Nokia 6230 / 6230i
Moderátor: CageJ
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nokia 6230- nelze nahrávat přímo na kartu
Mám problém: V bluetooth menu (software na pc) mám pouze vidět složky paměti v telefonu. Takže když nahrávám do telefonu muziku,nebo obrázky, musím nejdřív nahrát do paměti telefonu písničku po písničce pouze ve velokosti 5 mb a pak v galeri v telefonu přesunout na kartu. Zkoušel sem reinstal softwaru, ale nic nepomohlo. Na pc prostě kartu nevidim. Jen pamět telefonu. Ten Bluetooth je nějakej Noname. Prosím poradte.
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Kup si čtečku MMC a máš vystaráno. Přenášet na MMC via Bluetooth nějaké větší soubory ( MP3 ) je stejně nepříjemně pomalé. 
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Rider Diver
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Převod klasického videa(mpg, wmv, avi) do .3gp Nokie 6230
Chtěl bych své video spustit v telefonu. Existuje software na konverzi z mpeg, avi nebo wmv do telefonem podporujícího formátu 3gp? Díky Lama 
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Na to jsem viděl program s názvem "3GP to AVI". Zkus tento název vyhledat googlem, určitě něco najde. 
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Rider Diver
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jsem fakt Lama. Děkan
http://www.tomdownload.com/multimedia_d ... _codec.htm
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nokia 6230 firmware
zdravim, nevite nekdo o nejake strance kde je novy firmware na stazeni na 6230???diky
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Máš s telefonem nějaké problémy? Jestli ne, tak bych neměnil, protože nové firmwary nejsou moc povedené.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No oni v tech starsich jsou taky chyby - me napriklad ukazuje blbe volny misto a celkovou pamet telfonuprf.KuBA píše:Máš s telefonem nějaké problémy? Jestli ne, tak bych neměnil, protože nové firmwary nejsou moc povedené.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ehm - s tim fotakem asi nic moc nespravis - mas telefon ne zrcadlovku a to ze je obraz pri pohybu rozmazany nespravi nic, je to naprosto normalni (zvlast za spatneho svetla)PAN_Kravata píše:treba fotak se mi zda ze foti nejak spatne je to takove rozmazane treba pri pohybu.ja ten novejsi firmware na netu nikde nemuyu najit
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hynchenzo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nokia 6230 + PC program
Zdravim. nepoznate nejaky program na editaciu a prezeranie obsahu mobilu okrem toho co dodava Nokia a Oxygenu? Dik.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Treba MobilEdit! je imho velice kvalitni...

- mailer
- Začátečník

-
USB kabel na Nokiu 6230i
Caute, neviete niekto zohnat schemu zapojenia pre usbkabel na nokiu 6230i ?
CPU: E6850 3GHz, MB: ASUS P5Kpro, RAM: 4x 1024MB DDR2 800 Corsair C4DHX 4-4-4-12, ASUS RX3850 512MB, HDD:WD Caviar Black 1TB, DVD-RW: LG 4163, PSU: Enermax Liberty 500W
- hop2286
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Neni lepsi propojit to pres infra nebo bluetooth, kdyz to mobil podporuje?
Kdyz zmenis mobil, kabel ti bude k nicemu.
Navod na vyrobu IrDA http://pavouk.comp.cz/hw/irda.html
Kdyz zmenis mobil, kabel ti bude k nicemu.
Navod na vyrobu IrDA http://pavouk.comp.cz/hw/irda.html
- mailer
- Začátečník

-
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MSI BToesmailer píše:dik, a aky bluetooth by som si mal kupit, pozeral som ze maju nejake okolo 700kbps ale aj 3mbps od MSI, ale tem 3mbps je na usb1

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
Nokia 6230i - format hudby
chtel jsem se jen zeptat majitelu nokie 6230(i), v jakem formatu maji v mobilu hudbu. ja kopiruju normalne z pocitace jak ji tam mam, ale cca 110 pisnicek mi pripada malo na 512mb kartu. tak bych se chtel zeptat jestli vite o nejakem vyhodnem kompromisu. zkousel jsem aacPlus, ktere sice bylo male a kvalitni, ale mobil to (narozdil od winampu) neprehral.
diky za napady.
diky za napady.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Používám normálně MP3 a 110 písniček je imho docela dost, já jich mám na 256 MB asi 47. Spíš bych (pokud to přežiješ) u MP3 zvětšil kompresi.