Netiskne a neiskne!!!

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Slander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slander »

ještě bych to vyskoušel na jiným počítači a projel pc antivirákem :wink:
NB Acer Aspire 1362LMi Procesor:AMD Sempron 2800+ Deska:Aspire 1360 Paměti:2x Hyundai 256MB CL2.5 GK:nVidia GeForce FX Go 5200 64MB nesdílená Pevný disk:Hitachi 60GB 4200ot. DVD+-RW:TS-L532A - DVD+-R/RW a CD-R/RW Síť WiFi 802.11 b/g

PC 1Procesor:Intel Pentium 3,0GHzDeska:ASUS P4R800-V deluxe Paměti:2x A-data 512MB DDR400 3.0 dual-channel GK:HIS Excalibur ATi Radeon 9550 256MB Pevný disk:WD 60GB CD-RW:LG 52x32x52x Síť WiFi ASUS WL-138g

PC 2Procesor:Intel Pentium MMX 233@300MHz Deska:FIC VA-503+ Paměti:256MB+ 32MBGK:GeForce 4 MX440 64MB
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Na jiným počítači to zkusím zejtra, ale tu zprávu to píše i když tiskárnu úplně odpojím. Podle toho by to mělo být v počítači nebo ne? Spíš tam bude něco špatně nastavený, ale nevím co protože nevím ani že bych se v tom hrabal. Dřív mě nešel internet dal jsem to servisu a ono tam stačilo dát pryč volbu čekat na oznamovací tón. Ty potvory si naúčtovaly tři stovky za jedno kliknutí.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Jen takove doporuceni - za tu tiskarnu si zaplatil a tudis mas narok na bezplatny tech-support, takze bych zkusil to.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

To nevím jestli zadarmo. Tiskárnu mám tři roky ta má po záruce. Ale ten internet mi taky naúčtovali. Prý že to je špatné nastavení a na to se záruka nevztahuje. Sice mi předtím slíbili že tam bude vše nainstalovaný, protože to testujou a nebylo. Prostě jsou to vydřiduši...
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Ja sem ale myslel tech support vyrobce, ne nejakej servis... ten tech support je vzdy zdarma a kuprikladu ja sem diky tomu nikdy nemel PC v servisu - kdyz se prste objevi takovej problem s kterym ti nikdo neporadi, je to asi posledni moznost... (co asi udelaj ty servisaci? :lol:)
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“