stalin píše:Kliknu na diskuzi že se možná dovím něco o 775, a dozvím se - hov..![]()
Jestli se někdo ještě o toto zajímá, nevíte jestli jejich nárůst výkonu oproti Northwoodům na grafických operací je dostatečný a překonává Athlon 64?
V mnoha srovnáních jsem viděl že 64 natírají P4, ale většinou to byly NWčka, ale když si vemu že ty nové mají HT apod...
Prostě jednoduchá otázka: Je AMD 64 3200+ lepší než P4 3,2 HT Prescott 775? (ve hrách, myslím že o to jde každému)
Já bych řek, že to ve hře vůbec nepoznáte, jestli máte 64ku nebo Prescotta...důležitější je grafická karta, ne ?
poznáte to možná až přijdou hry optimalizované pro 64bit,Windows 64bit atd......jenže to už Intel bude zase lepší...doufam...
Já osobně používam počítač hlavně na Internet, tvorbu muziky a grafiky,občas i na hry. Proto jsem zvolil prescotta, nejenom kvůli vysokému taktu, ale hlavně kvůli stabilitě (intelácký chipsety jsou bezkonkurenční,ale to všichni víme), novým prvkům (PCIe, DDR2, LGA775) díky kterým snad udržím chvíli krok s dobou...