Project: Decent Wood (20.4.2013)
Moderátor: L4mka
- jamesbond007
- Nováček
Re: Project: Decent Wood
http://brass-grilles-shop.co.uk/wooden- ... d-71-c.asp
Nasel jsem ti dubove ventilacni mrizky, ale je to anglicky.
ZOTAC H77-ITX WiFi,Cpu i5 3570k, Kingston HyperX 8Gb ram, Kingston HyperX 128Gb SSD,
- Prometheus
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tady bych použil vodníka... na bočnici rad např moru a měl by si po starostech. Pak by stačil jeden 120mm fan pro výfuk a zajištění cirkulace uvnitř.
Vždy prodávám i jinde.
- kubik5
- Nováček
-
Heh parádnejamesbond007 píše:http://brass-grilles-shop.co.uk/wooden- ... d-71-c.asp
- kubik5
- Nováček
-
To je jasné, že najlepší by bol vodník, aj ho mám v pláne ale momentálne na to nemám ani čas ani prostriedky... preto to chcem vyriešiť so vzduchom.Prometheus píše:Tady bych použil vodníka... na bočnici rad např moru a měl by si po starostech. Pak by stačil jeden 120mm fan pro výfuk a zajištění cirkulace uvnitř.
- kubik5
- Nováček
-
Nový chladič pre chipsety (1U), ešte ho bude treba trošku dopasovať. 450g slušná váha Som zvedavý čo to spraví s teplotou.
- kubik5
- Nováček
-
Re: Project: Decent Wood (26.3.2013)
Ešte musím kúpiť jednu h70, nejakú expanzku a radiátor, uvažujem nad 3x120mm celomeďený, som zvedavý čo to povie..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Karlos.s
- Mírně pokročilý
Re: Project: Decent Wood (20.4.2013)
ta věc na obrázku má být čerpadlo?
Není nic horšího než rádoby kompletní /integrované řešení od Corsair, Thermaltake, atd. Já jen abys nebyl zklamaný.
Jestli to myslíš s vodou vážně, tak se poohlédni na fóru, je tu dost vláken. Čerpadlo určitě Laiing nebo jeho klony.
Není nic horšího než rádoby kompletní /integrované řešení od Corsair, Thermaltake, atd. Já jen abys nebyl zklamaný.
Jestli to myslíš s vodou vážně, tak se poohlédni na fóru, je tu dost vláken. Čerpadlo určitě Laiing nebo jeho klony.
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- kubik5
- Nováček
-
Je mi jasné že to nie je nič moc, každopádne dúfam, že to bude lepšie a tichšie ako tie freezre čo tam sú teraz. Ak to bude moc zlé tak pôjdem do poriadneho vodníka.
- TOC
- Začátečník
To jsi měl už původně...
Tohle je na nic na údržbu, výkon to skoro nemá, no prostě fuj.
Radím ti, dej to do kupy, prodej to a místo další H70 si kup nějakého normálního low budget vodníka (základní Laing DDC, popřípadě blok z druhé ruky, atd.).
Co taky doporučuju je udělat si nějaký Cable management, takhle ten PC udusíš a zabíjíš tím brutálně celý vzhled.
Ale jinak moc pěkná práce, sám mám dřevo moc rád.
Tohle je na nic na údržbu, výkon to skoro nemá, no prostě fuj.
Radím ti, dej to do kupy, prodej to a místo další H70 si kup nějakého normálního low budget vodníka (základní Laing DDC, popřípadě blok z druhé ruky, atd.).
Co taky doporučuju je udělat si nějaký Cable management, takhle ten PC udusíš a zabíjíš tím brutálně celý vzhled.
Ale jinak moc pěkná práce, sám mám dřevo moc rád.
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
- Dithius
- Pokročilý
1) rozhodně cable managment musí to mit uroveň
2) jestli nějakej výkon v all in one vodním chlazení tak jedině corsair h100i nebo 110 všechny nižší výkon nemají žadný.
2) jestli nějakej výkon v all in one vodním chlazení tak jedině corsair h100i nebo 110 všechny nižší výkon nemají žadný.
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Trident Z5 Neo 32GB 6200MHz CL30-38-38-28-68-48-1T (GearDown Disabled); GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD: Kingstone KC3000 2048 GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Thermaltake Core P5; Rad: Alphacool NexXxoS Monsta 560mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + acetal top; No exp-reservoir; OS: Custom Fedora 41 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- jagoda
- Středně pokročilý
kludne si tam mohol nechat vzduch , narvat to vetrakmi od noctua ktore by boli tiche a ucinne a este by aj ladili
s tym drevom... tiche by to bolo tak ci tak lebo drevo dobre izoluje zvuk, ... a usetril by si peniaze lebo
miesto komplet vodneho setu ti staci kupit 4x vetrak od noctua ...
s tym drevom... tiche by to bolo tak ci tak lebo drevo dobre izoluje zvuk, ... a usetril by si peniaze lebo
miesto komplet vodneho setu ti staci kupit 4x vetrak od noctua ...
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760