CoD na GameZone
Moderátor: Baneshee
- Slezman
- Středně pokročilý

- J X P
- Středně pokročilý

jj, presne ... nedavno se do mne oprel borec, protoze jsem jim znemoznoval ukradeni vlajky, ze jsem kemper a jak me to muze bavit .... jakmile jsem se odpojil o vlajku jsme okamzite prisli, protoze ostatni nekde litali ... zaklad je v kvalitni obrane a udernem komandu, ktere vi kudy a jak se zbavit obracu. Nekdy je to skore az smesne .... 25:2 apod. Staci totiz dobehnout a obsadit souperovu zakladnu, obsadit jejich tanky a pak .... takova hra me osobne ale nebavi.
jinak jsem s kamosem vcera oprasil starou taktiku leziciho a kleciciho strelce ... borec nabeh a dostal to ze 2 hlavni ... umrel jsem za tu dobu jen 1 a to je co rict, pri tom masakru, co tam byl
.
jinak jsem s kamosem vcera oprasil starou taktiku leziciho a kleciciho strelce ... borec nabeh a dostal to ze 2 hlavni ... umrel jsem za tu dobu jen 1 a to je co rict, pri tom masakru, co tam byl
---
- 3lemen7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- 3lemen7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Killmistr
- Začátečník

No nevim. Vcera v noci jsem si dal Harbor. Obcas se strefim do doby, kdy to hraje dost lidi co maji pred jmenem =WASP= a musim rict, ze to je docela peklo. Nekteri z nich jsou docela dobre sehrani. Chodi spolu a jeste dobre miri
... Myslim, ze ten trening je docela dulezitej. Kdyz nebudete sehrani, tak vase sance na uspech docela klesnou. Slezman urcite vi o cem mluvim
...
- Slezman
- Středně pokročilý

- Pitrs
- Začátečník

světlušky
Tak to jsem fakt netusil ze to jde to je to potom nemuze bavit kdyz jsme my normalni tak snadnej cil .
CPU :AMD 2200MHz : ASUS A7VX8 :RAM 2x 512/333 MHZ :GRAFIKA ATI RADEON 9800 Pro 128 MB/256 bit :HDD - WD 60GB + 40GB Seagate : CD-ROM ASUS:CD-RW ASUS:Zvukovka SB LIVE 5.1: MONITOR 19" ADI
CPU :AMD 2200MHz : ASUS A7VX8 :RAM 2x 512/333 MHZ :GRAFIKA ATI RADEON 9800 Pro 128 MB/256 bit :HDD - WD 60GB + 40GB Seagate : CD-ROM ASUS:CD-RW ASUS:Zvukovka SB LIVE 5.1: MONITOR 19" ADI
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jj, s waspama je to pekloKillmistr píše:No nevim. Vcera v noci jsem si dal Harbor. Obcas se strefim do doby, kdy to hraje dost lidi co maji pred jmenem =WASP= a musim rict, ze to je docela peklo. Nekteri z nich jsou docela dobre sehrani. Chodi spolu a jeste dobre miri... Myslim, ze ten trening je docela dulezitej. Kdyz nebudete sehrani, tak vase sance na uspech docela klesnou. Slezman urcite vi o cem mluvim
...
- J X P
- Středně pokročilý

je je, tebe killmistre si pamatuju, celkem casto na sebe narazime .... dewil je dost proflaknuty nick, tak nevim ... me hledejte jako BlBr JXP ... nijak zvlast mi to nejde, ale nekdy zatapim i tem klanum ... jen mi vadi, ze se porad votuji ty stejne mapy a pokud je klan zna, vazne nema nikdo sanci ... zvlast, kdyz jsou jeste na TeamSpeaku ... prijde mi to pro ne ale jako ztrata casu ... tak priste pujdeme aspon z PCT fora do jednoho tymu ... mozna i ten TeamSpeak by se bodnul ... uvidime, zalezi na vas .... a UO je super, jen nesmi mistnost vytvaret nejaky ignorant co nevi jak automaticky vyvazovat tymy. 12:7 nejsou vyrovnane podminky
.
---
- frost.silenec
- Začátečník

Ten koren je bratr?ElCon píše:Tak do toho pudu...Znám ještě s Dewilem jednoho kořeně, kterej by to smažil taky...je to dobrej nápadDewil píše: Me taky... Nemusi to byt tak prisnyTento vikend sem hral skoro celej na gamezone...
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- frost.silenec
- Začátečník

Asi tak njak podle mne se CoD k MP moc nehodi. Ale SP neni spatnej. Uvidime jakej bude dalsi dil treba se mi bude lybit.Dewil píše:http://forum.gamezone.cz/index.php?showtopic=4010 doporucuji precist...
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Trosku sem toto tema prejmenoval, aby nam to zase nekdo nelockl... 
Nevite nekdo, jak se da aspon vypnout to slunicko?? Sem nekde cetl, ze to je povoleny a navic to ani neni jako nejakej cheat... spis vidite protivniky hur...
BTW. Co Vas bavi vic? CoD normal, nebo UO??? Me urcite UO - sprint, granaty, samopaly, vozidla, mapy.
Nevite nekdo, jak se da aspon vypnout to slunicko?? Sem nekde cetl, ze to je povoleny a navic to ani neni jako nejakej cheat... spis vidite protivniky hur...
- Slezman
- Středně pokročilý

suxxxxxxxxxxx, tedka pred LANkou a už se nám američani začinají vrtat v configuDewil píše:Nevite nekdo, jak se da aspon vypnout to slunicko?? Sem nekde cetl, ze to je povoleny a navic to ani neni jako nejakej cheat... spis vidite protivniky hur...![]()
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Matias
- Začátečník

-
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A me se ta lan nejak tyka??Slezman(CZE) píše:suxxxxxxxxxxx, tedka pred LANkou a už se nám američani začinají vrtat v configuDewil píše:Nevite nekdo, jak se da aspon vypnout to slunicko?? Sem nekde cetl, ze to je povoleny a navic to ani neni jako nejakej cheat... spis vidite protivniky hur...![]()
- Slezman
- Středně pokročilý

- Bomba
- Začátečník

- Slezman
- Středně pokročilý

- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty si sefSlezman(CZE) píše:heh, takze jsem se potkal s JXP, mozna bysme tenhle thread mohli prejmenovat na "CoD na Gamezone" a obcas se tady svolavat