This will be your name in World of Tanks. Use Latin characters and digits.
tohle mají u registrace
regnul jsem se, vyplnil jejich test(celkem zajímavý) a čekám co napíšou
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Ten ten byl peknej, ale podle me spis jen pro info aby vedeli jaky lidi se tam hlasi..protoze nazor na hru potrebujou jak od cloveka co hral treba deset let IL2 tak od cloveka kterej neumi zapojit pocitac
Gratuluju k vybrani, sam si to asi zapnu nejlepe na open betu, pokud bude stejnym stylem jak beta WoT (goldy), tak si zahrat a pak to zahodit.
Jsem zvedavej jestli se pouci z chyb a udelaji MM co dava smysl. I kdyz u letadel to nemusi byt tak zhavy, nepredpokladam ze nejaky z nich ma pancir co by jiny neprostrelilo
Ty battleships by mohli být sranda, ještě mě teď napadlo že je tu vlastně další wowko
Mno já teda žádné goldy nedostal.
Jinak ve hře je nutné toho hodně vychytat, jako třeba samotné zbraně a jejich poškození, množství získávání creditů (TierVII a výše je prakticky skoro nemožné uživit). S Tierem IV člověk často vydělá víc než s TVII. Ale to jsou drobnosti co určitě doladí.
V každém případě je hra mnohem lepší než tanky, v tom, že tady neexistuje campování. Kdo se někde zašije má ze hry houby a nijak si tím nepomůže. Základem je teamově se držet spolu a navzájem se krýt a to je právě to co jsem očekával. Už žádní debilní campři, žádné posraté Artyny co ničí jednoho nepřítele za druhým z opačného konce mapy. Tady je to hlavně na vlastním manévrovacím umění a na tom zda tým spolupracuje. I když se to teda většinou svrhne v nekontrolované souboje uprostřed mapy, ale to je zase o tom že se lidi učí hrát a zatím nějaké taktizování ve hře není. Kdo se chce zašít, nebo jít na vlastní pěst většinou nemá nejmenší šanci.
Chápu ale, že některým lidem zvyklým čekat na to co udělají ostatní a jenom využívat situace to nebude vonět. Tady se pasivita nevyplácí narozdíl od tanků.
Přijde mě to trochu méně náročné. Mapy jsou sice mnohemm větší, ale je tam zase méně objektů/budov, které jsou navíc méně detailní. Ale třeba modely letadel mě přijdou dost nedetailní, takže bych spíš čekal, že ještě ani nemají uplně pořešenou grafiku v beta verzi.
Tak už taky hraju a baví mě to.. Ale ovládání je celkem těžké, někoho sestřelit je hodně těžké
Ja doufam ze (i kdyby to mel byt premium) se dockame Horten Ho 229 a jestli to bude mit i sve skutecne letecke schopnosti tak stim bych si i zalital ...az poridim joistick .... po par hrach se da zvyknout na kalvesnici+mys nebo jen klavesnici ale neni to ono a stale tomu chybi ten cit.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Mě se tohle proti tankům líbí hlavně v tom, že není nejdůležitější kempit
Hovadina, ovládanie naprd, náročnosť vzhľadom na grafiku úplne nezmyselná (počas bitvy to kľúdne zožerie 2,5-3GB. RAM), seká to a ešte raz ovládanie je úplne debilné. V porovnaní s takým War Thunder... sa to ani nedá porovnať
BigWorld engine je proste naprd, vysoká náročnosť pri slabej grafike
Tak sem to vcera zkusil . Da se rict poprve od te doby co zmenily tu fyziku kdy to bylo ? asi v 0.4.2 ?
A je to teda mnohem lip hratelne nez drivjejsi verze ... dokonce semi podarilo uz 5 sestrelu a ceka me spousta free expu .
Ale narocnost je horsi nez u WoT .. ALespon v kritickych situacich ... WOrld of Warplanes hraju na nizzsi detaily nez wot a stejne mam v kritickych situacich obrovske propady ... holt slabe CPU bez OC ... kde je ten richland ?
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN