Sluší se abych za ty (zbytečné) informace našel alespoň nejlevnější ceny u nás. A to rovnou všech čtyřjader. Všechno zatím nedostupné! Bohužel. Snad nás nečeká další zpoždění. Nebo se neznám
A QX snad ani uvádět nebudu, protože v ČR jsou peníze problém.
Jen pro srovnání FSB: 1600MHz zvládají jen QX9770 a QX9775, ale to je už myslím dávno venku. Zbytek tiká na také skvělých 1333.
A ještě jednou se omlouvám.
OBR píše:takze prej Q9300 bude od 10.3 and dalsi modely od 18.3 ...
no me bude stacit do konce mesice kdyz mi dojde jinak sem nasel clanek kde z Q9300 daly 3500Mhz(narazily na hranici fsb proste malej nasobic) tak to bych mohl s Q9450 hodit i 3,8-4ghz pri dobry vuli ramky na to mam takze uz jenom chytnout nakej dobrej kousek kremiku.
haha jsem na tom stejne jako ty sice jsem jeste nic nekoupil, nicmene sestavu mam celou... na kompu asi 200gB videa co ceka na zpracovani a intel furt dela mrtvyho brouka...
aky si pouzil bios? inak je to perfekna sprava ze na evgach NF680i by mohli ist quadcore
Bios posledni P32,akorad se mi nezdaj teploty,v biosu ukazuje cca40C a ve windows ukazuje everest na jadrech 60C a celkova teplota CPU 40C a to at mu dal od defaultu po 1.4V tak se teplota nemeni,coz je divny.Jestli to programy spatne ctou...teplota by mela byt snad nizsi nez u starsiho modelu q6600 ne?
OBR píše:Q9300 mam a prave ke me putuje Q9450 ale cena je hnusna v cr - 9000Kc!
měl jsem Q9450 taky objednaný ale jen za 6900,- ale nakonec jsem si to rozmyslel raději jsem objednávku stornoval a vzal druhého Quada6600 násobiče u těchto prvních Yorkfieldu je zabíjejí už aby zde byl Q9650 za levný peníz
ja ho nekoupil, jen mi ho pujcuji a tvrdili mi tuhle cenu ... tak nevim ale asi bude jak rikate za 7000 (napsal jsem to i v te zprave na PCT pred par dny)
OBR píše:Q9300 mam a prave ke me putuje Q9450 ale cena je hnusna v cr - 9000Kc!
měl jsem Q9450 taky objednaný ale jen za 6900,- ale nakonec jsem si to rozmyslel raději jsem objednávku stornoval a vzal druhého Quada6600 násobiče u těchto prvních Yorkfieldu je zabíjejí už aby zde byl Q9650 za levný peníz
Mam takove tuseni ,ze Q9650 bude po dlouhou dobu za hodne penez viz. podobny osud Q6700
OBR píše:ja ho nekoupil, jen mi ho pujcuji a tvrdili mi tuhle cenu ... tak nevim ale asi bude jak rikate za 7000 (napsal jsem to i v te zprave na PCT pred par dny)
Pls můžu vědět kdo ho půjčuje, většina VO v čr svorně tvrdí že nejsou ani Q9300 ani Q9450
Caderom píše:nejsou = nejsou pro zákazníky ... minimálně pár kusů v ČR samozřejmě je ...
No to je divné, uživalel Stratos tu taky píše že má někde ve velkoobchodu objednáno, ale v čr ho má v nabídce jediný velkoobchod a ty ho na cestě nemají. Ostatní jen říkají že ho nemají a do nabídky ještě nedávají...
Caderom píše:nejsou = nejsou pro zákazníky ... minimálně pár kusů v ČR samozřejmě je ...
No to je divné, uživalel Stratos tu taky píše že má někde ve velkoobchodu objednáno, ale v čr ho má v nabídce jediný velkoobchod a ty ho na cestě nemají. Ostatní jen říkají že ho nemají a do nabídky ještě nedávají...
mohu jej mít taky .stačí mít nějaké známosti ve velkoskladech..