PC nereaguje - nemá napětí?

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: PC nereaguje - nemá napětí?

Příspěvek od Maxtor »

Je otazka co je vevnitr.. ale zrovna tyhle VX myslim nejsou od Seasonicu.. tedy ano.. asi to je fakt zdrojem, protoze Corsairy bez Seasonic dodavek byly shity..
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Maxtor píše:Je otazka co je vevnitr.. ale zrovna tyhle VX myslim nejsou od Seasonicu.. tedy ano.. asi to je fakt zdrojem, protoze Corsairy bez Seasonic dodavek byly shity..
Aha, tak tohle jsem nikdy neslyšel, právě tehdy když sem vybíral zdroj, jevil se mi Corsair i v rámci specifikace jako velmi dobrá koupě. Každopádně díky za info. Jaký zdroj bys mi doporučil, k téhle sestavě, aby zvládala i nataktovaný CPU a GPU. Nebo to mám všechno prodat a koupit novej :-D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No pozor.. za prve si nejse uplne jisty tim, jestli v tomhle zroji opravdu ty streva jsou nebo ne.. mam pocit, ze to tak nejak bylo.. v kazdem pripade Corsair takto Seasonicy preprodaval.. co bych vzal.. jestli mam byt uprimny, ja se od zabehlych prvovyrobcu neodklanim.. sel bych po Seasonicu.. at je klidne, plechovej, hnusnej, ale bude proste funkcni..
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Asi to možná nakonec takhle dopadne. Před X lety jsem kupoval Fortron a nyní bych se mu vyhnul obloukem, takže se zřejmě situace tak trochu opakuje u Corsairu. Díky za všechny reakce a myslím, že tímto sme to uzavřeli :-)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

tak problém byl opravdu zdroj. Koupil jsem nový a vše jede v pohodě.
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“