Netiskne a neiskne!!!
- tomygo
- Začátečník

-
Netiskne a neiskne!!!
Mám Windows XP a tiskárnu HP DeskJet 840C. Normálně mi to šlo a najednou z ničeho nic(aspoň teda o ničem nevím mi to nejde. Napíše to že se tisk tohoto dokumentu se nezdařil a tiskárna vůbec nic neudělá. Myslím, že tam je něco špatně nastaveného, ale nevím co. Zkusil jsem nainstalovat tiskárnu znova a to samý. Pak jsem to zkusil z CD ale to mi píše že to nebere WINDOWS 2000 a ten přece nemám. Nevíte co s tím? Pokud máte nápad napište. Dík
- Rider008
- Začátečník

- tomygo
- Začátečník

-
- Rider008
- Začátečník

hmmm....
Zkus tlaciaren odpojit.Odinstalovat ovladace.Znova naistalovat ovladace.Restartni PC.Zapoj tlaciaren a skus ci pojde.Niekedy su tie Winy fakt sproste.Skus sa potom este pohrabat v nastaveniach tlaciarni vo win.Nastav si ju ako primarnu.Ked das nieco vytlacit tak si pozri na aku tlaciaren ti to dava ci na tu co si prave naistaloval.
Zkus tlaciaren odpojit.Odinstalovat ovladace.Znova naistalovat ovladace.Restartni PC.Zapoj tlaciaren a skus ci pojde.Niekedy su tie Winy fakt sproste.Skus sa potom este pohrabat v nastaveniach tlaciarni vo win.Nastav si ju ako primarnu.Ked das nieco vytlacit tak si pozri na aku tlaciaren ti to dava ci na tu co si prave naistaloval.
- Max Casper
- Začátečník

Zkus si stáhnout nový ovladače tady
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Axis
- Začátečník

-
- Slander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tomygo
- Začátečník

-
Zkusil jsem co jste psali, ale nejde. Nezkoušel jsem ji na jiným počítači, ale v tiskárně to stejně asi nebude. Protože tu chybu to píše i když je vyplá. Dřív to nic nedělalo a tisklo to až když jsem zapnul tiskárnu, takže kdyby to bylo tiskárnou tak by to taky hlásilo chybu až po zapnutí, ne? Pokud máte ještě nějaký nápad tak písněte uvítám vše. Díky
- Slander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- tomygo
- Začátečník

-
- tomygo
- Začátečník

-
Tak jsem to zkoušel a stále nic. Už nevím co. Ale tiskárna tiskne. Když podržím druhý tlačítko na tiskárně tak vyjede nějaká úvodní stránka. Problém je v tom, že netiskne nic z počítače. A taky jsem zkusil různý porty, nevím který je ten pravý, ale porty LPT hlásí tu chybu. Hlásí ji i porty COM mimo portu COM1. Tam to sice nepíše chybu ale tiskárna zase nedělá vůbec nic. Nevím, zda to znamená, že tam má být port COM1? Jestli jo tak mi napište ať aspoň něco vím.
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Netiskne a neiskne!!!
Vyhod von oknomtomygo píše:Mám Windows XP a tiskárnu HP DeskJet 840C. Normálně mi to šlo a najednou z ničeho nic(aspoň teda o ničem nevím mi to nejde. Napíše to že se tisk tohoto dokumentu se nezdařil a tiskárna vůbec nic neudělá. Myslím, že tam je něco špatně nastaveného, ale nevím co. Zkusil jsem nainstalovat tiskárnu znova a to samý. Pak jsem to zkusil z CD ale to mi píše že to nebere WINDOWS 2000 a ten přece nemám. Nevíte co s tím? Pokud máte nápad napište. Dík
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: