Mám ve skříni špatný průtok vzduchu?

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
kery-
Nováček
Nováček

Re: Mám ve skříni špatný průtok vzduchu?

Příspěvek od kery- »

Teď jsem našel tohle:

"Prvního půl roku - oprava nebo výměna požadovaná kupujícím
Během prvního půl roku od převzetí věci si kupující může vybrat mezi opravou a výměnou, a není-li to možné, tak mezi slevou a odstoupením od smlouvy. Podmínkou však je, že kupující před převzetím věci o vadě nevěděl nebo ji sám způsobil"

Takže to znamená že dnes můžu dojít do CZC, podat RMA a říct jim aby do formuláře napsali že požaduji rovnou výměnu za jiné zboží s tím, že si připlatím?

Nebo mám žádat o opravu, a pokud to nebude možné a budou mi zboží chtít vyměnit za nový kus, tak že to nechci a chci odstoupit od smlouvy?

Nejraději bych už nakoupil jinde než u CZC, v úvahu by přišla Alza kde měl bratránek 3 bezproblémové reklamace, máme tu pobočku a lidi jsou tam v pohodě, s CZC je ta zkušenost dost mizerná. Takže bych nejraději tu druhou možnost (protože bych mohl nakoupit jinde, zdá se mi že CZC ty reklamace vyřizuje tím že se m ivrátí vždy nějaký repas označený jako "nový kus"

Co myslíš že by bylo nejlepší nechat napsat do té RMA? Díky..

Jo a ještě pokud zažádám o opravu a pošlou mi nový kus, co mám dělat? Zboží nepřevezmu a nechám si napsat nějaký papír že s vyřízením reklamace nesouhlasím prostě nějaké "odvolání"?
NEAKTUÁLNÍ CPU AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz MB Gigabyte GA-990FXA-UD3 RAM Kingston HyperX Genesis Grey 8GB(2x4GB) 1600MHz VGA MSI R7850 HD 2GB 900/4800MHz Twin Frozr III HDD Samsung HD103SJ 1TB Zdroj OCZ ZT Series 750W LCD Samsung SyncMaster SA550 27" Case CoolerMaster Storm Scout Cooling GELID Solution Tranquillo + 3x120mm CoolerMaster Red
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Tou výměnou se myslím samozřejmě výměna za stejný kus. Vyměnit za něco jiného pouze přes odstoupení od kupní smlouvy. Takže pokud to má do půl roku můžeš ho nechat vyměnit nebo opravit. Pokud by to nešlo tak, až pak dostaneš peníze z5.

Jednoduše nepřevezmeš odvoláš ne na občanský zákoník, kde je dáno že ti to do půl roku po koupi musí vyměnit.
kery-
Nováček
Nováček

Příspěvek od kery- »

A mám přitom něco podepsat? Aby to pak nenechali uležet třeba na 2 měsíce a ještě mi nenaúčtovali skladné. Sorry že furt otravuju ale už to chci nějak vyřešit tak se radši takhle ptám..

Takže tam dojdu, zažádám o opravu. Oprava sice jde, ale z ekonomických důvodů to vyřeší výměnou. Já tam dojdu, řeknu jim že nový kus nechci že jsem chtěl opravit tamtem. Řeknou mi že to nejde. Já se budu hádat. Co dál? :D
NEAKTUÁLNÍ CPU AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz MB Gigabyte GA-990FXA-UD3 RAM Kingston HyperX Genesis Grey 8GB(2x4GB) 1600MHz VGA MSI R7850 HD 2GB 900/4800MHz Twin Frozr III HDD Samsung HD103SJ 1TB Zdroj OCZ ZT Series 750W LCD Samsung SyncMaster SA550 27" Case CoolerMaster Storm Scout Cooling GELID Solution Tranquillo + 3x120mm CoolerMaster Red
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Já v CZC nikdy neměl problém (v Alze teda jsem jakž takž taky dosáhl svýho, ale arogantní chování techniků, věty typu děte s tim do ... autorizovanýho servisu, řešení RMA vždy přesně 30/31. den, atd.) v CZC mi šli vždycky na ruku. Když jsem chtěl vyměnit v RMA disk z PATA na SATA, udělali tak na místě. RMA zdroje, výměnou na místě. Výměna myši, co se dlouho nevyrábí za 10 dní, ...

Prostě bych tam šel, Dobrý den, měl jsem problém s tímhle zdrojem, dali jste mi ten samej, má tu samou vadu. Mohli byste mi dát jinej, tenhle už mně sere.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“