeny níže. V případě, že na tento požadavek již nebude možné odpovědět, uveďte ID tohoto požadavku v požadavku novém.
ID požadavku: JNW-378-52029
Předmět: Mám zablokovaný účet a nevím proč.
Kategorie: Podpora herních účtů
Stav vašeho požadavku nebo odpověď na něj si můžete zkontrolovat online na stránkách zákaznické podpory: https://support.worldoftanks.eu/Tickets ... -378-52029
S přáním hezkého dne,
Wargaming.net
- Maxtor
- Začátečník

-
jj.. klasika.. nestresovat.. nevim jestli WoWp dela replaye, ale u WoT se nesouhlasy s trestem resi vytvorenim ticketu a zaslanim pripadneho replaye, pokud jde o konkretni hru..