Jo to si taky pamatuju, starej dobrej Hulán, to byla dobrá komedie, docela mi ten bastard v diskuzích chybí...havli píše:Takze kdyz tady "cerveni" hazi tuny screenshotu a prohlasuji, jak je kvalita stejna ve srovnani s nv, je to totez, co predvadel Hulan kdysi davno na GF7 vs X1800. Jaka byla realita vsichni vime.A dneska je to totez, akorat obracene.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=50930
A asi bude pro ty červené mozky překvapením jakou jsem v té době měl grafiku. Že by to byla ta s tím lepším AF? Takže Radeon 1950GT?
Já narozdíl od některých fans jedu podle kvality a né podle značky na čipu. Tukvalitu sem řešil vždycky docela dost. A 7900GT pro měl byla zklamáním. AF mizerné a při aktivaci HQ šel výkon do kytek (a i tak to nebylo úplně ono, protože 1950GT uměla AF podobné těm dnešním). Dejte mi AMD se stejnou kvalitou a výkonem a radši koupim to, protože stejně jsem na Ati Radeonech odkojenej. Po pádu 3DFx sem spíš bral radeony, a zrovna ten X1950GT byl fakt luxus. Výkon, kvalita...
Takže když mě někdo nadává do zaujatosti, tak bych ho fakt nejradši označil slovy, co když sem napíšu, tak to bude akorát na kartu a tu nechci (kromě zelený

Dneska je to prostě jak to je a sebevětší fanda AMD na tom nic nezmění.

Nechci machrovat, ale naopak, pokud se budete řídit tím co doporučuji, tak budete mít zaručenou kvalitu obrazu při solidním výkonu.